![]() |
Re: Audi A6 2,4i v6 2005
6 Attachment(s)
salut,
ceva poze mai noi ! |
In sfarsit un om cu gusturi rafinate in materie de tuning. Keep up the good work ! :D
|
frumos de tot A"seis-ul":lol:
|
Arata foarte bine cu o singura exceptie (dpmdvd) => pleoapele...cam strica aspectul.
|
si eu as fi mers fara ele, deobicei , ploape se pun pe faruri simple, dreptunghiulare pentru ai oferii o linie diferita, la a6 in schimb sunt ok de fabrica.
|
te salut..ti'am urmarit tot topicul..imi place foarte mult cum a iesit masina..ai facut o alegere buna cu jante..dau foarte bine pe masina si sunt si ft frumoase..poate dai mai multe detalii despre ele si asemenea folia e foarte tare.ce transparenta ai ales pana la urma?
|
ce bine poate sa arate
|
Salutare...si felicitari pt efortul depus si rezultate!!!
Cateva intrebari am: am un Audi A6 model ca al tau si de cand l`am cumparat m`am gandit cum sa`l schimb,primul lucru a fost un look spre S6,in primul rand bara fata,grila etc. insa am auzit fel si fel de pareri ca nu se potriveste,trebuie facute modificari si e destul de complicat deoarece aripile la S6 sunt mult mai largi decat la A6.Nu m`am dat batut si am cautat in continuare variante(tinand cont ca aveam comandate deja si ledurile si multe altele) Am montat pana la urma un spoiler de A6 S-line model 2009 cu facelift si s`a potrivit fara nici un fel de modificari,cu exceptia ca nu se potriveau leduri...daca de curiozitate arunci o privire si la postul meu poti vedea poze cu modificarile facute. A 2a intrebare ar fi :cum ai facut legatura la releu pt leduri? Spor la treaba in continuare:D |
Quote:
la ce fel de releu te referi, ca eu stiu vreo trei tipuri. |
Quote:
P.S. Ar da bine in poza amandoua,una langa alta:> |
initial le-am legat direct pe proiectoare cu rezistente 50w. acum am luat un releu din asta
https://www.youtube.com/watch?v=0BB6MX7mTK0 urmeaza sa schimb pleaopele ( si farurile), plus un set de praguri s-line |
Dar acum iti mai da eroare cum ca ai avea becurile de la proiectoare arse?
|
nu, dar rezistentele trebuie sa fie 50w 3,9 ohmi. am pus 50w cu 10 ohmi si nu au mers
|
foarte frumoasa masina, ar merge si niste stopuri cu leduri... bafta in continuare
|
6 Attachment(s)
alte pleoape, plafon negru, praguri ABT
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:17. |
- Copyright 2026 4Tuning