![]() |
Re: INCREDIBIL : Sofer tupeist vs Politia Romana
este tulburator shi f greu de crezut k cei care il aproba pe individul ala sunt majoritari pe aici...eu credeam k in tzara asta se mai afla ceva mintzi luminate dar se pare k e plina de ciurucuri...sau poate gresesc...oricum cei care il aproba pe gunoiul ala nu sunt cu nimic mai presus decat el sunt chiar mult sub...atunci cand cineva ishi face cont pe acest site artrebui verificat intrun fel , testat... media de varsta scade vertiginos pe aici din cate vad chiar dak multzi nushi declara adevarata varsta este tocmai ptr faptul k ink sunt mucoshi , cat despre intelect chiar nu mai am ce zice...sunt cam scarbit...asta se cheama involutzie...facetzi ceva cu un management deficitar nu o luam deloc in sus
|
Quote:
daca te uiti potin la varsta celor care au postat.. marea majoritate au sub 19 ani ... e de inteles... deh. eu sincer cred ca peste 50% din cei care l'au considerat "cool" pe taranul ala inapt nu au permis... ori cand ii opreste vreun politist le tremura chilotii pe ei chiar daca nu au facut nimic. |
pai e periculos sa mergi pe strada cu bicicleta, si de aia ii opreste :)
|
Xerius... sunt cinci PuL* de cetatzean pe gura de politzai, s a facut un sondaj anu' asta in luna mai :))
|
da vikt00r , asta era in luna mai acum muuulti ani, pe cand scoteau parazitii piesa asta...
|
Se lasase purtat de val (sau bautura..?) un pic.. in euforia dupa prima rostire a organului.. (WOW, nici el nu cred ca se simtea`n stare de una ca asta..) cred ca mai avea putin si adauga: "... si tu si dan voiculescu, si toata antena voastra"..
:shock: Tupeu sau prostie? (tupeul in concentratie mai mare de 25-30% administrat pe cale orala = prostie.. nu ?:lol:). Multzi au sarit gardu spitalului 9.. si s`au facut tractoristi.. de fapt, nu.. jignesc bietii oameni, conducatori de tractoare. Ce mai vrei frate, ramai fara cuvinte la asa ceva.. nici nu vroiam sa comentez, dar nu ma pot abtine.. totusi ma controlez.. :P Cum sa aprobi asemenea comportament ? :evil: isi mai vede ala permisu`n veci? :D. Na, acum, daca e pe bune, propun ca acest material sa fie folosit ca proba.. ar merita.. permisu i`a fost luat.. se poate verifica amenda de 660 ron, motivul procesului.. punctele.. analiza vocilor.. Politistul s-a exprimat pasnic din cate observ, adoptand un comportament defensiv cand domnu "placutza" a inceput sa`ntinda mana dupa proces.. folosind limbaj "adecvat" conditiei sale.. care este. Cred ca toti trecem prin asa ceva. De fiecare data cand am fost opriti de un politist ne intrebam "ce`o mai vrea si asta.." sau "ce`am facut?". daca toti ne`am exterioriza de fiecare daca cand vine un politist la noi, chiar si pus pe spaga.. am fi doar pietoni. Mai las`o moale cand nu ai dreptate.. Edit: Parca era interzisa vizionarea de catre cei sub 18 ani.. :rolleyes2 |
asta e chiar de plans.......asta e Romania nosatra:(
|
=))))))))) tzaran pocnit :)))))))) new on this area
https://forum.4tuning.ro/128-masina-mea-mercedes/50415-mercedes-benz-w123-legea.html#post1078779 |
...e adevarata faza 100 %,baiatul este din Vrancea iar pe politist il cheama Ciprian Grosu.
Tipul numai de dintr'astea se tine,ultima lui iesire o vedeti aici https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ/52801-politist_prost.html |
Quote:
|
Genul de taran care trece pe rosu, da peste tine si pe urma tot el sare cu sapa sa-ti dea in cap...
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
tare gagiu...da amenda si punctele tot le`a luat:)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:19. |
- Copyright 2026 4Tuning