Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Daewoo Matiz Constanta (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/42516-daewoo-matiz-constanta.html)

coteschwann 30-11-07 20:31

Re: Daewoo Matiz Constanta

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted (Post 1223410)
/....ce sa zic ....m-am uitat la cateva pagini de la icneput am citit eu cate ceva ....mi-a luat ochii matizu ....si alin moment dat ziceai ceva de lambo dors.....in caz ca mai vrei iti pot da un mic mic ajutor ...ieftineala

daca ai un pont de ce nu?....mai mult detalii poti da? ce insemna"ieftineala"?

mareo 01-12-07 22:23

pacat de matiz ... oricum m`am convins si mai mult sa iau matizu lu mama la 18 ani... si oricum pasiunea nu are limite...deci la 18 ani masina este perfecta... mai vb noi succes la noua masina

Scoop 01-12-07 22:24

Am apucat si eu sa vad in seara asta masina pe viu dupa nu stiu cat timp, foarte frumos e lucrata spor la treaba in continuare, e frumoasa.

coteschwann 09-12-07 00:03

Quote:

Originally Posted by Scoop (Post 1225332)
Am apucat si eu sa vad in seara asta masina pe viu dupa nu stiu cat timp, foarte frumos e lucrata spor la treaba in continuare, e frumoasa.

10x Scoop si mai am de lucrat la ea, asa printre picaturi....o sa o fac asa cum vreau eu sa arate,.. apropo o voi pastra ptr ca sunt foarte multumit de ea si imi voi mai lua ceva in leasing:) sau credit sau Sh.:D Bafta multa!

coteschwann 10-12-07 00:13

oferta de arbatori: vand jantele la 11.750.000 lei vechi

v1adutz 26-12-07 04:44

kre ma ajuta si pe mine k am niste nedumeriri.....1. arcuri ar trebui sami pun pe un matiz k sal las mai jos..tre sa schimb si suspensiile? 2.imi da kreva un site unde as putea gasi mai multe chestii tunning pt matiz(praguri, pleoape, eleron. spoilere) 3 cam cat costa un spoiler 4 marea intrebare pt domnul cu matizu alb...cat la costat sasi faca masina(fara genti cauciucuri,pielea) 5.ce toba ar trebui sai pun k sa sune mai agresiv..sa fie cu adevarat micul gigant si cat mar costa....multumesc...*****ieti-mi va rog cat mai repede k imi urla matizu in garaj...si sami fac asa un plan de bataie...

v1adutz 26-12-07 04:44

astept informatii

v1adutz 26-12-07 04:46

am uitat o chestie...cat costa stopuri de matiz transparente fumurii cu leduri..k nu gasesc nici unde pe net..plz

spark88 26-12-07 09:52

Salut domnu....hai ca-ti dau o idee ....uitate pe topicul meu si o sa gasesti acolo tot ce ai nevoie "Matiz din Satu Mare".....pe mine tot ce am facut la masina m-a costat undeva la 1800 eur:rolleyes2 bafta

coteschwann 26-12-07 23:22

Quote:

Originally Posted by spark88 (Post 1262254)
Salut domnu....hai ca-ti dau o idee ....uitate pe topicul meu si o sa gasesti acolo tot ce ai nevoie "Matiz din Satu Mare".....pe mine tot ce am facut la masina m-a costat undeva la 1800 eur:rolleyes2 bafta

e hai ca ne-ai spart cu topicul tau, ...de cand iti zice "domnul cu matizul alb"?.... sincer din tot ce scrie in "topicul tau" sunt numai idei despre ce ai vrea sa iti cumperi, vorba multa dar nimic.....in curand o sa ai 1000 de pagini de vorbe,alceva?:))))...nu te mai baga asa aiurea sa iti faci reclama pe topicul meu ....nu e frumos!

coteschwann 26-12-07 23:30

Quote:

Originally Posted by v1adutz (Post 1262174)
kre ma ajuta si pe mine k am niste nedumeriri.....1. arcuri ar trebui sami pun pe un matiz k sal las mai jos..tre sa schimb si suspensiile? 2.imi da kreva un site unde as putea gasi mai multe chestii tunning pt matiz(praguri, pleoape, eleron. spoilere) 3 cam cat costa un spoiler 4 marea intrebare pt domnul cu matizu alb...cat la costat sasi faca masina(fara genti cauciucuri,pielea) 5.ce toba ar trebui sai pun k sa sune mai agresiv..sa fie cu adevarat micul gigant si cat mar costa....multumesc...*****ieti-mi va rog cat mai repede k imi urla matizu in garaj...si sami fac asa un plan de bataie...

raspunsuri la intrebarile tale:
1. arcuri sport...CU SUSPENSIA INTARITA
2. la multi indivizi(dar calitatea lucrarii poate lasa de dorit, asa ca mare ATENTIE)...iti recomand CEVA profi dar costa!
3. depinde de cat de complicata e lucrerea si materiale,deci variaza!
4. destul:))))peste 500 e
5. toba=150 euro originala de matiz sport pe comanda din germnania......

coteschwann 26-12-07 23:54

Mi-am comandat jantele care le aveam prima data adica, Mak Fiorano fumuriu cromat.

asa ca mai reduc pretul ptr cei interesati la jantele Dezent A...
le vand cu 250 ron/bucata adica 1000 ron/setul
si
cauciucurile tot la oferta adica 125 ron/bucata sau 500/setul...pretul nu se mai negociaza decat 1 ron la set:)))

spark88 04-01-08 20:56

Daca te intereseaza ceva eu imi vand tot de pe masinutza mea :D

coteschwann 08-01-08 15:32

Quote:

Originally Posted by spark88 (Post 1275006)
Daca te intereseaza ceva eu imi vand tot de pe masinutza mea :D

la multi ani! .... vedem...tot ce este posibil!

coteschwann 11-01-08 01:31

1 Attachment(s)
NU UITA, AM DE VANZARE : jante Dezent A
250 ron/bucata adica 1000 ron/setu
si
cauciucurile tot la oferta adica 125 ron/bucata sau 500/setul
...pretul nu se mai negociaza decat ptr cei interesati de jante+gume!
In pret intra si un deodorant auto...asta ca bonus de fidelitate,dar numai pana la 01 feb.2008,grabiti-va!

All times are GMT +2. The time now is 15:17.

- Copyright 2026 4Tuning