![]() |
Re: 94 Honda Integra DC2
1 Attachment(s)
Multumesc de comentarii baieti..
Quote:
acum sunt tare curios care e diferenta intre ele si cele care le am pe masina... Astazi am achizitionat si un set de piulite pt roti (130€):arrow: P.S. pt cei interesati am gasit un web site cu piese din japonia foarte ieftine www.nengun.com Enjoy |
da sunt relativ ieftine da transportu pana in romania???bah deci tu ai dat 130 oiro pt niste prezoane???doamne ce ma enervezi si tu:))))vezi ca ai promis ca bagi filmuletz la mine cu exhaust!
|
frumoase jantele. congrats !
da vezi ca tre sa iti iei cauciucuri ca are nenea ala 3 modele de cauciucuri pe jantele alea ;) |
Quote:
Da cauciucurile trebuie schimbate ca mai au numai cativa mm pe ele. Acum poate le las asa pt o perioada ca nu mai am marafeti :sad: Vreau sa le pun sun pana duminica viitoare ca merg la FIRST Irish DC2 meet:-P |
tare, vreau si eu acolo :)
niste proezoane o sa vreau si eu dat... 130 oiro... cam scumpe si mie imi trebuiesc 20 , adica mai multi bani vor fi ale mele :( |
Quote:
Prezoanele daca te uiti bine la poze sunt 20 in cutie deci eu am 4 de rezerva :-P Cauta bine pe net si ai sa gasesti si altele mai ieftine...eu am vrut sa le tin in ton cu jantele si valvele...acum sunt toate rays 8) |
1 Attachment(s)
Saptamana trecuta am schimbat rulmentul spate ca incepuse sa faca galagie :cry: ( din cauza jantelor care le am pe masina, de aceea a trebuit sa iau altele)
Cost: 190€ :arrow: |
si la mine face galagie rulmentul spate roata din stanga....se aude doar la viteaza peste 140
|
Super! Vor da foarte bine pe masina! Felicitari de achizitie.
|
asa vine rulmentul ... cu tot cu fuzeta?
|
@Lukkkkkas - al meu a inceput sa faca zgomot la orice viteza si a inceput sa aiba si joc roata :oops: deci trebuia sa-l schimb
@Nicknamed_13 - mersi, vom vedea cum arata in urmatoarea perioada(maine sper sa ajunga la mine) Quote:
Mi-a promis un prieten ca imi scoate rulmentul din fuzeta veche la presa de 20t. Ramane sa gasesc un rulment separat....si o sa am una de rezerva :-P |
la noi se gaseste rulment separat.... este cam 100 de euro
|
Quote:
only joking...no offence |
la noi sunt in stare romanii sa iti vanda si gaura de la rulment separat:))
|
Romanii si indienii.....mare diferenta nu e.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:55. |
- Copyright 2026 4Tuning