![]() |
Re: Tārgu Neamţ
Quote:
|
Fara suparare, arata groaznic... I-ar mai trebui niste finisari si sa il vopsesti in culoarea masinii ...
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu ti se pare ca e prea patratos spoileru:D.....parca arata mai bn daca era putin mai rotunjit:D
|
Quote:
Daca tie iti place si esti multumit, probabil asta e tot ce conteaza, eu tiam spus o parere pur subiectiva (a mea) dar daca parerea mea iti da de gandit sa stii ca multi o sa aprecieze schimbarea. Succes in continuare cu masina, te vad la inceput cu ea. Incearca decat sa pui o bara din Vitan si sa zici ca ai tunning sa strangi un ban si sa faci ceva discret si cu gust. Atunci adevaratii pasionati o sa iti aprecieze masina si o sa fii sigur ca toate privirile care se indreapta asupra ei sunt admirative. Te salut cu respect! Sper sa faci o treaba buna pe termen lung cu masina. |
ar fi frumos sa ne intalnim regulat toti din targu neamt si sa infiintam un club al nostru....in ultima vreme cam au tot inceput sa isi "tuneze"fiecare masina...mai urat sau mai frumos...fiecare dupa gustul lui:D
|
Quote:
|
"Intalniri in mare parte in targu neamt se fac mai fac mai ales pe timp de vara vinerea, sambata si duminica in parcare "La Adormire''...doar ca nu prea vine multa lume"
O sa vina,dar de acuma i cam frigut. |
de venit nu vine pentru ca nu se stie, nu stiu toti de intalnirea asta...:sad:
|
pai nu se stie..nici 10 % nu cred ca sstiu..poate la anu ..daca va fi ceva.
|
Stai linistit ca cei care au masini, si sunt interesati or sa vina, doar nu e asha mare orasul si imediat se afla cate ceva....mai ales cand e vorba de masini
|
Oricum trebuie sa recunoasteti k in targu neamt sunt masini mult mai tari ca in majoritatea oraselor din Neamt.....si zic asta k le-am vazut mai pe toate ce par a fi mai interesante din Neamt, cu exceptia Aston Martin care a aparut mai nou in Piatra
|
ei lasa ca sunt si in piatra masini frumoase dar mai frumoase la Targu Neamt:wink:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:12. |
- Copyright 2026 4Tuning