![]() |
Re: E46 - Un e46 rosu
am eu niste jante adevarate pentru masina ta daca vrei :)
|
Nu mersii :)) ieri ce i-am cumparat inca un set identice cu ale mele :)) .ONN topic- masina a primit valva PCV pentru un relantii mai stabil.
|
3 Attachment(s)
Si al 2-lea set de jante :)) cand ma gandeam ca nu am sa mai dau de altele ....
|
Quote:
|
:)) Erau prea ieftine si rare sa le las. Next up : eleron csl
|
gusturile nu se discuta :D eu prefer mai mult jantele mari...marimea ideala pe e46 pt mine e 19" :))
|
4 Attachment(s)
Mica ieseala :
|
Nu ma poate ajuta nimeni cu un capac pentru jantele mele?Nu am reprezentanta BMW in oras si nu il gasesc nici pe alte site-uri... BBS RT sau Style 19 este numele jantelor.Codul capacului este 36131182309
|
Quote:
£21.74 + £7.66 postage pe e-bay sau aici: http://www.genuineautoparts.com/uk/o...FZEK0wodIcYF0w |
3 Attachment(s)
Mersii colegul am gasit cu greu dar am gasit in oras la mine :D.Acum sa astept sa vina.
Garnitura la capacul de la distributie si la chiuloasa ca dadeau ulei ambele ...+ curatat cat se poate locul :D |
3 Attachment(s)
O bucurie facuta la 60 km de casa....lipita cu bizon dar degeaba..
|
3 Attachment(s)
Poze poze poze:
|
3 Attachment(s)
A trecut ceva timp de cand nu am mai postat ,nici nu am mai facut cine stie ce investitii dar acum revenim cu forte proaspete :
-revopsire bara fata,spate prag dreapta aripa spate dreapta,manere fata spate si ornamente spalator faruri. Piese schimbate intre timp : suportii la motor ,semnalizari fata,carenaj mic fata Urmeaza sa ii montez si sistemul de spalatori faruri cu tot ce trebuie adica vas si motoras,furtunase ,spalatori si oranmente. |
Frumoasa masina, imi place mult culoarea. Pe viitor sa schimbi si periile de la geamuri. ;)
|
Ai dreptate sunt coapte si chiar trebuiesc schimbate. Cand le voi gasii argintii le voi schimba ca in caz de ma plictisesc de ele sa le colantez inapoi in negru lucios.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:37. |
- Copyright 2026 4Tuning