![]() |
Re:
Quote:
Eu nu tin cu cineva anume [ adica sa fac smecheri de genu : sa iau de la unu si sa pun la altul ] . |
jajaja.. esti \"pesedinta\" juriului? :lol: :lol:
:peace: |
da...... el e crema =)) cireasa de pe tort =))
|
E MIEZU ma
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: PEACE :peace: |
no offence MaF|OtU, dar ideea era sa se implice doar fetele ;)
PEACE ! :peace: |
poate pAsArIcA si nu stim noi ... poate de fapt e o MAFIOATA =))
|
Varza...da VARZAAAAAAAAAAA !!!!!
GAJCIIIILEE ce facetzi???Hai ca moare inima in mine...HAI Feteleeeeeee Let`s Begiiin!!!!! |
lol :lol:
|
..
well sorry ptr intarziere de fiecare data cand am vrut sa pun mana azi pe calc ... a trebuit sa plec ... deci am sa dau pm -uri la fetele din juriu si .. mai departe stim noi ... am sa ma asigur de corectitudinea juriului ... pupici
|
Adriana nu va mai putea juriza acest \"concurs\" pentru ca azi s-a internat in spital :cry2: iar internarea poate dura foarte multa vreme :cry:
|
tks :( imi pare rau ptr ea :(
|
Pentru asta, ma retrag si eu din \"concurs\". Va rog sa nu ma luati in considerare in momentul in care veti intocmi lista completa.
Bafta tuturor! |
Mdeah......... ceva normal...era de asteptat.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! Iubitzi femeile...ca ele au grija..sa va fota.....aiurea si nasol!!!!
|
Singurelu, as aprecia daca te-ai abtine de la astfel de comentarii.
|
Mda...da chiar m`am suparat.....deci pan la urma..mai bine o dam dracu de sectiune si`o inchidem...ce rost are sa ne mai plimbam atat...! de 2 sapt stam aici..si nika nu iese..care poll care vot..care IN - juriu...........nu stiu ce`o sa iasa....
ideea a fost una...atzi schimbat`o.......atzi adus`o la ruina...in fine..parerea mea...proprie si persoanala fara sa jignesc pe nimeni......mai ales FEMEILE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ank daca vezi...potzi sa`mi dai una....daca am jignit vreo domnitza de pe aici! |
| All times are GMT +2. The time now is 04:15. |
- Copyright 2026 4Tuning