![]() |
Re: Cj-77-erg
care face un gest caritabil sa`mi cumpere niste faruri si proiectoare clare de cielo?
care doreste sa ma ajute sa mi le cumepre si sa mi le trimita prin curier sa`mi zica contul unde sa`i trimit banii. |
Da tu nu poti sa ti le cumperi ????
|
cum?
ca la telefon nu raspunde nimeni ca sa le dau adresa sa stie unde sa trimita coletul. daca fac comanda on`line imi baga numa piese second, nu si piese noi. asta pe rxm.ro de asta am zis daca ii cineva din bucuresti sa`mi zica contul de card sa`i trimit bani sa mi le cumpere sa mi le trimita prin curier |
si crezi ca , daca ii suni si vb cu ei nu pot sa iti trimita piese sh ????poti sa iti faci comanda pe net si ceri piese noi ;) si cat priveste farurile cred ca poti sa iti dai seama daca au mai fost folosite nu ?!?!?!
|
ai incercat pe autodaewoo.ro?
|
pana la urma am vb la tel cu cei din bucuresti.
faruri cu sticla clara la cielo in bucuresti sunt 160 ron iar in iasi 130. o sa`i sun mai incolo sa imi trimita farurile si semnalele si proiectoarele luna viitoare, dar as fi vrut sa le cumpere careva sa vada ce cumpara ca prin curier...intai platesti apoi deschizi pachetul :P |
din ce stiu eu ofera si garantie la ele ...asa ca platesti , deschizi pachetul inainte sa plece curierul si daca ceva nu este in regula iti iei banii inapoi , le dai farurile si gata :D
|
dak e serioasa firma, nu vad motiv sa te traga in teapa k dak ai fost multumit de produsele lor, poate mai cumperi de la ei.
|
hai sa ridicam umpic topicul :P
am schimbat distributia si pompa de apa :P las pozele sa vorbeasca. am lucrat pana am inghetat, apoi l`am lasat si pe un preten bun sa lucreze, pana a inghetat apoi eu...si pana la urma dupa 8 ore de munca am facut`o :P |
belea pozele :lol: unde, cand, cum? :D
|
19 Attachment(s)
si acuma pozele promise...bine ca nu ne`o prins anul nou langa masina, foarte intepenita era pompa...o sa pun si poze cu pompa ce`o functionat multi multi kilometri :P
|
acuma le`am pus :P nu stiam ce esti cu ochii pe mine :P
|
da pe mess nu te vad, oare de ce? :P
sunt poze si dublura vad :( oare de ce? :(( |
Quote:
|
acu vad ca primele 3 is idwentice :(