![]() |
Re: Masini tari vazute pe la noi....
:lol::lol: Mi scuzzi:D..ce sa zic...Fiind unul din putinii ursari din oras, pretuiesc momentele astea rare cand vad unul fain:D
|
pune poze sa il vedem si noi :P
|
Quote:
|
Eu am auzit ca acela din Sighisoara e p alb. Poate ca e alta..N-am vazut inca masina dar mi-az zis un prieten care a vazut-o in Sigh ca de cateva zile masina e la noi in oras pe la pta Bolyai..si ca arata bestial, jenti faine, vopsea noua.. Sunt curios :-)
|
3 Attachment(s)
ML 63 AMG al lui Vlas
|
hei.....azi am vazut in oras un Ferarri F430 Scuedria stie cineva daca e din ms sau e doar in trecere, avea nr de bucuresti....
|
Nu stiu daca e din Mures dar l-am mai vazut si eu........:lol:
|
azi am vazut un BMW X6 modificat de hamann cu nr de inmatriculare MS 09 PJF(cred)
|
Sunt tari x6 cu "Hamman" pe ele am vazut 2 exemplare :lol:
La Cluj (in pe 19-20) merge careva? Se organizeaza ceva, de exemplu o plecare din Mures mai multe masini spre CLuj........? |
Vazut BMW M5 cu numere de Germania( mama ce sunet are:shock::shock:) culoare albastru inspre visiniu ...........superba...multe masini fine mai sunt prin oras numai ca nu prea se fac poze:x
|
Pentru cei care mai tin minte Aston Martinu-l din oras(cel visiniu) tocmai l-am vazut azi inmatriculat MS 11 TPH:D:D:D
|
vazut azi un Lambo Gallardo cu numere de Germania la intrarea in Tg Mures...a trecut pe langa noi ca un avion..............stie cineva daca e din Mures sau e doar in trecere?
|
1 Attachment(s)
poza este luata de pe alt site dar nah..........avem si noi un ferarii cu numere de mures:shock::D
|
RS2
Am inteles ca este un Audi RS2 in Reghin, l-am vazut si pe youtube.
L-a vazut careva? Se pare ca ar fi singurul in tara, sau mai este maxim inca unul prin HD. Poate proprietarul e pe forum si vede. Tare as vrea sa vad masina aia. Am auzit ca e/a fost de vanzare. |
masina inca e de vanzare
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:14. |
- Copyright 2026 4Tuning