![]() |
Re: DJ Anonim muzic
@ tuning... man t agiti aiurea ... omu e din alta parte :) e din Oras: foCsaNy :) nu e roman :)
|
Quote:
Mustang vrei sa ne batem ... ne batem .... Sasha nu te baga ... cu tine nu am nimic ... |
N-are rost frate ...
Ca oricum ti-o iei singur prin Focsani singurel la cat de petarda esti. Vorbesti de TBoy ca spune prostii ??? Uita-te la posturile tale inainte de a acuza lumea de prostie pe forumul asta. Ai rugat sa ti se inchida mii de topicuri, ca nu suporti sa fii mustrat. Te dai mare destept, ca le stii pe toate, ca faci de toate, ca ai super masina, dar nu te lasa taticul tau sa stai in ea, te dai mare amic cu Dj Banane si Piftii, iar tu nu stii nici masurile in muzica - m-as mira sa stii octavele la o claviatura. Si parca ai zis ca nu mai ai chef de "topicul" 4tuning, ca ie numai prosti pe aici, desteptul nostru. O tu ... geniu neinteles, vezi sa nu faci creierul de 4kg ca al lui Eminescu si sa mori de sifilis. Ar fi o mare pierdere pt noi ... prostii de rand. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
idioata e MATA aia care te-a facut si a uitat sa te mai creasca dandu-ti drumu pe strazi.... ! eu numai cacaturi spun ... te inseli ca am o fire mai directa si deseori vad mai mult negativul si critic asta asa e recunosc ... dar atentie una e sa fii interpretat naspa de o parte din forum (sa spunem cum se intampla la mine intrucat cu alta parte ma am chiar f bine) si alta e sa fii interpretat de TOT FORUMUL ca un mare BOU...am jignit si animalul fara sa imi faca absolut nik :rolleyes2 si inca ceva! nu mia spune HAI SA NE BATEM ! ca n-ai ce sa bati u ba pufulete..eventual sa ti-o iei ;) cand mai bagi un abtipild pe masina fa topic iar pana acum GO AWAY=)))) |
DJ AnoniM - Xo ! Mix your bass si brw : ai o problema grava cu denumirea...
welcome to 2000+ man gen hai inapoi in prezent :)) stiu o sala de net smekera... sa va bateti IN COUNTER STRIKE =)) btw: do not feed the trolls... |
aahahhaah vai di mini
|
frate....unde a ajuns topicul asta? :lol:
|
a ajuns unde a ajuns..mai bine incheiem :)
|
Leul banned !
Topic closed ! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:49. |
- Copyright 2026 4Tuning