Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Piese Auto (https://forum.4tuning.ro/530-firme-piese-auto.html)
-   -   Accesorii : Faruri , Triple, Kit`uri De Exterior , Masti Fara Stema ,accesorii Crom (https://forum.4tuning.ro/530-firme-piese-auto/40147-accesorii-faruri-triple-kit-uri-exterior-masti-stema-accesorii-crom.html)

fritz-sv 06-07-07 10:37

Re: Accesorii : Faruri , Triple, Kit`uri De Exterior , Masti Fara Stema ,accesorii C

la octavia ar fi nu ai pe original ..

dragy2008 06-07-07 22:58

Re: Accesorii : Faruri , Triple, Kit`uri De Exterior , Masti Fara Stema ,accesorii C

1 Attachment(s)
semnale clare pt e36 4 usi an 97 ai ?ma intereseaza si alea dupa aripi si alea din fatza.uite asha arata alea de pe aripi ca am inteles ca sunt mai multe modele

fritz-sv 07-07-07 10:52

eu ce am pe stok is d e36 .. nu stiu de ce arata asa la tine .. ori e modelu mai nou .
ori mai vechii nu stiu

matiu13 08-07-07 01:05

salut....ptr un ford scorpio din '96 aduci ceva?faruri,triple,grila...orice?dak aduci ceva te rog pune-mi si mie poze si pretzuri....mersi!!!

FiReBuRn 10-07-07 10:27

Quote:

Originally Posted by fritz-sv (Post 905628)
la seat arosa de la ms ce e pe aia a ta

si un pret ?

arcasu 13-07-07 21:55

pt un golf 3 ce accesorii de interior se gasesc?

fritz-sv 14-07-07 10:15

15 Attachment(s)
uite pt golf 3 ...
volane , scaune , rama schimbator , manere usi interior, presuri tabla aluminiu
nuci schimbator , burfuf piele schimbator , pedale sport , lamele pt prag inscriptionate ,dvd , etc ..

fritz-sv 14-07-07 10:21

la scorpio nu am sefule nimik ..

grig iooooo 15-07-07 16:53

stopuri pt vw vento ai

grig iooooo 15-07-07 17:38

aratami tot ce ai pt vento

c0a 16-07-07 00:07

pt megane hatchback stopuri clare ai? bara fata de pe prima pagina la ce pret e ? lasa-mi un pm eventual mersi

ClaudyuNSL 16-07-07 11:23

Salutare..pt Laguna 2 ai ceva accesorii?????

fritz-sv 16-07-07 12:16

pe laguna 2 sunt triple pe crom sau pe negru

fritz-sv 16-07-07 12:17

gigi .. la vento ti am dat mesaj cu triplele .. sunt faruri .. .. eventual intra pe www.****************

fritz-sv 16-07-07 12:19

la renault megan sa mi pui o poza cu bara te rog sa mi dau seama despre ce model vorbesti .. mersii

All times are GMT +2. The time now is 04:33.

- Copyright 2026 4Tuning