![]() |
rectific io...114,5...adica poty sa iti iei doar de hondaaaaaa...piticu asta de cand si-a luat baloo(fara substrasss)e asa de distrat de nici nu mai stye ce prindere are pe masina din ograda...
|
Vand urmatoarele componente tico :
--->Spoiler fatza sigilat !.000.000 --->Far stanga sigilat !.000.000 --->Parbriz second cu parasolar 800.00 |
vand aparat foto digital 5.5 pixeli - 3.500.000 lei
sau schimb cu telefon,cd-player...etc(daca e cazul dau si diferenta) nou in cutie!!!!!! |
1 Attachment(s)
vand cd-player(mp3-player) Sony Xplode CDX-S2220 nou-noutz nescos din cutie! PRETZ >>> 170 Euro
nr. tel. 0720068832 |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
zi`mi si mie ce model e te rog si ce firma sa caut pe net detalii despre el ca eu am ramas fara camera si vreau sa-mi iau :cry: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
S-a vandut |
Cumpar o rama (chenar) de cd-player auto...am inteles ca sunt universale. Daca are careva vreuna in plus... :)
|
Re:
Quote:
|
Hmm...stai ca acum am observat ceva...rama pe care o ai e identica cu cea din poza pusa de BoSsul3tz mai sus? Adica are lateralele asa, nitel bombate? :roll:
|
Da. Asa au majoritatea sony. Ai pm .
|
2 Attachment(s)
Vand:
* magazie Sony CDX 605 cu tot ce are:cablu comunicare, rca, cartus si suport de prindere - 300Ron * telecomanda pentru sony - 50 RON * juistick volan pt sony - 50 Ron |
ce boala ai sa nu pui pretzuri!
|
Si tu ce boala ai sa nu raspunzi ! :P
Zi`mi si mie camera aia digitala ce model si ce firma e te rog? |
| All times are GMT +2. The time now is 23:11. |
- Copyright 2026 4Tuning