Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Masini tari din Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/3981-masini-tari-iasi.html)

L33L00 27-07-07 15:39

Re: Masini tari in IASI

Quote:

Originally Posted by Sleepy_85 (Post 1012670)
Daca tot veni vorba de pontiac firebird asta am vazut-o azi dimineata in fata blocului.Rez e naspa rau ca am facut-o cu zoom digital:sad:

tare tare de tot ....

lume stiti cumva sau aveti poze ... este o nubira super tare modificata in oras , e neagra la cul si e full tuned plm , spoilere , eleron etc daca am sa o mai vad am sa va zic si nru

CRyS` 27-07-07 16:07

Nubira aia de Suceava............ :)..........Mai bine tac...! Atat pot zice: comportamentul soferului la intalnirea din Tomna 2006....a fost de..... nota ZERO...atat!

Si nu cred ca e cine stie ce tunata...mai mult mi se pare a fi un kitsh veritabil. E o masina de...familie nu de curse!

is 03 nba 27-07-07 22:43

Nubira aia cu nr de SV e aiurea tare.Practic omu a luat niste chestii de tuning si le-a trantit acolo.Tuning e,dar e de proasta calitate pt k omu nu a fost atent la detalii adica nu a contat daca vine bine piesa aia acolo.ci pur si simplu e tuning k sa nu fie stock:) Acuma Crys',masina e urata.da asa e.Da ai vazut cum fuge? :P Oricum acuma sa nu se inteleaga k il critic pe detinatorul bolidului.Eu doar mi-am spus parerea.bafta si atentie pe strazi.
PS:Crys ne vedem Miercuri in Costinesti

CRyS` 27-07-07 23:53

Yup....da vezi draqu ca...eu iti caut cazare in Eforie...si am sa te sun Duminica cand ajung colea! Hai pa :P

Sleepy_85 28-07-07 00:20

Va rog eu care vedeti Cielo ala bocciu cu culoare de mustar de prin iasi faceti-i o poza ca sa avem ce rade,ca eu ma tot chinui de vreo 2 sapt sa il prind si nu reusesc

JUST-DO-IT 28-07-07 03:04

era prin fundatie acu cca o sapt ......................................banui ca te referi la ala cu grila imensa,nu?arata naspa rau.......dar de e doar parere proprie

CRyS` 28-07-07 08:57

Merge pus la kitsh....sau mai este un VW Passat Rosu...cu ... grila imeeeeeeeeensaaaaaa dar ...niste jante superbe!

is 03 nba 29-07-07 13:48

Sleepy_85 am sa urc eu poze luni sau marti cu cielo ala daca il gasesc acasa k eu il stiu pe detinator.sta in Galata pe Cicoarei.Ziceam de luni sau marti k miercuri dim plec la mare.bafta

slip 29-07-07 16:25

dapoi...daca si nubira aia o considerati tuning...atunci... de ce naiba se mai cheama forumul...4tuning??
mai bine s-ar chema 4kitschky.. daca voi considerati k ala e tuning...
tuning nu inseamna sa arunci spoilere si alte abtibilduri pe masina..in sictir..fara gust... si apoi bagi o vopsea si gata...tuning....
nu frate.. nu asa se face.. ori te axezi pe interior...motor..etc..si le faci super,..k sa rupa masina...
ori faci exteriorul..ceea ce e greu..la noi..sa il faci cum trebuie...complet.ca sa se poata numi tuning...

ori...a treia varianta..daca iti permiti..le faci pe aman2...

dar pana nu faci una din ele cum trebuie...nu se\poate numi k e tuning...sincer...
masina aia nu se potriveste cu spoilerele alea... e nasoala..
nu zic...poate omu a bagat in ea bani...si ore.de munca...dar daca nu te pricepi..(mai ales la exterior)...atunci de ce te bagi?? :lemon:
atata timp cat nu o sa avem ateliere specializate destule.in care sa poti merge cu masina..o lasi acolo. si sa o iei completa..si o sa puna orice roman mana pe fibra si chit... ca asa a facut el la liceul de arte si meserii... atunci tuning o sa tot apara...de calitate .. NOT!!!!

in fine...`e treaba voastra cum priviti tuningul si... "modificarile"....

is 03 nba 14-08-07 17:44

2 Attachment(s)
In parcare la Iulius Mall . Ma intreb cati KW scrie in certificat :)))

CoCaine 14-08-07 18:02

Quote:

Originally Posted by is 03 nba (Post 1046585)
In parcare la Iulius Mall . Ma intreb cati KW scrie in certificat :)))

Iti spun eu: 388 cp:-P

AndreiC 21-08-07 10:48

adevaru ca da...sunt " frumuseti " cat cuprinde la voi la Iasi...da de la onesti ne tinem strans sa va ajungem :)...bft

silviu_fxx 01-09-07 11:34

1 Attachment(s)
Smart Brabus@Pascani

radar 02-09-07 16:24

o leac de masinonaie ii asta

Sleepy_85 28-09-07 00:14

3 Attachment(s)
Ok deci nu am apucat sa fac poze dar credeti-ma pe cuvant cand va arat ce masina am vazut azi in Iasi:Maserati GranTurismo in culoarea rosu ferrari, si era inmatriculata in Iasi :nosebleed

All times are GMT +2. The time now is 14:30.

- Copyright 2026 4Tuning