![]() |
filmele merg cu real player am impresia...
Quote:
eu plecasem un pic si cand m-am intors si am bagat masina inauntru.. s-a luat de mine un jandarm.. ca nu am voie sa bag masina (desi erau o gramada intrati)... dupa o cearta de cateva minute in care i-am zis ca parchez langa ceilalti... mi-a spus ca e treaba mea, dar ca imi iau amenda 5 milioane.... sa astept oare postasul? :lol: |
Sper sa nu se intample asa ceva. Oricum , cat de curand Politia va trebui sa gaseasca si alta solutie in afar de amenzi pt noi. Poate un loc special amenajat :) Altfel ... poate iesim toti intr-o zi in centru si blocam Victoriei o ora - 2 pana ne asculta cineva. ;)
|
8 Attachment(s)
cateva poze facute de mine
|
Filmele se vad cu Quick Time.
Cat despre gabori, de aia s-au inventat placutele cu semnele clubului, sa acoperi numerele. Noi deja ne-am obisnuit cu aceste \"amicitii\" din partea politiei, deci cred ca trebuie sa luam noi masuri, nu sa asteptam sa se faca ei ca ploua... :wink: |
9 Attachment(s)
altele
|
Super tuning pe acel Citroen CX... Cica ar avea un V8 de Talbot pe el... Al cui o fi ? :lol:
|
9 Attachment(s)
.... 8)
|
9 Attachment(s)
:lol:
|
1 Attachment(s)
si ultima
scuze de calitatea unora dar subiectii (cum e nenea ala cu sapca cu Honda :lol: ) sau pozaru sau mai si miscat 8) |
ce atatea convertere si etc , .3gp`urile merg cu Nokia media multi player pisda masii.. ala....
|
Nu cred ca fost corect.Poate eu cu HAI care suntem din NSL nu prea aveam cum sa luam ceva dar DGH-ul care este la MR de cand s-a infiintat clubul si a participat in numele clubului la multe evenimente sa nu fie bagat in seama catusi de putin??URAT.CEL PUTIN ERA NORMAL SA FIE STRIGAT ACOLO PE SCENA SI SA I SE DEA MACAR O STRANGERE DE MANA SI UN MULTUMESC PT PARTICIPARE.
|
Re:
Quote:
Trebuiau sa fi chemat pe toti pe scena si sa-i felicite ca nu erau asa de multi. Dar, vorb-aia: \"graba strica treaba\". |
=))
Faptul ca eram incris la NSL ma impiedicat sa bag masina inauntru si sa participi la show . Nu mah asteptam in fine !
|
5 Attachment(s)
Bag si eu cateva poze
|
Aviz baietilor MR, in special lui Lucian, care s-a aratat foarte incantat de unii participanti... Cool...
Oare DGH-ul a fost uitat? Sau poate nu trebuia mentionat, elogiat etc. Un baiat cu suflet mare... Un MR-ist convins!!! Aseara, dupa show a facut un gest grav... M-au incercat regrete... Pacat... Pareti un grup unit, s-au poate nu-i asa... No comment... P.S.: Probabil o sa aflati si voi ce s-a intamplat... nu de la mine! Sorry. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:08. |
- Copyright 2026 4Tuning