Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Hyundai Coupe SIII (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/39456-hyundai-coupe-siii.html)

Dimitris 11-06-07 13:21

Re: Hyundai Coupe SIII

Quote:

Originally Posted by gotti (Post 942844)
1) toate masinile fac exact cat dai. Nimeni (producator) nu o sa-ti vanda vreodata o masina de 50.000 pe 20.000. Si celica ta face exact cat ai dat pe ea
2) nu am incercat sa conving pe nimeni ca, cumaprandu-ti coupe faci vreo super afacere. Sti si tu prea bine ca nicio masina nu este o afacere ci din contra, o mare pierdere. Dar cand intra un individ si zice ca loganul face coupe-ul si pe urma zice ca coupe-ul este un cotet pe 4 roti (el avand logan) imi permiti te rog sa iau foc. Daca zicea unul cu logan ca celica (ca e aceeiasi clasa cu coupe-ul) ta e cotet pe 4 roti, eu il trimiteam la culcare, in umele tau.
3) am spus ca coupe-ul este 11 clase peste celica la design. Parere personala. In gusturile omului nu poti sa "te caci" :). Cred ca e mai echilibrat
4) la alegerea unei masini toti romanii pun pe primul loc raportul calitate pret. Sunt si cativa (Tiriac, Columbeani, Gigi) care se uita la renumele marcii la fabilitate, etc. Daca ma gandesc bine pot sa extind afirmatia asta la tot globul pamantesc. Toti oamenii normalii care nu sunt bogati pun pe rimul loc raportul calitate pret. Tu cand ti-ai cautat masina n-ai bagat pretul la criterii de cautare? Iti trebuie bani multi de tot sa nu conteze deloc pretul.
5) nu cred ca trebuie sa ai vreo calificare in arte vizuale ca sa ai dreptul la o opinie referitor la "frumusetea sau uratenia" unui obiect
6) imi place fata (doar aia se vede) la masina ta. Am o slabiciune pentru masinile rosii ;) S-o stapanesti sanatos

Si ca sa fiu sincer, si mie imi place coupeul la design :D

Dimitris 11-06-07 13:23

Quote:

Originally Posted by anaconda_4badguys (Post 943056)
1)Eu nu cred ca varsta e asa importanta,dar exact ca inainte vorbesti ca sa nu taci si probabil nu prea inghiti ce am scris eu.Eu nu am facut nicio referire la varsta ta dar niciun post de aici nu arata ca unul scris de o persoana 'matura',de 27 ani!
2)Nu cred ca am mai scris ceva despre logan si in niciun caz nu am scris ce am scris ca am eu logan,ca nici macar nu am 1.6 16v...dar am zis ca mai am o masina dar initial nu am zis ce e(spre deosebire de u...)ca era posibil ca unii sa zica ca o lauda...sau cine stie ce...sau sa o considere jalnica si pe aia...cine stie...
3)Si pt varsta mea stiu destule despre masini(probabil mult mai mult decat stiai tu la varsta mea)asa ca nu mai face pe expertu aici si nush de ce te-ai enervat,parca ti-a dat cineva cu paru' in cap!
4)Si eu nu am comparat motoare turbo cu aspirate...a fost doar asa ca fapt divers...da vad ca nu are sens si mai degraba eu ma cobor la nivelul tau ca sa raspund la niste posturi cam ciudate...si vezi ca in 30 min incepe pokemon...eu ma uit asa ca ar fi frumos sa il vizionezi si u
5) sti=probabil de la subaru...cine stie,poate ce ai vrut u sa zici a fost ce STII tu...dar nu conteaza

Era mai bine daca pana la varsta asta invatai ca in viata fiecarui om vine o perioada cand este mai bine sa taca si sa se uite doar.

gotti 11-06-07 18:11

Quote:

Originally Posted by Dimitris (Post 943212)
Era mai bine daca pana la varsta asta invatai ca in viata fiecarui om vine o perioada cand este mai bine sa taca si sa se uite doar.

hahaha
cam asta vroiam sa-i raspund si eu
sa fiu sincer fata de la celica este mult mai frumoasa si agresiva decat cea de la coupe (de ce nu-i vopsesti farurile in negru pe interior?) Dar cand au desenat spatele cred ca facusera abuz de sake. Ma refer la spoiler-ul prea ingust care lasa foarte mult spatiu pana la sol, in comparatie cu cel din fata care aproape ca sterge pamantul. Si interiorul este mai sportiv la celica si mai "star-trek" decat la coupe care are un interior mai mult de sedan linistit. Cu exceptia volanului care este mult prea mare (la celica). Per total este interesanta celica (daca tinem cont si de fiabilitate, mai interesanta decat coupe-ul). Mi-as lua una daca as gasi cu putini km si imediat i-as cauta o bara spate mai lunga :)

mareo 11-06-07 18:19

pretabil la tuning! as incerca ceva , o idee

gotti 11-06-07 18:30

Quote:

1)Eu nu cred ca varsta e asa importanta,dar exact ca inainte vorbesti ca sa nu taci si probabil nu prea inghiti ce am scris eu.Eu nu am facut nicio referire la varsta ta dar niciun post de aici nu arata ca unul scris de o persoana 'matura',de 27 ani!
2)Nu cred ca am mai scris ceva despre logan si in niciun caz nu am scris ce am scris ca am eu logan,ca nici macar nu am 1.6 16v...dar am zis ca mai am o masina dar initial nu am zis ce e(spre deosebire de u...)ca era posibil ca unii sa zica ca o lauda...sau cine stie ce...sau sa o considere jalnica si pe aia...cine stie...
3)Si pt varsta mea stiu destule despre masini(probabil mult mai mult decat stiai tu la varsta mea)asa ca nu mai face pe expertu aici si nush de ce te-ai enervat,parca ti-a dat cineva cu paru' in cap!
4)Si eu nu am comparat motoare turbo cu aspirate...a fost doar asa ca fapt divers...da vad ca nu are sens si mai degraba eu ma cobor la nivelul tau ca sa raspund la niste posturi cam ciudate...si vezi ca in 30 min incepe pokemon...eu ma uit asa ca ar fi frumos sa il vizionezi si u
5) sti=probabil de la subaru...cine stie,poate ce ai vrut u sa zici a fost ce STII tu...dar nu conteaza

1) cand e vorba despre masini varsta nu conteaza. Asta cu conditia sa ai peste 20-21 de ani. Pana la 18 nu ai carnet iar pana pe la 21 trebuie sa taci si asculti ca experienta este aproape 0. Copile, tu cred ca n-ai fost batut la timp. Ce sti tu despre maturitate?
2) nu nu ai cum sa "ai o masina". Abia peste 3 ani iti iei permisul.(daca ti-l iei). Dar daca de la varsta asta "suferi" de soferie, tare mi-e frica, ca vei fii perico pe sosea. Si pentru ca ai fost ironic la faza cu "sti" o sa cad si eu intr-o prapastie pana la nivelul tau scaldat in muci si scutece si o sa rad de expresiile tale mature :"ca era posibil ca unii sa ziCA CA o lauda".............ca ca. Ai facut pe tine????????????? Si acum traducerea sa intelegi si tu: "a sti" e verb, copil incult. Verbele se scriu cu un singur "i" (cu exceptia verbului "a fii" in anumite situatii). Decat sa-ti dai cu parerea (proasta) pe aici mai bine du-te si invata lucruri care se invata la varsta ta: limba romana, politetea.....etc. Cu atitudinea asta si cu preocuparile pe care le ai, in loc sa inveti niste lucruri elementare, o sa ajungi un foarte bun mecanic auto manelist cu 10 clase
3)normal ca sti mai multe despre masini decat stiam eu la varsta ta. Eu aveam niste preocupari conforme cu varsta mea. Tu n-ai prieteni si-ti petreci timpul pe forumuri vorbind prosti si crezandu-te egal cu adultii. Adultii sunt acele persoane care ar fii trebuit sa-ti rupa funduletul ca sa nu mai fi obraznic
4) ba ai comparat motoarele turbo cu cele aspirate. Daca de la varsta asta iti joaca feste memoria , ar trebui sa dormi mai mult la pranz
5) la 5 ti-am raspuns. Sper sa intelegi ceva din ce ti-a scris aici si sa te opresti la timp, inainte de a da tarii un alt incult atotstiutor care crede ca la 15 ani tot ce zboara se mananca

Dimitris 12-06-07 13:19

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by gotti (Post 943717)
hahaha
cam asta vroiam sa-i raspund si eu
sa fiu sincer fata de la celica este mult mai frumoasa si agresiva decat cea de la coupe (de ce nu-i vopsesti farurile in negru pe interior?) Dar cand au desenat spatele cred ca facusera abuz de sake. Ma refer la spoiler-ul prea ingust care lasa foarte mult spatiu pana la sol, in comparatie cu cel din fata care aproape ca sterge pamantul. Si interiorul este mai sportiv la celica si mai "star-trek" decat la coupe care are un interior mai mult de sedan linistit. Cu exceptia volanului care este mult prea mare (la celica). Per total este interesanta celica (daca tinem cont si de fiabilitate, mai interesanta decat coupe-ul). Mi-as lua una daca as gasi cu putini km si imediat i-as cauta o bara spate mai lunga :)

Am gasit faruri exact cum spui tu, si cred ca in curand o sa ii cumpar si alea. Spatele nu se ridica la "frumusetea" botului, e cam simplu, si din spate se vede destul de bine sub masina.
Interiorul imi place ca are forme frumoase, ca si calitate nu stiu ce sa zic, nu e perfect.
Eu mi-am rezolvat problema cu spatele.

La coupe au facut bine ca au facut farurile negre. inainte erau destul de mari.

gotti 12-06-07 15:27

Quote:

Originally Posted by Dimitris (Post 945106)
Am gasit faruri exact cum spui tu, si cred ca in curand o sa ii cumpar si alea. Spatele nu se ridica la "frumusetea" botului, e cam simplu, si din spate se vede destul de bine sub masina.
Interiorul imi place ca are forme frumoase, ca si calitate nu stiu ce sa zic, nu e perfect.
Eu mi-am rezolvat problema cu spatele.

La coupe au facut bine ca au facut farurile negre. inainte erau destul de mari.

Vad ca ai umblat destul de bine la design. Frumoasa bara.Acum masina e completa :) Farurile o sa-ti schimbe foarte mult fata masinii. O sa ai nevoie de timp sa te obisnuiesti

Dimitris 12-06-07 15:46

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by gotti (Post 945347)
Vad ca ai umblat destul de bine la design. Frumoasa bara.Acum masina e completa :) Farurile o sa-ti schimbe foarte mult fata masinii. O sa ai nevoie de timp sa te obisnuiesti

ceva in genu asta, nu?

gotti 12-06-07 21:31

da, asa
dar sa lasi capota in pace

dolb 12-06-07 21:46

Quote:

Originally Posted by anaconda_4badguys (Post 941534)
Mah Gotti...vad ca din spusele tale Coupeul e super tare,adica cea mai tare...cand ea e un cotet pe 4 roti(ti-am argumentat ca Logan 1.6 16v stock vs Coupe 1.6 o face...asa ca comparatia cu Celica nu are sens)La filmuletzele de la Curse viteza Saturn...e un Coupe care se da numai cu masini mult mai vechi si mai slabe teoretic insa si asa tot o cam fura...nu am vazut sa se dea cu GTI(bineinteles ar fi absurd...)sau cu alte masini de generatie noua si cam la acelasi pret!Nu te mai lua de alti oameni de pe aici ca ei au vb frumos...si cam au dreptate....la aia 143 CP ai tai daca dai de o limuzina premium gen A4 2TDI,2FSI,Passat,320d/i pe langa confortul muuult superior,materiale,dotari au si performante mult peste si te spulbera...asa ca mai calmeaza-te si nu mai jigni lumea...bafta...si ia-o ca pe o recomandare nu ca pe o jignire...

1, alo, copilu, ai auzit de masini modificate la motor? .. acu ce o sa zici ? ca l-a facut trabantu ?:lol:
2. io la 15 ani incepusem sa imi fac prieteni, sa ma detasez de calc, si sa invat.. tu vad ca faci opusul :D
3. tu ai un "cotet"de logan si vb de un hyundai coupe? sincer du-te si joaca-te un nfs sau ceva! si lasa internetu si filmuletele cu masini super rachete ! :D

Bogdan_mb 13-06-07 01:24

Quote:

Originally Posted by ROSSI 46 (Post 942060)
4anaconda-mey copil copac...nici nu ai mers in viatza ta cu un coupeu shi nici macar nu ai condus vreunul...asa k nu mai vb prostii aiurea din gura aia k faci praf...

una la mana nici nu cred k ai fost prezent ma liniutzele din saturn
doi la mana nu ai fost la vreo cursa legala sau ilegala in viatza ta

coupeul galben din filmuletzele cu liniutzele pe care leai vazut shi tu aici pe forum avea o mare problema cu ambreiajul, adik patina in toate vitezele...iar dak ai fo fost la curse ai fi vazut cu ce mashini sa dat...2 octavii 1.9 tdi chipuite ambele iar despre cel care a trecut finishul primul nu se pot pronuntza nici macar protagonishtii cursei; a mai fost un passat 1.8 TURBO...care a fost umilit...shi o vectra de peste 150 de cai...

asa k prezintate tu la start cu orice mashina vrei fie ea shi mashina visurilor tale golanul de 1,6 16v...shi te asigur k o sa ai langa tine un coupe ... shi culmea exact ala galben de la curse;) ... dak nu ar fi avut problema cu ambreiajul in ziua aia te asigur k ar fi cashtigat toate cursele in care a participat coupeul....

asa k itzi spun k sfat nu mai fa galagie k faci praf shi te trage curentul dupa...dute la reprezentantza dacia de la voi de la craiova shi inchinate cu 2 maini la golanul 16v...k poate intro zi o sla ai shi ai sa faci legea

Coupe-ul galben nu e cumva cel a lui NILS din MR ? Daca da fi sigur ca nu mai e de demult stock, are chiar NO2..

Quote:

Originally Posted by anaconda_4badguys (Post 942729)
A4 2.0 TDI 170 cp(verifica orice sursa de max 1luna vechime si o sa te convingi ca asa e!!!) 0-100 km/h 8,6 sec
320d 163 cp:0-100 km/h 8 sec
Merc C 200K(nu 180!!!) 0-100 9.1 sec deci cam ca si coupe insa ea are si cuplu mare si accelereaza si de la 100 in colo si sare de 200 v max a coupeului...chiar 235 prinde mercedesu
Hyundai Coupe 2.7 V6 0-100 km/h 8.2 sec!!!
2.0 0-100 km/h 9.1 sec!!!

Quote:

4)Si eu nu am comparat motoare turbo cu aspirate...a fost doar asa ca fapt divers...

Anaconda , ce treaba au motoarele 2.0 Turbo Diesel cu 2.0 aspirate pe benzina ? Daca nu vrei sa te i-a lumea peste picior si nu ai cum sa demonstrezi ceva prin ale condusului macar cauta informatii corecte.

Si abandonati ideea aceea cu Logan-ul vs Coupe, e clar ca Dacia nu se poate compara cu ea, era doar o idee ca e cam submotorizata gama asta de la Hyundai incat o masina fara valente sport se poate tine destul de usor de ea (ma refer la motorul 1.6)

_anaconda_ 13-06-07 12:31

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 945921)
1, alo, copilu, ai auzit de masini modificate la motor? .. acu ce o sa zici ? ca l-a facut trabantu ?:lol:
2. io la 15 ani incepusem sa imi fac prieteni, sa ma detasez de calc, si sa invat.. tu vad ca faci opusul :D
3. tu ai un "cotet"de logan si vb de un hyundai coupe? sincer du-te si joaca-te un nfs sau ceva! si lasa internetu si filmuletele cu masini super rachete ! :D

Ca sa iti raspund tie...am destui prieteni(poate cam prea multi)si daca te uiti bine posturile mele sunt de dimineata si seara...in rest nu stau la calculator asa ca nu cred ca fac opusul...si pr mei nu au chiar 16 ani...asa ca mai am ce sa invat de pe la ei
si eu nu am logan...poate taicamio dar aia e o masina destinata altor activitati...ca masina de 'plimbari' are altceva...cat 3 coupeuri...asa ca zic eu imi permit sa vb de coupe(cu care am si mers)si chiar daca aveam decat logan nu vad de ce nu imi permiteam sa vb de el,doar ca aici sunteti voi astia mai 'maturi' si nu le permiteti 'copiilor' sa isi mai dea o parere...doar voi aveti intotdeauna dreptate....asa ca vad ca nu mai are rost sa postez p'aci...doar e o discutie intre adulti despre o 'super' masina Coupeul

_anaconda_ 13-06-07 12:34

Quote:

Originally Posted by wtcvictim (Post 946328)
Coupe-ul galben nu e cumva cel a lui NILS din MR ? Daca da fi sigur ca nu mai e de demult stock, are chiar NO2..

Anaconda , ce treaba au motoarele 2.0 Turbo Diesel cu 2.0 aspirate pe benzina ? Daca nu vrei sa te i-a lumea peste picior si nu ai cum sa demonstrezi ceva prin ale condusului macar cauta informatii corecte.

Si abandonati ideea aceea cu Logan-ul vs Coupe, e clar ca Dacia nu se poate compara cu ea, era doar o idee ca e cam submotorizata gama asta de la Hyundai incat o masina fara valente sport se poate tine destul de usor de ea (ma refer la motorul 1.6)

Am pus 2 TDI pt ca sunt mult mai raspandite...si pe strada sau oriunde daca e sa te dai cu un 2 litri ai mari sanse sa fie diesel...dar poti sa te uiti la aceeasi cilindree pe benzina aspirata la marcile respective si o sa vezi ca tot surclaseaza coupeul(chiar il ridiculizeaza avand in vedera ca masinile respective nu se 'cred' sportive...)

_anaconda_ 13-06-07 12:37

Si on topic...am zis(cred:)) ca imi place coupeul din punct de vedere al designului...iar ca performante este acceptabil si sunt suficiente insa pt cineva care nu are ca principal obiectiv cursele...pt ca desi ar trebui sa aiba valente sportive masina asta nu prea are...sau da?

dolb 13-06-07 13:04

Quote:

Originally Posted by anaconda_4badguys (Post 946769)
Am pus 2 TDI pt ca sunt mult mai raspandite...si pe strada sau oriunde daca e sa te dai cu un 2 litri ai mari sanse sa fie diesel...dar poti sa te uiti la aceeasi cilindree pe benzina aspirata la marcile respective si o sa vezi ca tot surclaseaza coupeul(chiar il ridiculizeaza avand in vedera ca masinile respective nu se 'cred' sportive...)

eu am un bmw 320 D ... deci motor de 2 l .. si in plus are 140 cp .. cat avea si coupeul si surpriza ( pt tine ) m-a facut ;) asa ca taci drq si invata si tu ca ai ajuns la pubertate si nu stii ce e aia o pasarica

All times are GMT +2. The time now is 02:27.

- Copyright 2026 4Tuning