![]() |
Re: Hyundai Coupe SIII
Quote:
|
Quote:
Era mai bine daca pana la varsta asta invatai ca in viata fiecarui om vine o perioada cand este mai bine sa taca si sa se uite doar. |
Quote:
hahaha cam asta vroiam sa-i raspund si eu sa fiu sincer fata de la celica este mult mai frumoasa si agresiva decat cea de la coupe (de ce nu-i vopsesti farurile in negru pe interior?) Dar cand au desenat spatele cred ca facusera abuz de sake. Ma refer la spoiler-ul prea ingust care lasa foarte mult spatiu pana la sol, in comparatie cu cel din fata care aproape ca sterge pamantul. Si interiorul este mai sportiv la celica si mai "star-trek" decat la coupe care are un interior mai mult de sedan linistit. Cu exceptia volanului care este mult prea mare (la celica). Per total este interesanta celica (daca tinem cont si de fiabilitate, mai interesanta decat coupe-ul). Mi-as lua una daca as gasi cu putini km si imediat i-as cauta o bara spate mai lunga :) |
pretabil la tuning! as incerca ceva , o idee
|
Quote:
1) cand e vorba despre masini varsta nu conteaza. Asta cu conditia sa ai peste 20-21 de ani. Pana la 18 nu ai carnet iar pana pe la 21 trebuie sa taci si asculti ca experienta este aproape 0. Copile, tu cred ca n-ai fost batut la timp. Ce sti tu despre maturitate? 2) nu nu ai cum sa "ai o masina". Abia peste 3 ani iti iei permisul.(daca ti-l iei). Dar daca de la varsta asta "suferi" de soferie, tare mi-e frica, ca vei fii perico pe sosea. Si pentru ca ai fost ironic la faza cu "sti" o sa cad si eu intr-o prapastie pana la nivelul tau scaldat in muci si scutece si o sa rad de expresiile tale mature :"ca era posibil ca unii sa ziCA CA o lauda".............ca ca. Ai facut pe tine????????????? Si acum traducerea sa intelegi si tu: "a sti" e verb, copil incult. Verbele se scriu cu un singur "i" (cu exceptia verbului "a fii" in anumite situatii). Decat sa-ti dai cu parerea (proasta) pe aici mai bine du-te si invata lucruri care se invata la varsta ta: limba romana, politetea.....etc. Cu atitudinea asta si cu preocuparile pe care le ai, in loc sa inveti niste lucruri elementare, o sa ajungi un foarte bun mecanic auto manelist cu 10 clase 3)normal ca sti mai multe despre masini decat stiam eu la varsta ta. Eu aveam niste preocupari conforme cu varsta mea. Tu n-ai prieteni si-ti petreci timpul pe forumuri vorbind prosti si crezandu-te egal cu adultii. Adultii sunt acele persoane care ar fii trebuit sa-ti rupa funduletul ca sa nu mai fi obraznic 4) ba ai comparat motoarele turbo cu cele aspirate. Daca de la varsta asta iti joaca feste memoria , ar trebui sa dormi mai mult la pranz 5) la 5 ti-am raspuns. Sper sa intelegi ceva din ce ti-a scris aici si sa te opresti la timp, inainte de a da tarii un alt incult atotstiutor care crede ca la 15 ani tot ce zboara se mananca |
1 Attachment(s)
Quote:
Interiorul imi place ca are forme frumoase, ca si calitate nu stiu ce sa zic, nu e perfect. Eu mi-am rezolvat problema cu spatele. La coupe au facut bine ca au facut farurile negre. inainte erau destul de mari. |
Quote:
Vad ca ai umblat destul de bine la design. Frumoasa bara.Acum masina e completa :) Farurile o sa-ti schimbe foarte mult fata masinii. O sa ai nevoie de timp sa te obisnuiesti |
1 Attachment(s)
Quote:
ceva in genu asta, nu? |
da, asa
dar sa lasi capota in pace |
Quote:
2. io la 15 ani incepusem sa imi fac prieteni, sa ma detasez de calc, si sa invat.. tu vad ca faci opusul :D 3. tu ai un "cotet"de logan si vb de un hyundai coupe? sincer du-te si joaca-te un nfs sau ceva! si lasa internetu si filmuletele cu masini super rachete ! :D |
Quote:
Quote:
Quote:
Si abandonati ideea aceea cu Logan-ul vs Coupe, e clar ca Dacia nu se poate compara cu ea, era doar o idee ca e cam submotorizata gama asta de la Hyundai incat o masina fara valente sport se poate tine destul de usor de ea (ma refer la motorul 1.6) |
Quote:
si eu nu am logan...poate taicamio dar aia e o masina destinata altor activitati...ca masina de 'plimbari' are altceva...cat 3 coupeuri...asa ca zic eu imi permit sa vb de coupe(cu care am si mers)si chiar daca aveam decat logan nu vad de ce nu imi permiteam sa vb de el,doar ca aici sunteti voi astia mai 'maturi' si nu le permiteti 'copiilor' sa isi mai dea o parere...doar voi aveti intotdeauna dreptate....asa ca vad ca nu mai are rost sa postez p'aci...doar e o discutie intre adulti despre o 'super' masina Coupeul |
Quote:
|
Si on topic...am zis(cred:)) ca imi place coupeul din punct de vedere al designului...iar ca performante este acceptabil si sunt suficiente insa pt cineva care nu are ca principal obiectiv cursele...pt ca desi ar trebui sa aiba valente sportive masina asta nu prea are...sau da?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:27. |
- Copyright 2026 4Tuning