![]() |
SS :?:
|
chevrolet nova ss ???
|
darkager ai ghicit-o la fix :P chiar este SS
SS sunt multe chevy-uri, din cate am inteles SS=SuperSport, desi la o balena de Impala sa-i spui SS e cam.. :? next >>>> |
1 Attachment(s)
Pun eu ca au trecut deja vreo 2 zile :arrow:
|
daihatsu sirion Bagatzi voi poza ca ma grabesc !
|
1 Attachment(s)
hai ca o bag eu.... una simpla
|
cadillac sau lincoln DeVille sau ceva de genu asta
nu mai stiu exact cum se numea :) |
1 Attachment(s)
hai ca pun si yo ceva fff usor.... :arrow:
|
un bmw si doua dacii :lol:
dar daca vrei poti sa ne pui sa ghicim adresa ca e mai palpitant 8) |
of, of, of... la fel de acid a ramas coobra.. :twisted: :wink: :P :wink: ..
ideea era sa ghicim care e cifra octanicca la combustibilul furat din conducta si folosit de dacia alba din stanga, precum si cat poarta la picior soferul daciei din dreapta, avand in vedere ca shi-a pierdut membrele inferioare in urma unui accident de drujba.... :twisted: :wink: iar cu BMW-ul, de fapt cred ca trebuia ghicita cantitatea de vopsea folosita la reconditionarea autoturismului, tinand cont ca mashina era abandonata de 20 de ani intr-o padure... |
mda..ati ghicit....e un BMW..dar nu ati zis de care..da ma rog e prea usuor..
BMW seria 5 :wink: |
Re:
Quote:
trebuia sa fie ghicita poza de dinainte si cel care ghicea trebuia sa puna poza..........asa ca mai asteapta si tu o confirmare alta data..........IAR ATUNCI CAND VEI GHICI TU ATUNCI SA PUI O POZA :wink: |
Orice ati zice nu a zis nimeni ca este BMW Seria 5, asa ca nu a ghicit nimeni daca stam sa ne gandim... :wink: Asa ca nici Coobra nu a respectat regulile de a spune modelul... :roll:
Asa ca bagati o masina, ceva, dupa ce ziceti ce este masina pusa de darkager. |
mda
deci bmw 520i cam 1986+ dacia 1310 1992+ cea crem dacia 1310 1980-1991 alb13 :weirdface |
1 Attachment(s)
BUICK GNX posibil TURBO sau Mustangul 3 din spate, care vrea dark haha :P :P :P
si pozna mea akum: |
| All times are GMT +2. The time now is 09:11. |
- Copyright 2026 4Tuning