![]() |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mno nuiule vezi ca o pui :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
12 Attachment(s)
mdea bine, o fi bmw-u bmw, da macar cu dacia...nu prinzi asa viteza, oricum poate in cadere libera da nici macar acolo ca nu-i aerodinamica, asa ca nu-mi fac probleme de asa ceva, acuma niste poze faine, mi mi-o palcut oricum, sper sa va placa si voua, scuza-ti calitatea da is facute cu telefonu
astept sa-mi spune-ti care v-o placut mai mult, nu de alta dar mie mi-au placut toate, pacat ca n-o fost mai spectaculos, stalpi rupti...sau mai stiu eu ce, o zis la tv ca avea....viteza...ceva monstrozitate oricum omu ii paralizat si fara un picior, ultimele detalii |
cred ca mai mare pericol esti tu cu draga ta masinuta decat ala cu ditamai bmw :lol: :lol:
la tine periculos inseamna de la 40km/h in sus; deja 80 ii tragic nu crezi??? si la fel ti-as face si io tie :lol: :lol: |
deci ba sincer ... io te'as bana daca as putea ... tu vezi ce scotzi pe gura si pui in scris ? adica faptu ca omu face accident la tine ii treaba de misjto ? tu crezi ca doar viteza ucide ? clar nu sjtii ce vorbesti ... cel putin atata aretzi ...
|
eu de nu-s cand imi doresc sa-mi fac masina zob...da n-am ocazia, da gasesc eu un tip cu un reno alb pe care nu-l mai iert inca o data cand imi taie calea din fata de la ise....
|
Re:
Quote:
|
vezi ma DACIA-etc ca numai wrc nu e....ca incepi sa iti faci multi dusmani...masoara-ti cuvintele..si ai grija ce postezi..si nu mai posta aiurea...ca nu vezi ca nimeni nu te intreaba ce faci..ca toti iti zic ca esti prost???
|
dak un accident in care potzi mur,i tie ti se pare amuzant esti dus.........
|
1 Attachment(s)
Grav Fratilor !!! Am auzit ca Opelu vectra o taiat curba Si so lovit de ford !!! :(
|
1 Attachment(s)
Rau de tot!!!
|
1 Attachment(s)
....
|
1 Attachment(s)
Saracii!!!!
|
1 Attachment(s)
...
|
4 Attachment(s)
:(
|
si cum puneai tu vectra ala pe platforma?
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:50. |
- Copyright 2026 4Tuning