![]() |
Re: My Baby Skoda O2 ;))
vopsea pt etriere eu la o bora si o solenaza am vopsit cu pensula cu vopsea rosie normala;))asta dupa ce cu o perie de sarma am curatzat bine etrieri asta e important nu vopseaua asa ca alege orice.eu am vazut la orice magazin de piese auto vopsea pt etrieri asa ca......................
|
Eu caut o vopsea ... verde, ceea ce e cam greu de gasit :sad:
|
Trebuie sa gasesti .. Incearca pe net sa faci comanda . Este imposibil sa nu gasesti verde pe net..
|
ONTOPIC: ( ca vad ca baietii au luat-o pe aratura) .. frumoase foc jantele dar masina moare dupa niste arcuri sport ( macar )... pune-i niste arcoaie sport ca nu te duc mult..maxim 150 de euro! sa cobori masina si sa vezi ce bine o sa dea dupa! Bafta
|
drumuri oricum nu avem deloc .. dar si cu susp sport si fara e aproape acelasi lucru..numai ca simti tu gropile mai rau
|
e adevarat ca e destul de greu pentru tine cu 18 imi imaginez cum face la fiecare gropita daca cu 17 si zici ca se rupe darmite 18
|
cu spoilere si cu praguri nu rezolvi nimic... tot urat o sa se vada jantele! cel mai bine daca pui spoiler si prag sa prelungesti si aripile :) si eventual sa pui niste distantiere dar deja te complici enorm si mai bine pui suspensie reglabila
|
la orice rorom big
|
In piata " la rusi ".
|
Asta cu o viteza de ??? ca presupun ca la 150 -160 nu scoti tu 2.7.....
|
cu o viteza de 40-50 km/h in treapta a 4-a de viteza!
ceva asemanator am realizat si eu cu un c220 CDI cu aer conditionat, in 35 km am avut un consum de 4.8 :) dar MERS LEGAL! si nu subturat sau alte minunatii sa iti distrugi motorul :) |
Quote:
puneti hidraulice mane... |
Quote:
mihaitza..da-mi mie filmu pe mess si ti-l convertesc eu... |
frumoasa masina prietene.e dragutza tare,Doamne ajuta fara incidente
|
asa e.. schimb masina .. trec pe octavia 2 :lol: be serious!
PS: daca ai 1500-1700-1900 rpm MOTORUL ESTE SUBTURAT , nu ma intereseaza ca ai cuplu! atata timp cat nu trece de 2000 de rpm motorul este subturat si la masinile mai noi ( diesel ) risti foarte lejer sa ii distrugi EGR-ul sau mai frumos, filtru de particule ( care din cate am inteles este 1000 euro ) ! si scuza-ma.. tu ai motor de 1.9, mercul meu are motor de 2.2 :) e o diferenta ! insa prefer intotdeauna 2.0 TDI |
| All times are GMT +2. The time now is 16:56. |
- Copyright 2026 4Tuning