Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   B 28 BPO Dacia Concept (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/39172-28-bpo-dacia-concept.html)

cipoNCE 09-03-08 22:21

Re: Dacia Concept

a iesit destul de bine. o mica idee, ia un spray negru si vopseste bara dintr`un capat in altul sa fie ca noua ;)
te costa 5-10 lei un spray fara pretentii si jumate de ora de munca.

Preparatul 10-03-08 07:32

Quote:

Originally Posted by cipoNCE (Post 1412696)
a iesit destul de bine. o mica idee, ia un spray negru si vopseste bara dintr`un capat in altul sa fie ca noua ;)
te costa 5-10 lei un spray fara pretentii si jumate de ora de munca.

astazi am de gand sa-i fac asta ,revopsesc barile ca s-au cam dus de la sarea de pe sosele din iarna asta

pablo.odg 10-03-08 23:37

ti-am urmarit postul si dupa parerea mea arata destul de bine masina. cu stopurile alea nu prea sunt de acord insa. Sper numai sa nu te lasi dus de valul NFS. Bafta!

Preparatul 11-03-08 07:39

Quote:

Originally Posted by pablo.odg (Post 1415551)
ti-am urmarit postul si dupa parerea mea arata destul de bine masina. cu stopurile alea nu prea sunt de acord insa. Sper numai sa nu te lasi dus de valul NFS. Bafta!

multumesc mult,nu ma las dus de valul nfs,vreau sa fie o masina simpla dar mai deosebita fata de celelalte

Preparatul 16-03-08 10:58

ma poate ajuta cineva cu antifonul ala original de 1310..panza aia sau ce era gen mocheta...ca nu mai merge ..la 130 urla de o gasesc dracii tre sa tipi sa te intelegi in ea...ESTE URGENT,ms

fiderzen 17-03-08 23:29

baga cutie in 5 trepte si nu o sa mai urle :) :P

Preparatul 18-03-08 08:44

Quote:

Originally Posted by fiderzen (Post 1429481)
baga cutie in 5 trepte si nu o sa mai urle :) :P

am deja cutie cu 5 dar urla el...si se aude in masina grav de tot nu te poti intelege :!:

bolidu' 18-03-08 08:52

uiti un MARE amanunt.................e dacieeeeeeeeeeeeeeeeeeee

fiderzen 18-03-08 13:49

nu e adevarat,a mea nici la 140 nu face zgomot :|..chiar e f silentioasa(fata de alte dacii cu care am mers si am avut)

bolidu' 18-03-08 13:59

mama dar ce dacia e ma a ta??????????????o fii vreuna de care nu am vazut pana acum.dacia 1300 urla la viteza,nu mai sp voi ca nu urla poa sa fie ea si CN4 dar tot suiera din cauza designului vechi din anii '60,cand nu prea se tinea cont de aerodinamica ,mai ales cei de la dacia.daca iti mai urla si cutia+motoru,mai naspa kiar ca nu te mai intelegi in ea.

solutia este sa dai muzik la blana si at nu mai auzi nimik!!!:d

Preparatul 19-03-08 14:00

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 1430480)
mama dar ce dacia e ma a ta??????????????o fii vreuna de care nu am vazut pana acum.dacia 1300 urla la viteza,nu mai sp voi ca nu urla poa sa fie ea si CN4 dar tot suiera din cauza designului vechi din anii '60,cand nu prea se tinea cont de aerodinamica ,mai ales cei de la dacia.daca iti mai urla si cutia+motoru,mai naspa kiar ca nu te mai intelegi in ea.

solutia este sa dai muzik la blana si at nu mai auzi nimik!!!:d

ai dreptate aici:D dar totusi ...daca o izolez nu se mai aude in ea asa de tare...o sa se auda dar mai silent asa :D ma intelegeti voi..

fiderzen 19-03-08 14:09

daca masina este bine terosonata,mochetata ininterior etc,motorul si cutia functioneaza bine,usile se inchid cum trebuie...nu are voie sa ''urle''.. :) ...numai bine!...am mai avut dacia...adevarat...urla la peste 100....dar aveam 4 trepte pe aia....vantul niciodata nu l-am auzit cum suiera prin ea:lol: :|.....

Preparatul 19-03-08 17:53

Quote:

Originally Posted by fiderzen (Post 1432554)
daca masina este bine terosonata,mochetata ininterior etc,motorul si cutia functioneaza bine,usile se inchid cum trebuie...nu are voie sa ''urle''.. :) ...numai bine!...am mai avut dacia...adevarat...urla la peste 100....dar aveam 4 trepte pe aia....vantul niciodata nu l-am auzit cum suiera prin ea:lol: :|.....

nu e vorba de vant..e vorba de antifonaj...de mochetat....n-am probleme cu usile sau cu chederele...singura problema e antifonajul...voi ce ma sfatuiti sa folosesc antifonaj original de fabrica sau sa iau eu antifon si mocheta sa le lipesc? care e cea mai buna solutie?

fiderzen 19-03-08 18:17

ia tu antifon cauciucat sau cea de genu,si mocheta ceva mai groasa

Preparatul 22-03-08 08:12

Quote:

Originally Posted by fiderzen (Post 1432989)
ia tu antifon cauciucat sau cea de genu,si mocheta ceva mai groasa

am inteles,sa dau cu antifon dala si pe dedesupt?sau n-are rost? si la motor pe panoul ignifug ce sa-i pun ca si ala e gol?

All times are GMT +2. The time now is 07:47.

- Copyright 2026 4Tuning