![]() |
Re: Dacia Concept
a iesit destul de bine. o mica idee, ia un spray negru si vopseste bara dintr`un capat in altul sa fie ca noua ;)
te costa 5-10 lei un spray fara pretentii si jumate de ora de munca. |
Quote:
|
ti-am urmarit postul si dupa parerea mea arata destul de bine masina. cu stopurile alea nu prea sunt de acord insa. Sper numai sa nu te lasi dus de valul NFS. Bafta!
|
Quote:
|
ma poate ajuta cineva cu antifonul ala original de 1310..panza aia sau ce era gen mocheta...ca nu mai merge ..la 130 urla de o gasesc dracii tre sa tipi sa te intelegi in ea...ESTE URGENT,ms
|
baga cutie in 5 trepte si nu o sa mai urle :) :P
|
Quote:
|
uiti un MARE amanunt.................e dacieeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
nu e adevarat,a mea nici la 140 nu face zgomot :|..chiar e f silentioasa(fata de alte dacii cu care am mers si am avut)
|
mama dar ce dacia e ma a ta??????????????o fii vreuna de care nu am vazut pana acum.dacia 1300 urla la viteza,nu mai sp voi ca nu urla poa sa fie ea si CN4 dar tot suiera din cauza designului vechi din anii '60,cand nu prea se tinea cont de aerodinamica ,mai ales cei de la dacia.daca iti mai urla si cutia+motoru,mai naspa kiar ca nu te mai intelegi in ea.
solutia este sa dai muzik la blana si at nu mai auzi nimik!!!:d |
Quote:
|
daca masina este bine terosonata,mochetata ininterior etc,motorul si cutia functioneaza bine,usile se inchid cum trebuie...nu are voie sa ''urle''.. :) ...numai bine!...am mai avut dacia...adevarat...urla la peste 100....dar aveam 4 trepte pe aia....vantul niciodata nu l-am auzit cum suiera prin ea:lol: :|.....
|
Quote:
|
ia tu antifon cauciucat sau cea de genu,si mocheta ceva mai groasa
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:47. |
- Copyright 2026 4Tuning