![]() |
Re: Espero GSI 2000 16v
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Da intradevar a avut gas dar nu am zis niciodata pe acest thread ..... a fost data jos instalatia odata cu motorul vechi . |
Quote:
|
jos palaria in fata unor oameni ca tine . respectul meu si in acelasi timp felicitarile mele .cred ca este singurul espero care sa mi placa cu adevarat . frumos ......
numai bine |
super masina.. de motor nu mai zic.. dar imi place exteriorul.. simplu.. si de efect.. :up:
|
si ce efect :D
|
5 Attachment(s)
buga&Im2good4U multumesc !
Si multumiri prietenului MadMax fara de care nu reuseam sa il montez:peace: the effffect !:D |
e superb bordul... pot sa te intreb cat te-a costat? ca vad ca Max deja are experienta pt montaj...
|
Quote:
|
foarte frumoasa. felicitari si bafta in continuare
|
6 Attachment(s)
Dr3adLorD & PetricaPTK multumesc !
tiolik - sant de golf ,passat etc .... tai si pilesti aripa ... :D e ceva de munca dar merita ! Mai adaug niste poze cu modificarile aduse in ultimul timp.... |
Masina a primit capete de bara noi si pivoti ;suspensie 75/60;senzor de temperatura apa nou ;senzor presiune ulei nou,capete si burdufe noi planetare;admisie directa ;
|
frumos, arata bine... detaliile conteaza si vad ca ai fost atent la ele :) si mai vad ca ti-ai pus oglinda pe stanga... am trecut acum vreo 2 saptamani pe langa ea si lipsea.
|
ft misto masinutza sa ai grija de ea .. te`am vazut ieri pe la policlinica titan erai cu ERD`u ..
|
4 Attachment(s)
....minus patru centimetri....
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:19. |
- Copyright 2026 4Tuning