Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   Provocare!!!!(cerem revansa) (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/38052-provocare-cerem-revansa.html)

NightClubRacer 15-04-07 22:47

Re: Provocare!!!!(cerem revansa)

data viitoare vin si eu! :D gxz a dat vreun gol?

George_P. 15-04-07 23:09

Quote:

Originally Posted by slim4r5 (Post 853291)
am gustat si eu din "gazon" , m-am bulit la genunchi si cot :D [ trece pana ma-nsor]:D:D

Numai tu frate...si eu m-am pizdit in genunchi...

Asta e acuma, merge si-asa :D

Lucian_GXZ 16-04-07 00:46

:???: Nu am dat.. ma jur a fost un meci de aprox 2 min in care blondu a inscris un gol.. si nimeni altcineva din echipa nu a atins mingea :oops:
Am stat si am vorbit cu baietzii la vestiare si am pus la cale o tactica cu care ne vom nimicii adversarii si cateva elemente vestimentare pentru inbunatatzirea performantzelor: bashchetzi cu nos + sireturi de carbon, short cu turbo si blowoff valve si bluze cu prize de aer la subratz :twisted:

LE: Ps: si eu am un genunchi mov :x

F_L_R 16-04-07 01:00

-propun data viitoare un meci de Peintbool !!!! pareri ceva??? ne bagam?

NightClubRacer 16-04-07 01:33

eu unu ma bag, ca de mult vreau sa merg... :D

blondu_vsp 16-04-07 01:44

Ne Bagammmmmmmmmmmm Vineri noapte asa k este Ziua Mea ce ziceti:D

NightClubRacer 16-04-07 01:46

ooo la multi ani blondule!!! :D sa fiu primu care iti zice!

Lucian_GXZ 16-04-07 01:52

Ar fi o treaba! Florica, dar daca ne terminam bilele putem folosi cutzite? :rolleyes2

F_L_R 16-04-07 02:01

-Cutie , sabii , grenade , flash-uri , nightvision , kevlar , smoog , corp la corp.........a nu corp la corp nu.......insemna ca tre sa bagam si fetele.

dima_versace_VROOOM 16-04-07 02:11

1 Attachment(s)
Deci cu toti il stim..pe KYDU frate vineri seara in loc sai zica lu unu hai sa ne intrecem a zis " frate ce masss trageee cu tineee" plm... am zis ca inebunesc io de rusine ...sambata seara a intrat un baiat de la nsl la el la minge (la fotbal) si kidu a cazut in genunchi cu gura deschisa....am iesit dupa teren nam mai suportat rusinea... e astazi sursele mele care le-am pus sa caute date despre el sa surprins imediat dupa fotbal intro ipostaza cam aiurea .....rezultatatul: io nu mai vin la curse cat timp vine ciudatul asta !!!!!

blondu_vsp 16-04-07 03:44

:|:|:| Asta clar suna a Homosexualitate:|

Lucian_GXZ 16-04-07 09:00

Incredibil! Am ramas shokat la cele vazute! Inca sper ca totul sa fie o gluma si kidu chiar sa nu fie gay... dar din pacate ma tem ca este prea tarziu. Eu zic sa aveti grija la paintball prin tufishuri... nu se stie niciodata cum va pipaie.... sau cand va propune sa va dati, sa va asiguratzi ca discutia se poarta in domeniul auto... :rolleyes2

NSL_KiwY 16-04-07 10:26

Deci vineri noapte la paintbool,da? :lol: abia astept... numai headchat o sa luati.. muhahaha... :lol:

NSL_KiwY 16-04-07 10:36

Florica de knd asteptam un meci de paintbool se pare ca mi.ai citit gandurile :lol:

F_L_R 16-04-07 10:39

-Din cate stiu eu....Kid"u este la Vrooom in echipa.....macar va luati si voi masuri de protectie....puteti fi luati prin surprindere de coechipier....recomand a nu face dus pana sambata....pt intimidarea atat a adversarului cat si a cooechipierului cu pricina.

All times are GMT +2. The time now is 15:20.

- Copyright 2026 4Tuning