![]() |
Re: Gratar Pe Bune!
Quote:
Traiasca NSL-u !!! :D |
hai ma ca a iesit bine... ce ziceti ? mai facem unu week-endu asta care vine? :D:D dar de data asta semnati petitie dom'le!!! sa vina lumea! sa ocupam locuri , sa pregatim totul minutios .. din timp! eh eh eh ? :D
|
Punem absente dak nu veniti.....La trei absente nemotivate = desumflam cauciucuri asa ca aveti grija ;):D:D:P
|
Biiiiiipppppp
|
Poze de la fotbal nu are nimeni? :lol: looooooooooooooooooooool ... o adevarata demonstratie de arta si precizie :lol:
|
pai .. sa vina golfuletz odata cu toate pozele + filmarea :D ca fac urat.. ei dracia naibii :) :lol:
|
Quote:
bagamias p...a in terenu ala de fotbal .. si akum ma doare degetu mare de la picior .. bolovanu masii cine l-o fi pus pe akolo :D .. dak gasiti o bricheta dupa moreni putin mai sus [ pe terenu ala unde am jukat ] , este rugat sa mi-o returneze .. mai avea putin gaz si am cumparat-o de la magazin.. era albastra si cu coartz |
Quote:
|
Frumos nene, frumos... 8) Felicitari organizatorilor. O sa pun si eu niste poze mai tarziu. :D
|
Cel mai smecher gratar ever sa mor :D
Si viitoarele or sa fie si mai smechere si mai smechere....:twisted: |
si tot asa.. ca doar NSL e jmecher ;) go go go boyz !!!!!!! hai sa mai facem unu acu.. cat de curand ca parca a fost prea frumos sa se termine asa repede! si sa il facem mai de dimineata ;) :D VREM NO SPEED LIMIT.. PE TOATE STRAZILEEEEEEE!!!
|
-Sa nu exageram cu "e cel mai" sau alte similitudini.
-Suntem o comuniitate unita in curs de formare si trebuie sa le imbinam pe totate pt a ne simti noi bine. Noi contam in primul rand si noua trebuie sa ne aratam ca suntem buni nu altora. -Ceva raniti dupa meci?? data viitoare luam si targa.........o face lmx-ul din fier forjat de 22.....nu de alta sa fie usoara!!!!! |
am auzit ca ati avut portar bun mai baieti de la vrooooooom....asa e? :D
|
Quote:
|
:D care a luat un mare gol:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:32. |
- Copyright 2026 4Tuning