Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   IONIZARE sau FOLIE-autorizata (pe geamuri) (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/3774-ionizare-folie-autorizata-geamuri.html)

Zürich 23-06-05 14:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Monkey_Bz\"
Quote:

Din informatiile pe care le am se pare ca in noul Cod Rutier se va reglementa si problema foliilor auto, in favoarea noastra

GURU....in ce sens se va reglementa problema foliilor? n-or sa se mai lege de mine dak am folie deaia la 150.000 din obor...? k sincer numai deaia am avut pana acu si m-am plictisit d cate ori am jumulit-o d p geamuri

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

GURU 23-06-05 15:43

1 Attachment(s)
Organele vor controla omologarea RAR a foliilor aplicate pe geamurile masinii. Din cate stiu foliile din magazin (alea de 150000 lei) nu pot fi omologate.
Oricum Zurich, iti multumesc mult pentru sustinere.

LEXUS 23-06-05 22:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SFW\"
Lexus poate iti dau sa-ti montezi tu, da nu stiu cum poti tu vinde folie altcuiva, cum ii dai tu factura pe aceasta folie. Si garantia foliei la montare este asigurata de firma care o monteaza (adica in ceea ce priveste dezlipirea foliei, zgarierea la montare etc ) si cum poti sa dai tu garantie atata timp cat tu esti o persoana fizica?

dar de unde stii cat de fizic sunt si nu juridic a?????

tocmai mi-au si explicat..vreau sa-mi pun singur..sa vand mai departe..nu conteaza..imi arata ei cum se monteaza..lucru care nu-i o noutate pt mine..dupa care pot sa montez mai departe :wink:

RoSonic 23-06-05 23:42

Re:

[quote=\"Monkey_Bz\"]
Quote:

GURU....in ce sens se va reglementa problema foliilor? n-or sa se mai lege de mine dak am folie deaia la 150.000 din obor...? k sincer numai deaia am avut pana acu si m-am plictisit d cate ori am jumulit-o d p geamuri
Vor reglementa in sensul ca: au adaugat la articolul referitor la interzicerea \"aplicarii de folii\" si interzicerea \"aplicarii tratamentelor chimice\" adica ionizarea.

Zürich 24-06-05 13:39

Re:

[quote=\"RoSonic\"]
Quote:

Originally Posted by \"Monkey_Bz\"
Quote:

Vor reglementa in sensul ca: au adaugat la articolul referitor la interzicerea \"aplicarii de folii\" si interzicerea \"aplicarii tratamentelor chimice\" adica ionizarea.

Eu recomand sa nu ne implicam in prognostizarea noii legi. Mai bine sa asteptam ce iese si apoi comentarii.
Weekend placut,
Zürich :)

Monkey_Bz 25-06-05 11:51

Zurich... :roll: ...nu inteleg ce-a fost asa amuzant la intrebarea mea... oricum sa speram ca or s faca in asa fel incat sa nu te mai temi k dak t opreste militia t pune sa-ti jupoi folia d pe geamuri sau sa-ti opreasca certificatu`

D_@_n_n_y 12-07-05 00:17

RESPECT PT BMW-UL PORTOCALIU.....

2 Attachment(s)
INTRA-ADEVAR EXISTA MII DE MODALITATI...IAR CU BANII IN MANA...POTI SA LE SI VOPSESTI CA NU ITI ZICE NIMENI NIMIC....REFERITOR LA BAIETZII CU DACII (SI CAZUL MEU...)DACA MASINA FACE 1500 DE EURO NU PREA ITI PERMITI SA DAI 200 PE FOLII AUTORIZATE..DECI....PAREREA MEA...EU MERG DE 1 AN SI 7 LUNI CU FOLIE CARE M-A COSTAT 90 DE MII....IN AUTOVIT...SI PE CARE AM SCHIMBAT-O DE APROX 6 ORI....DIN CAUZA PLOII...SI DIN CAUZA POLITISTILOR....SI AM MONTAT-O SINGUR..CU TIMPUL NU MAI E O PROBLEMA MONTATUL...

Skma 15-07-05 16:21

ARE DREPTATE DANY :D .AM UN PRIETEN CARE DE FIECARE DATA CAND IL OPRESTE POLITIA PTR. FOLIE SE DA JOS DIN MASINA SE APUCA O JUPOAIE DE PE GEAMURI SI ZICE GATA NU MAI E FOLIA SI NU PRIMESTE ABSOLUT NICI O AMENDA :lol:

Monkey_Bz 16-07-05 17:52

corect... si eu am inceput sa ma obisnuiesc cu ideea de a-mi jupui folia d fiecare data cand ma opreste militia.... ata ete... ROMANIA FRATEEEE!!!

emmanuel 18-07-05 13:58

Eu unu' mi-am pus folie cu autorizatie !!
mai multe motive:
1 e anti-efractie (dureaza ceva mai mult pana sparge geamu' )
2 imi place cum arata negru ala
3 folia spre deosebire de ionizare se da jos fara probleme (nu mai poti de-ioniza un geam plus ca la ionizare se aplica pe geam o pulbere metalica care oxideaza si se vede naspa )
4 la folie am garantie 5 ani (mi-o dau jos si pun alta gratis)

Un dezavantaj il reprezinta pretu' 600 RON !!
ramane la latitudinea fiecaruia !!

PAREREA MEA !!! :D

teoraz 31-07-05 17:40

totusi

in primul rand - mersi guru pt folie - f buna ca si calitate
in al doilea rand - ati postat fel de fel de idei despre autorizatii si alte alea. Intrebarea mea este de ce vreti folie (autorizata sau nu)? Eu cand am pus-o guru nu avea autorizatie pt ea si totusi nu m-a oprit nici un politist pentru ea (nici acum nu am pentru ca nu vreau hartii in torpedou).

SEBASTIAN 04-08-05 22:38

folie

CataNOS 04-08-05 22:55

Si eu eram pro-folie :D inainte.

Acu sunt pro-ionizare. De ce? pentru k n-au d c sa t opreasca pt geamuri ionizate (daca au si eticheta rar), k doar nu le-ai facut in casa, nu?

snip3r 09-08-05 23:10

Folie, pt ca este simplu de pus, putin mai greu de schimbat, de dat jos, dupa ce este arsa de soare...

Un pont...probabil ca il stiati deja...cand puneti folie folositi un sampon sau sapun amestecat cu apa...acesta va face ca eventualele bule sa alunece mai usor spre margine. Daca folositi doar apa, va fi putin mai greu...si s-ar putea sa apara si cute, sau sa mai ramana bule de aer.

B-69-TAU 09-08-05 23:59

eu mi-am ionizat geamurile toate 5 si este super! nu mai am bataie de cap cu folia! pune-o da-o jos! gata am dat 1,5mil si le-am ionizat, in plus am mai dat o spaga de 200 la baiatul care le ioniza si mi le-a facut mai inchise! mergeti pe ionizare! in militari! cam 3 ore dureaza tot! cu acte frate!!
:taz: :peace:

All times are GMT +2. The time now is 20:19.

- Copyright 2026 4Tuning