![]() |
Re: lumini bord golf 3
Quote:
Poti sa-mi spui si mie cate leduri ai folosit la panoul de ventilatie si de care,de 3mm sau de 5mm,de 3v sau de 12v. Cate rosii si cate albastre,le-ai pus in serie sau in paralel si daca la cele de 12v trebuie si rezistenta. |
Chiar nu e nimeni care stie
|
http://translate.google.com/translat...%3Danleitungen
http://www.golf3tacho.de.vu/ a facut cineva asa ceva? daca da unde si cat v-a costat? |
Salutari.Care stie ce ae pot folosi ,ace care sa conduca lumina sau dati-mi o idee pt ceasuri luminate.Rosi de preferatt sua albe.Si inca ceva .Nu mai am luminile la bocul de lumini sunt arse sau nush.Cum le fac?le-as face rosii.
|
am eu un set de ace de audi 80 cu 50 ron daca te intereseaza
|
Am inteles ca nu merg:shock:
|
eu le-am avut puse, initial nu merg da am dar gaura in ele cu 0.9 si au intrat bine singura problema e la un ac mare are piciorul scurt vine mai instabil dar vine si indica bine
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Am terminat si eu consola de aer , urmeaza sa fac bloc-ul de lumini , sper sa il termini azi .
|
ai vreo poza cum ai pus ledurile?
|
Nu am facut poze pe parcurs , deja l-am pus pe masina , sunt led SMD
|
ledurile ce le am pus sint smd si am pus vreo 12 leduri cred nu mai stiu sigur pui niste leduri deastea smd si ati tre si o rezistenta de vreo 680 ohmi
|
Salut.
am incercat si eu sa fac exact ca in tutorial si sa pun acele luminate (am ace de alfa romeo nu stiu exact model ) Dar bord-ul cu 20 pana la 200 nu este la fel cu cel de 0 - 220 si nu am reusit .... Singura obtiune era sa lipesc un LED SMD pe acc dar nu am aparat de lipit cu aer cald (automat nu puteam lipi firele pe LED) . Cei care au ceasuri cu 0 -220 e simplu . Succes celor care incearca !!! Quote:
|
Quote:
acele ca eu am 0-220 bafta |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:32. |
- Copyright 2026 4Tuning