![]() |
Re: ford capri 1979-2.0 V6
traitzi-ar injectoarele codrine!!!
|
Toata stiima pentru ceea ce faci ! Foarte frumos . Poate ma potzi ajuta tu cu ce caut ca disperatu` . Vreau si eu manuale , carti tehnice orice despre capri , daca ai in format electronic sau chiar pe hartie pls spune-mi si poate ma ajunti si pe mine (un viitor posesor de capri) sper :sad:
|
date tehnice sunt pe net cu gramada...dar in poloneza!
ce probleme intampini(demontare,remontare,curatare,recondition are),intra pe forum si intreaba...e imposibil sa nu gasim o solutie!! |
OK , merci mult si cand o sa o cumpar o sa vin sa intreb ! am citit posturile tale de cand ai luat masina si acum sunt pe la jumate si daca ai vreo poza cu ea finalizata as vrea sa o vad si eu ! ms
|
abia in 5-6 zile o bag la vopsit. azi am demontat ce mai ramasese....rezervor(trebuie curatat si izolat antitermic-contra evacuarilor);cutie de viteze(skimbata cu una in 5 vit.);evacuari(am sa le fac din inox)
m-au rupt...un fleac.... |
pt izolarea rezervorului iti recomand cu "caldura"niste banala tabla de aluminiu de 2 sau 3mm care sa formeze un scut peste tevi pe lungimea integrala a tevilor,iar pt inox pt evacuari am om la bucale care are tzeava de 51 si 63mm de 6 metri bucata la 1600000
|
cred ca am sa izolez rezervorul cu folie de aluminiu,din aia de se lipeste iar inoxul....sa vad un pret pe aici..as merge si pe aluminiu,fiind mai usor si mai "eften"
|
inoxu la sinergic grup costa de la 580 de mii metrul+tva pt tzeava de 50mm,iar tzeava de aluminiu nu am gasit in tot orashu si crede-ma ca am cautat peste tot!
|
altii pun motoare,eu curatz rezervoru...deh,dupa pregatire.
desi as putrea spune ca io am inceput cu caroseria.....da'..cand termin? |
Quote:
|
Stie careva vre-un Capri MK III jaf de vanzare? Nu vreau sa dau bani multi pe el. Daca e cazul dau inapoi fieraraia dupa 2 saptamani. Am nevoie de acte pentru recarosare (mi-am adus unul desfacut de dincolo).
|
0722.346.382 Mihai
|
ai vopsito? io deja m-am saturat de tine cu vopseaua ta cu tot......mai bine datz-i o amenda
|
salutare..ti-am vazut proiectu' codrin44 si admir faptu ca ai avut curaju sa bagi atatia bani intr-o masina asa de veche...oricum ..ii bine ca mai ramane un capri klumea in viatza....another capri is saved:D:D
|
i-am asamblat motorul ieri,mai am de facut cateva reglaje,poate are cineva dimensiunile jocului la tacheti
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:51. |
- Copyright 2026 4Tuning