![]() |
asta nu e un top speed,dar duminica dupa-amiaza, am facut slalom pe portiunea de pe langa Dambovita,cum vii dinspre centura spre Bucuresti, si slalomul s-a efectuat cu viteza constanta de 140 km/h la volanul unei dacii pe injectie al carui joc la volan depaseste 20 de grade....cei ce stiu drumul poate imi vor aprecia nebunia!!! :lol:
|
razvane pacat ca nu ai fost la ct :( , ti-am simtit lipsa pe bune , eu nu prea cred ce e in poza de mai sus... la 170 cu 5000 de turatzii ?
|
200 km/h cu un Mercedes 126 din '83 pe Fetesti-Cernavoda...
Io stateam in spate, dar cred ca am murdarit putin tapitzeria... :wink: Au plecat inaintea noastra Porsche-arii cu 230 km/h si noi i-am ajuns exact la taxare... :shock: :shock: :shock: |
Lucian,cu tot respectul,mai verifica-ti o data vitezometrul ca e bulit rau de tot.Asta daca nu ai cine stie ce motor pe ea si nu vrei sa ne zici :wink: 170 la 5000rpm cu o Dacie berlina/break e de-a dreptul hilar :lol: Pai atunci SN ar trebui sa aiba peste 200 la acelasi rpm!Mii de scuze,dar e SF rau de tot treaba.Ar tb sa te duci la un politist cu radar,sa-i dai 2-300.000 sa te inregistreze de curiozitate,eu iti spun ca in realitate daca aveai 150 e superbine.
Hondarule,ce mai faci,dude?200 cu Mertzan 126 '83?Si ti-ai facut testamentul inainte? :P :lol: Pai hai ca te chem si cu mine ca vreau sa mai prind 150 cu Tico din nou :D |
Si eu cam sunt in dubii cu viteza atinsa de dacia aia... temperatura apei nu-i cam mica pt 170km/h??
|
Azi, la iesirea din Craiova, spre Filiasi-Severin-Timisoara, in fata combinatului chimic, cu un Golf III vr6, excitanta viteza de 230 km/h. Super pisda senzatia pe care o ai la viteza asta in scoicile de raliu, cu ham de raliu si mai ales, INTR-O MASINA DE RALIIIIIIIIU!!! :twisted:
|
Daca e vorba de verificat vitezometrul inseamna ca nu mergea bine la 3 masini. 1 Dacie Supernova care era ultima din grup si a ramas la 160 constant , 2 Opel Vectra A care a ramas si el la 160 in fata Supernovei si la Fiat Coupe 2.0 16v care s-a dus la 180 in fata mea dar am mers paralel pana cand mie imi arata 175 , dupa care s-a distantat el. La 175 la mine arata putin peste 170 la el . Deci .. cum credeti voi . Dacia avea filtru de aer nou , filtru de benzina nou , set jiclere de 1.4 gaurite mai mult , fise noi , platina noua , tot ambreiajul nou (disc , placa rulment) de 200 si pinionul de la a 5-a schimbat cu unul mai \"sportiv\" . In rest nimic . Senzorul de la caldura nu merge , asa imi arata mereu . Cine nu crede ... are tot dreptul , dar poate ne intalnim si ... sa minta 12 oameni (cati eram toti ) e mai greu . Pentru ce ? Doar nu fac reclama la Dacia ...
|
Nu e vb ca faci reclama la Dacia.Nu stiu care cum v-ati entuziasmat tare in gashka ta si probabil ca ati incurcat putzintel borcanele.Te cred ca imi poti aduce 12 oameni care poate nu mint,insa eu daca strang vreo 5-6 mecanici sau ingineri f buni si ti-i aduc in fata ta ca sa-ti spuna ca vit indicata era departe de realitate,nu preau stiu cum o sa mai stea treaba.Eu am o cunostinta in Bv cu o Dacie 1310 de prin 92-93,cu carburator de Gordini,cu axa cu came modificata,cu evacuare Borla si filtru de aer conic,5 viteze,se infige super masina,insa mai mult de 150-155 pe bord, a recunoscut ca nu i-a putut da.Si asta cu modificari destul de serioase.Asa ca sincer ma indoiesc,cu scuzele de rigoare.
|
Mosule, asa cum sunt Dacii care merg 300.000 km fara sa umbli la motor, eu cred ca sunt si excepii care merg cu viteza mai mare...
Sa nu ii facem pe oameni trombonisti, ca se poate faza care este in poza... :lol: :lol: :lol: |
am si eu ceva de zis , in speranta ca nu voi fi numit \"trombonist\" ... nu am 5-6 posturi pe forumul asta si ma cunoasteti cei mai multi .. si pe mine si ZMD-u' ...
am cumparat masina la 88.000km REALI si la momentul respectiv nu avea nici macar o segmentare facuta ce sa mai zic de set motor ... e! aflati ca (unii stiu deja) am mers 2 persoane + bagaje in drum spre Busteni cu 150-155 km/h (pe AC!) Deci discutia din cate am inteles eu era viteza PE AC! si nu cea REALA! 155 pe ac inseamna 138-140 maxim REAL, iar 170 pe ac, cum afirma Iulian, inseamna 155 REAL . F important este de retinut ca aveam avansul la MINIM (pentru consum mic, normal!), masina era super-uzata (88.000km) si bagajele nu erau deloc \"cantitate neglijabila\". Asta ma face sa cred ca singur in masina, cu reparatiile (NU TUNING!!!) de rigoare, atingeam usor 160-170. Deci, SE POATE ! Nu mai vorbiti prostii ! |
200 Km - H Audi A4 96 motor turbo diesel iar cu SN - 180km/h dar nu eram eu la volan
|
155-dacia break din 89 cu 5 persoane in ea; 175 -golf 1 cabrio TD; 205-honda accord din 1986: 190- honda civic din 93; 140- cobra diesel din 78; 150- Peugeot 405 GLD din 93; ???-honda prelude 92 ??? inca nu stiu dar cind voi afla voi scrie :lol: :lol: :lol:
|
160 Peugeot 205 Motor 1800 motorina
|
Exact asta ziceam si eu,in cazul asta SN ar tb sa prinda peste 200.Si se stie bine ca vitezometrele la Dacii se deregleaza rau dupa 130-140.Uite Mms a spus niste valori absolut de bun simt si f apropiate de realitate.Am mai vazut un post mai devreme cu Tico care ar fi prins 165 :shock: desi vitezometrul e gradat pana la 160 :lol: deci era clar ca vitezometru era dereglat rau.Eu am incercat de 4-5 ori cu Tico si mai mult de un 150 super chinuit n-a mers.Iar la Dacii cu vitezometre cat de cat bune mai mult de 150-155 n-are cum sa arate,oricum vit reala in cazul asta ar fi cam 140-145maxim.
|
85-90 km/h Dacia din 2000 cu GPL
...si mai mergea |
| All times are GMT +2. The time now is 04:51. |
- Copyright 2026 4Tuning