![]() |
uau :shock: :shock: :shock: :shock:
|
Bai oameni intrati si voi daca vreti sa vorbiti pe mirc pe canalul 4tuning....
|
k
in sfarsit |
si daca e lag pe undernet puteti folosi IRC server vwclub :-)
/server irc.vwclub.ro va puteti crea si acolo un canal 4tuning si usere exact ca pe undernet. acolo cel putin nus o gramada de tampiti cu boti si nu este lag si nici net split :-) |
2 Attachment(s)
un golfuletz super .simplu modest si adevarat
|
am crezut ca innebunesc cand l-am vazut pur si simplu m-am indragostit de el asa o sa imi fac si eu unul daca am bani
|
ii superb !! :D
|
Quote:
|
SUPERB ! Fara indoiala ca s-au bagat cateva mii in el. proprietarul in afara de bani, a avut ambitie si bun gust. Respekt!
Ce vroiam sa zic este ca o masina la care visez este AC Cobra. :shock: :twisted: :twisted: |
6 Attachment(s)
Frumos Golfu . imi place si bine inteles ca a costat ceva . Bun mai am aici ceva poze tari cu masini si muzica din ele .........................
|
6 Attachment(s)
Mai am aici un VW. tare , ce ziceti ?
|
beton
da cat costa un turometru cum are golfu ala in stanga? da sa fie argintiu |
6 Attachment(s)
dupa cum am promis am niste poze cu un golf demn de 3 fast 3 furious :lol:
400 m in 12,1sec 2 motoare vr6 biturbo a, si filmuletzu dar nu stiu cum sa il trimit daca stiti voi cum si unde sa imi spuneti :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: mie imi plac tare ceasurile |
golful ala verde mi se pare cam naspa....adik nu-mi place deloc spolierul ala fata si sita aia dintre faruri..mi se par chiar de prost gust....
in rest imi place....si intrebare...ca nu ma pricep...de ce ziceti k a bagat multi bani in el? |
bestial golfu cu boxe in el....pare futurist asa....cred k in asta s-au bagat ceva bani....ceva mai multi..:)..dar e beton...
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:36. |
- Copyright 2026 4Tuning