![]() |
Re: Club Peugeot
Si eu sunt posesor de peugeot 307 1.4 benzina , dar unde am antrebat de ceva piese nimeni nu zice nimic da parca ai antreba de "FERARI"
|
Sa-l stapaneshti sanatos;) Mai kuta si vei gasi:D
|
De ce piese ai nevoie ??? Poate te pot ajuta.
|
Quote:
|
Ce anume?? Piese de tuning? Pai ai la dispozitie doua site-uri: www.car-tuning.ro / www.obdtuning.ro pe unde poti sa navighezi si daca ceva iti face cu ochiul imi spui sa iti dau detalii.
Pentru elemente de caroserie trebuie sa ma uit in cataloage si sa iti spun ce se poate aduce. Da-mi link-uri cu ce ti-ar place sa pui pe masina si incerc sa gasesc solutii. |
Quote:
|
3 Attachment(s)
salutare .. de mult nu am mai fost pe aici ...
am revenit si cu ceva poze noi .. dupa ce am trecut printr-un upgrade la masina :-P : |
Frumushik:chick: C motorash are:?: :D
|
Quote:
|
Sa-ti traiask:D Vrei sa-i mai faci ceva:?: 8)
|
Quote:
|
Salutare tuturor in primul rand:)
As avea nevoie de ceva sfaturi din partea voastra legat de marca PEUGEOT mai exact legat de modelul 406 Coupe. Motivul ar fi sa mi-a cam pikt cu "tronc":D pe una(http://www.***********/html/7/9/7/5/627975.php), m-ar interesa urmatoarele: -pareri mai ales din partea celor care au utilizat/utilizeaza astfer de modele, -pareri legate de motorizarea in cauza, -eventuale sfaturi. Multumesc anticipat! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Am atasat un print-screen la acea pagina ca sa vedeti si voi despre ce e vorba.:) Numai bine! |
Parerea mea e ca are prea multi km...si aia daca or fi reali..si nu-mi aduc aminte ca peugeotul sa fie o masina renumita pt fiabilitate :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:19. |
- Copyright 2026 4Tuning