![]() |
Re: SKODA FABIA fabricat 2007
aoleu, mie-mi placea mult sunetul de clarion :D , la pio nu sunetul m-a impresionat ci dsp-ul si restul ... cat despre p880 cand ma gandesc ca are altfel meniul si navigarea in el decat la p99 ma apuca amocul :lol:
|
Nu pot sa spun ca nu-mi face placere DSP-ul este incontestabil cel mai important(asta referitor la 88) dar asa cum am spus sunetul lui 88 este mai aproape de sufletul meu.......este vb de gusturi
|
Iti urez MULTA BAFTA la Emma, sa se materializeze in ceva palpabil munca multa de pana acum. Si sa ne reprezinti cu deminatate pe noi, posesorii de Fabii. Ai cu ce deci din nou MULTA BAFTA!
|
Sa fie si sper ca FABIA sa-si faca datoria.........
|
Quote:
|
Multumesc pt aprecieri si eu sper ca Fabia sa iasa in fata la urmatoarele competitii dar mai am mult de munca la ea pt a o aduce acolo unde mi-am propus
|
Quote:
La ce sectiune ai participat (SQ, SPL) si la ce grupa (street A presupun)? |
sal ce ai facut la emma? poti sa bagi un clasament te rog? merci {am auzit doar de peste si de mihai}
|
1 Attachment(s)
Eu am luat locul doi la SQ Experienced dupa Ceachi la 5 chanels.
La Advanced pe 1 a fost Peste si pe doi Fuscobal la 7 chanels. La Advanced pe 1 a fost Mihai si restul nu stiu. |
felicitari ;)
|
TY>>>>>>>>
|
2 Attachment(s)
A venit vremea pt schimbari.......primul pas este mutarea sub-ului in fata...
|
Quote:
Pe de alta parte presupun ca o sa muti in fata si ampul...presupun ca il vei monta sub scaunul pasagerului (mi se pare cea mai la indemana pozitie). |
bv frate frumos...o sa fie ceva ca la fuscobal probabil adica un jl audio....chiar m-as intreba la postul lu vyk cum dracu sa incapa un subwoofer de 15" acolo :))bafta in continuare ;)
|
:D :D :D
Hoho ai inebunit si tu, deja modificari radicale! Bravo frate ! Usor usor se fac masini si in Romania ,numai ca pe la competitii nu prea vin toti! Bafta ! Vad ca e secret , nu vrei sa spui ce difuzor pui!:lol: :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 20:31. |
- Copyright 2026 4Tuning