Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Desenele mele - ADDOstreet_racer (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/36030-desenele-mele-addostreet_racer.html)

radu.3 12-11-08 15:18

Re: Lucrarile mele - Pustiu_Fanatik

Astea ultimele is facute dupa poze de pe telefon? ca toate is stilul ala...jumate de masina, etc...:)

ADDOstreet_racer 12-11-08 15:55

:))))))))))...Nu sunt facute dupa poze din telefon ...se numeste detaliu ....si mi se par interesante asa ...ma rog o sa fac si masini noi intregi curand ...cum o sa am timp ....:)))

radu.3 12-11-08 16:47

Nu am zis-o cu parere de rau, chiar imi plac desenele tale ;) acele detalii arata rabdare, pe care multi n-o au...

Doar ca pe anumite site-uri sunt wallpaper-uri cu masini pentru telefoane, si in general nu-i toata masina, sunt doar asa, jumatate, etc.

Daca ai inteles gresit, my bad...bafta in continuare ;)

ADDOstreet_racer 12-11-08 18:09

Quote:

Originally Posted by radu.3 (Post 1859610)
Nu am zis-o cu parere de rau, chiar imi plac desenele tale ;) acele detalii arata rabdare, pe care multi n-o au...

Doar ca pe anumite site-uri sunt wallpaper-uri cu masini pentru telefoane, si in general nu-i toata masina, sunt doar asa, jumatate, etc.

Daca ai inteles gresit, my bad...bafta in continuare ;)

A ...nu stai linistit dupa cum ai vazut am tratat cu umor raspunsu ...asa k nu e nici o problema am inteles ce vroiai sa spui ..da nu leam luat de acolo .....dar ar fii fost mai bine ...k miera mai usor ...

ADDOstreet_racer 14-11-08 10:30

1 Attachment(s)
And a litlle preview ..............

Evoluzione 14-11-08 20:27

Artistic frate! Foarte frumos pacat e faptul ca creionul asta nu e destul de homogen...

mba 15-11-08 13:10

super... eu zic sa treci pe pictat...acolo o sa iasa totu bine.... super

ADDOstreet_racer 15-11-08 19:29

Quote:

Originally Posted by mba (Post 1865466)
super... eu zic sa treci pe pictat...acolo o sa iasa totu bine.... super

Mersi baieti ...da din pacate cu sculele e mai greu ....folosesc creioane de 5000 bucata si culori care au ajuns la cotoare ...ce sai faci toti bani se duc pe masina si pe femeie ...stiti cum e ...:)))))))),,,,,,,,..iar de pictat nu stu dak o sa ma apuc ptr k e prea complicat ptr mine ..prefer sa raman la creion ...

ADDOstreet_racer 24-11-08 17:39

Am terminat lamborghiniul si am facut si o vizunea a mea legata de noul septar in varianta alpina ....sper sa pot sa le postez curand ....oricum ami astept pareri ptr desnele de pana akum....

ADDOstreet_racer 07-12-08 10:24

3 Attachment(s)
Asa ar fiii Lamboul terminat si un concept Alpina ptr noul Serie 7 ......

Evoluzione 07-12-08 11:18

Re: Lucrarile mele - ADDOstreet_racer

Foarte frumose realizarile... :D
Imi place mult! Dar, nu ne areti Lambo-ul in intregime? :/
BMW-ul chiar e SUPER MORTAL :rolleyes2:rolleyes2

ADDOstreet_racer 07-12-08 20:41

Din pacate nu am un scaner care sa imi pernmita sa il scanez in intregime ..oricum mersi ...

blue macca 10-12-08 14:38

uh:-? referitor la bmw... pentru inceput, pe ce format este?
2.. sper ca e in intregime incadrat pe foaie, pentru ca arata ... nu stiu ce cuvant sa folosesc:P stii tu, nu arata bine sa ii tai un coltisor, o muchie;
sper sa ma insel, si sa fie din cauza ca nu l.ai putut scana pe tot.
3.. mai multa atentie la linii! te rog, dai dovada de rabdare, dar trage linii mai netede, preferabil O singura linie, nu mai multe 'innodate'. adica, uite.te un pic la angel.eyes.uri,la emblema... nu arata de loc a elipse.
4.. schimba neaparat suprafata pe care pui foaia de lucru. >vezi umbra purtata si interiorul, scaunele... e cumva o planseta care nu e neteda?
..nu prea am inteles ce.ai vrut sa faci cu plasa de pe prag... ai inceput.o dar ai lasat.o neterminata. intentionat, nu?
5.. e metal, deci vino cu niste contraste mai puternice pe caroserie, ca banuiesc ca nu era vopsea mata,nu?

te rog nu te supara daca o iei ca pe o critica...
daca te ajuta atunci e bine :D
...bafta & spor la desen :)

ADDOstreet_racer 10-12-08 18:27

Quote:

Originally Posted by blue macca (Post 1912572)
uh:-? referitor la bmw... pentru inceput, pe ce format este?
2.. sper ca e in intregime incadrat pe foaie, pentru ca arata ... nu stiu ce cuvant sa folosesc:P stii tu, nu arata bine sa ii tai un coltisor, o muchie;
sper sa ma insel, si sa fie din cauza ca nu l.ai putut scana pe tot.
3.. mai multa atentie la linii! te rog, dai dovada de rabdare, dar trage linii mai netede, preferabil O singura linie, nu mai multe 'innodate'. adica, uite.te un pic la angel.eyes.uri,la emblema... nu arata de loc a elipse.
4.. schimba neaparat suprafata pe care pui foaia de lucru. >vezi umbra purtata si interiorul, scaunele... e cumva o planseta care nu e neteda?
..nu prea am inteles ce.ai vrut sa faci cu plasa de pe prag... ai inceput.o dar ai lasat.o neterminata. intentionat, nu?
5.. e metal, deci vino cu niste contraste mai puternice pe caroserie, ca banuiesc ca nu era vopsea mata,nu?

te rog nu te supara daca o iei ca pe o critica...
daca te ajuta atunci e bine :D

...bafta & spor la desen :)

Ok ...deci sa iti explic ..foarte folositoare sfaturile ..mersi .......Deci ...Bmw este pe a4 ...asa am vrut eu sa-l incadrez ..mi s-a parut mai interesant ,,,,cu liniile intradevar m-am grabit ....da ai dreptate am desenat direct pe birou si se vede ...nu intleg la ce prag te referi ....iar cu contrastle nu stiu ce sa zic ...o sa incerc ....m,ersi de sfaturi oricum ...

Drcrazy-Tuner 10-12-08 22:21

frateee..ai progrseat destul de mult....totusi la unele lucrari mai vchi aveai mici porbleme cu proprotionalitatea dar se pare ca sa rezolvat in timp...poate facem un battle...imi spui pe profilul meu...

All times are GMT +2. The time now is 21:29.

- Copyright 2026 4Tuning