![]() |
Re: Lucrarile mele - Pustiu_Fanatik
Astea ultimele is facute dupa poze de pe telefon? ca toate is stilul ala...jumate de masina, etc...:)
|
:))))))))))...Nu sunt facute dupa poze din telefon ...se numeste detaliu ....si mi se par interesante asa ...ma rog o sa fac si masini noi intregi curand ...cum o sa am timp ....:)))
|
Nu am zis-o cu parere de rau, chiar imi plac desenele tale ;) acele detalii arata rabdare, pe care multi n-o au...
Doar ca pe anumite site-uri sunt wallpaper-uri cu masini pentru telefoane, si in general nu-i toata masina, sunt doar asa, jumatate, etc. Daca ai inteles gresit, my bad...bafta in continuare ;) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
And a litlle preview ..............
|
Artistic frate! Foarte frumos pacat e faptul ca creionul asta nu e destul de homogen...
|
super... eu zic sa treci pe pictat...acolo o sa iasa totu bine.... super
|
Quote:
|
Am terminat lamborghiniul si am facut si o vizunea a mea legata de noul septar in varianta alpina ....sper sa pot sa le postez curand ....oricum ami astept pareri ptr desnele de pana akum....
|
3 Attachment(s)
Asa ar fiii Lamboul terminat si un concept Alpina ptr noul Serie 7 ......
|
Re: Lucrarile mele - ADDOstreet_racer
Foarte frumose realizarile... :D
Imi place mult! Dar, nu ne areti Lambo-ul in intregime? :/ BMW-ul chiar e SUPER MORTAL :rolleyes2:rolleyes2 |
Din pacate nu am un scaner care sa imi pernmita sa il scanez in intregime ..oricum mersi ...
|
uh:-? referitor la bmw... pentru inceput, pe ce format este?
2.. sper ca e in intregime incadrat pe foaie, pentru ca arata ... nu stiu ce cuvant sa folosesc:P stii tu, nu arata bine sa ii tai un coltisor, o muchie; sper sa ma insel, si sa fie din cauza ca nu l.ai putut scana pe tot. 3.. mai multa atentie la linii! te rog, dai dovada de rabdare, dar trage linii mai netede, preferabil O singura linie, nu mai multe 'innodate'. adica, uite.te un pic la angel.eyes.uri,la emblema... nu arata de loc a elipse. 4.. schimba neaparat suprafata pe care pui foaia de lucru. >vezi umbra purtata si interiorul, scaunele... e cumva o planseta care nu e neteda? ..nu prea am inteles ce.ai vrut sa faci cu plasa de pe prag... ai inceput.o dar ai lasat.o neterminata. intentionat, nu? 5.. e metal, deci vino cu niste contraste mai puternice pe caroserie, ca banuiesc ca nu era vopsea mata,nu? te rog nu te supara daca o iei ca pe o critica... daca te ajuta atunci e bine :D ...bafta & spor la desen :) |
Quote:
Ok ...deci sa iti explic ..foarte folositoare sfaturile ..mersi .......Deci ...Bmw este pe a4 ...asa am vrut eu sa-l incadrez ..mi s-a parut mai interesant ,,,,cu liniile intradevar m-am grabit ....da ai dreptate am desenat direct pe birou si se vede ...nu intleg la ce prag te referi ....iar cu contrastle nu stiu ce sa zic ...o sa incerc ....m,ersi de sfaturi oricum ... |
frateee..ai progrseat destul de mult....totusi la unele lucrari mai vchi aveai mici porbleme cu proprotionalitatea dar se pare ca sa rezolvat in timp...poate facem un battle...imi spui pe profilul meu...
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:29. |
- Copyright 2026 4Tuning