![]() |
Am citit acest topic cuvant cu cuvant si mi-am dat seama de o treaba : ca oamenii astia care posteaza aici sunt chiar niste baieti buni, fara gluma.
O spun sincer si cu tot respectul. Acum i-am cunoscut si eu mai bine, citind ofurile din dragoste a lui TNos si Augustin, \"cursele\" intre matze shi caini, planurile de viitor si \"nunta\" lui RS4 (glumeam...). Dar sincer vorbind, chiar imi pare bine ca m-am inscris pe acest forum. Chiar daca prin intermediul mouse-ului si sticlei, sunt bucuros ca am cunoscut niste baietzi de nota 10. RESPECT !!! Si sper din tot sufletul sa ne vedem candva cu totzii, sa bem o bere si sa vorbim pe viu... Numai sa nu beti Garone in exces ca se lasa cu break si manele... Asta inainte sa adormim la volan, in aer liber, undeva intr-o parcare de pe langa H. Numai bine tuturor ! |
hmmm...eu zic ca dupa o sticla de garone nu se lasa nici cu break si nici cu manele ...hmm sau poate cu manele da....cati dintre voi or sa vina la vara la curse?????
|
vezi ca s`a facut un topic tot aici in diverse cu o lista a celor care vor veni uita`te acolo
|
restecpa
|
oke ESPinoza mersi mult
|
de vreo saptamana ma interesez pe unde pot si intreb lumea...ce scheme stiu ei din breakdance...si imi zici ,,elicopteru`,,ceasu`....uitati aici www.style2ouf.com si vedeti si voi unde a ajuns breakdanceul ..acum nu zic ca voi nu stiti ....dar sa va uitati sa imi ziceti ce parere aveti...dati acolo la movies peace
|
Am si eu colegi la sc ,pitici, :lol: care fac ceasul stau in cap si multe altele .... am incercat si eu intr-o zi sa fak dar era sa-mi rup gatu` :cry: !! Mi-ar place sa pot sa ma misk ca aia :D :oops: :P
|
1 Attachment(s)
eu mi-am gasit un nou hobby. Cautatul pozelor frumoase pe internet.
look ce am gasit: |
aicad ne omori cu asa ceva ... o sa avem numai vise erotice :lol: :lol: :lol:
|
dansezi un breakdance cu asta...ihihi.....
|
Bah sa-ti batzi trei vecini...
Tare poza. :shock: :shock: :shock: |
TARE RAU DE TOT .. :shock: :shock: :shock:
|
mda... revenind la subiect , Herk daca ai stii cat de usor e .....oricum ceasul rama ,astea nici nu mai sunt scheme , acum baza e statu` in cap ,de fapt invartitu` in cap --hehe daca ai stii ce senzatie ai cand stai in cap incepi sa te invarti usor si in 30 de secunde deja te invarti in cap fara maini ca prinzi viteza , si stai acolo in cap si te invarti eu cel mai mult am dat 10 ture fara maini in cap si eraaa...super tare zici ca eram intr-un skyline :PP nici chiar asha , oricum e super tare , si daca la 10 ture e asha tare , am prieteni care dau 60 de ture in cap FARA maini , si oricum ce vroiam sa zic e ca e usor mey herk poate ne vedem :P te invatz ceva:P
repet intrati pe www.style2ouf.com si luati 1 2 3 filme de acolo sa imi ziceti ce parere aveti:))) k? plz peac3 dud3s |
Un hobby care probabil intrece boala cu masinile:femeile.
PS:vedeti sa nu deveniti obsedati!!! LOOOOL |
aicad tare poza .. mai pune daca ai mai gasit :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:15. |
- Copyright 2026 4Tuning