![]() |
Re: Honda S2000 vs Mazda RX-8
Quote:
BTW singurul punct "tare" al Mazdei e designul superb, de "Nicoleta Luciu a masinilor", numai curbe si rotunjimi sexy :D :D . Performantele ei nu ma impresioneaza, prietenii stiu de ce - cine sustine contrariul si e din Bucuresti sau la cel mult 2 ore de mers cu masina sa-mi lase numarul de mobil in PM ~Nautilus |
Cred ca vorbesti de consumul enorm al RX-8-ului, nu Nautilus?:), era unu care se plangea aici pe forum de cosumul Mazdei sale, undeva pe la 21-22 in oras mers normal,economic!
|
Consumul nu e o performanta :) dar nici performantele propriu-zise ale Mazdei RX-8 stock nu sunt de admirat
~Nautilus |
RX-8!am ales cu inima chiar daca sunt constient ca S2000 e peste la nivelul performante insa la design RX-8-ul e mult mai beton!
|
Quote:
|
stiam de mult ca s2000-ul are motor de 2 litri,dar decurand am dat peste o sursa care zice ca ara avea de 2,2.voi ce stiti?de ales cred ca aleg honda,cred ca e mai fiabila
|
Motorul de 2,2 litri(2157cc) e pentru SUA. Aceeasi putere dar la 7800-8300 rpm in loc de 9000
~Nautilus |
[... poate ar trebui sa vezi ca am scris eu corect 150(+230=280cai).... in afara de asta...mai astept aprecieri nejuste din partea vostra...sunt sigur ca vor veni...[/QUOTE]
zara..nu ma bag intre voi,ca nu are rost,da mie unu calculul tau imi cam da cu virgula,...adica 150 cp + 230 ieste iegal cu 280 cp?...hmz...pina la Iasi e drumu lung,mor o suta de cai pe drum.......scuze de bagaceala..:P no offense:twisted: |
explicati si voi ce inseamna motor rotativ va rog frumos , multumesc anticipat
|
motorul rotativ sau Wankel nu are cilindrii, are 2 rotoare...cauta si tu pe google si gasesti orice, nu are rost sa dam noi paste aici;)
|
De ce RX-8-u' are performante mai slabe? In review-uri sau in comparatiile cu 350Z si S2000 iese ca este ok, nici mai slab, nici mai bun. Aduceti argumente la ce spuneti. Singurele dezavantaje clare care le stiu de Rx-8 sunt consumul mare si faptul ca trebuie completat des cu ulei. Cuplu mic au ambele masini. Timpul 0-100km/h nu este real?
|
Quote:
in state rx8-ul are 238hp. |
Quote:
p.s.: evident am votat S2000. Bordul nu mi se pare plasticareala, ci kiar super ok pt o masina racing, ceea ce se vrea a fi. Locurile alea din spate de la RX8 mi se par in plus. Pana la urma dak vrei o sportiva, nu iti trebuie 4 usi, nu iti trebuie loc pt copil, etc. S2000 e o masina pe care o sa ai pe langa un mini-Suv de vacanta si eventual o berlina. Sa nu mai vbim de fiabilitatea S2000'ului si faptul ca de 4 ani iese cea mai buna masina din UK (to own) in toate survey'urile. RX8 se strica in draci si consuma in nesimtire, capitol la care S2000 e chiar f f f econom. Alta kestie, timpii de accelerare la RX8 sunt o mare minciuna. Eu bat (si am si dovada) RX8 pe 400 de m, sau in cel mai rau caz sunt pe acolo cu el, pe cand Honda S2000 scoate sub 6s 0-100 km/h (demonstrat)... |
Quote:
nu ma certa ca am votat honda :) achim, sa bagi un film daca ai cu tine si cu rx8-ul sa ma delectez si io.. |
S2000 mi se pare net superioara din toate punctele de vedere...design...performante...fiabilitate..consu m...potential de tuning...o masina facuta fara compromisuri! Plus ca iubesc turometrul ala digital ce zici ca nu se mai termina! Clar o masina pentru cei dependenti de adrenalina!
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:21. |
- Copyright 2026 4Tuning