![]() |
Re: Intalnire E30 - Casa Poporului - 1 Aprilie / 11.00 AM
Probabil 12-13. Eu sunt sigur ca o sa fie plin duminica la 4tuning.Vom vedea. Iar de aglomerat o sa prindem aglomeratie la intoarcere ca vine lumea de la munte :)
|
da dar cine mai e ca noi lumea se intoarce de la distractzie noi ne ducem :lol: ce mama drku ...si la intoarcere asta e tre as ne consemnam .....stam in rand ca toata lumea ....si sper sa fie cineva inspirat sa vina cu o camera digitala ..sa filmeze ....un lung metraj ...cu tot cardu de bmw-uri ....ca aparate digitale vor fi ..o gramada presupun ......
|
deci ramane duminica 1 aprilie la ora 11 in parcarea din piata constitutiei sa nu mai existe discuti. cine vrea sa mearga si sambata la burn event ar fi frumos sa ne intalnim si sa mergem cu toti.
|
8) ...vin si eu fratilor, "hibernatilor":D ...cu nevasta......digitala......(a nu se citi "nevasta digitala":lol:) si vedem ce-o iesi...da' am o <"rugaciune">:D : are careva dintre voi niste cleme din alea albe care prind bandourile de usi sau aripi...din alea ce vin in niste gauri in tabla, imediat sub bandou...daca aveti, am si eu nevoie de vreo 6 bucati, ca bandourile de pe stanga le am in portbagaj...
...hai, ajutati un biet ursulet usor ranit:-P ...dati-i un PM cu vesti de "vindecare":oops: |
Quote:
|
...mulatam mult Dee Jay;) :-)
|
Quote:
|
Din pacate nu voi putea fii prezent la intalnire!Motorul este inca desfacut!De prezent voi fii la Metro!Va asteptam maine la show!Va fii demential!Cum spune un clasic in viata veniti ca nici nu stiti ce pierdeti!Bafta si ne vedem la Bimmerfest!
|
Eu nus sigur dak voi ajunge la Constitutiei in parcare la 11.00 deoarece zilele astea am facut parte din stufful organizatoric NSL asa k voi fi sigur la Metro, ramane sa vad maine ce si cum , oricum va astept si asteptam la BURN EVENT ora 13.00 incepe.Voi fi si eu unul din ursii care lasa caucicurile pe asfalt.Va fi FOARTE TARE> VA ASTEPTAM
|
Eu merg si sambata :)
O sa fiu pe la 11 in fata casei poporului! Sper sa nu fiu singur :( |
Vecineee... dezamagire totala..... vrei sa vin sa te tractez eu?? plm chiar daca pierd garantia la masina tot te tractez numai si numai sa fii prezent.. Chit ca vin cu tramvaiul , tot vin duminca la 11.00 in piata constitutiei .....
Incepe un weekend incendiar.. mai am cateva ore de "odihna" dupa care incepe show-ul... la 7.00 AM fug la service sa terminam masinile pentru maine ... Abia astept... Mor de nerabdare.. :evil: :evil: Mult succes tuturor si sa ne vedem cu bine !!!! ............ |
Quote:
|
9 Attachment(s)
cateva poze.. din pacate nu am avut bateria la apartu foto si am facut cu telefonu :sad: :sad:
|
FUM`u frate :D...
|
a fost belea, pacat k nu am stat mai mult de vb dar abia astept urmatoarea intalnire :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:36. |
- Copyright 2026 4Tuning