![]() |
Re: Cum sa NU te comporti cu o femeie/Ce ne face pe noi ,sa uram barbatii?
nu mai despik firul in 14 ca oricum niciodata nu o sa fim de acord unul cu celalalt...si tu si eu avem dreptate...e bine asa?
|
... Ma doare capul!
|
nu esti singura...nurofen:80bani....linistea ta psihica:nepretuita...pentru restul exista:mastercard
|
Mie unul mi se pare destul de simplu: opusurile se atrag.Ati vazut vreun cuplu format din 2 persoane cu un carcater "puternic"?Eu unul stiu cateva cupluri si ma cam doare capul cand ies cu ei in orash, pt ca exista o provocare si o intrecere continua intre cei doi.
|
Quote:
In fine. :) |
Quote:
|
Quote:
E interesant pana la un moment dat, eu unul sunt cam satul de razboaie din astea. Din afara e interesant sa te uiti, dar daca esti implicat, te saturi pana la urma. |
are dreptate payty ...
daca tot zicem ca se atrag opusurile ... de ce nu vedem: 1. rocker cu manelista - rockerita cu manelar 2. urat cu frumoasa - urata cu frumos 3. destept cu proasta - desteapta cu prost La punctul 2 ma refer strict la sentimente, nu la itnerese La punctul 3 spun asta pentru ca trebuie sa fie ceva despre care sa poata vorbi, altfel ... ala desteptul are monopol pe relatie, iar relatia nu va dura. So ... nu imi mai spuneti mie ca opusurile se atrag ca e o aberatie. Daca nu ai nimic in comun cu persoana de langa tine in afara de sex nu ai cum sa mentii o relatie. Tu sa faci ceea ce iti place, iar pe ea sa o enervezi ca ea nu suporta ce iti place. Sa fim seriosi... |
stai putin, ca tu aici dai niste exemple extreme. Eu cand spun oameni diferiti, ma refer la personalitate, gusturi, si cam atat. E de ajuns sa fie foarte diferiti doar din punctele astea de vedere si sa vezi ce balamuc iese. Ar iesi o relatie in care mereu cineva ar trebui sa cedeze si sa faca ceva ce nu ii place.
|
Quote:
eu k deobicei te contrazic....:evil::evil::evil: la pct 2. poate sa`si faca operatie estetica.... la pct 3. de aia traiesti k sa inveti...faci meditatii alea alea...k doar nu ti`o fi greu sa`i explici la gagica,cate oceane sunt pe lume si prin cate capitale trece Dunarea....fii serios ;) |
Bun 2 si 3 au picat ...
Acum arata-mi la punctul 1 domnisoara careia nu ii place GUTA ! 10 % si TOT am si eu dreptate :rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
Mie Nu Imi Place!!!!!
|
Quote:
in skimb daca "baza" nu este f apropiata..adik daca este ceva extrem d pretios ptr mine,si omu' nu da 2 bani p ea...in mod cert n-o sa fie bine...dar asta nu e kestiune d comportament. si k sa fiu si on un pik...in general sunt o persoana kre asculta cu multa atentie..si incearca sa fie acolo cind trebe...apai din cauza asta mai incasez "pumnuri" k doara sunt la indemina...asta doare rau... |
| All times are GMT +2. The time now is 19:21. |
- Copyright 2026 4Tuning