![]() |
Re: Audi A3 8l
am si eu o intrebare ...
de ce e cel mai tare a3 din Romania ? eu am vazut a3-uri mai tari ... cel putin din pct de vedere exterior .... ai castigat vreun concurs ceva pentru titlul asta ? sau e doar o parerea a ta ?:) |
Quote:
|
Quote:
Best exterior transilvania tuning days 2007 Best import exterior Navodari 2007 Car of the show Oradea 2007 Top 5 paint job Navodari 2007 Best paint Debretzen 2007 Best paint Tirgu Mures 2007 Ar mai fi si la sunet ! Si alex daca stii a3-uri mai frumoase te rog sa vii cu poze pentru ca este un punct de insipiratie ! Dar la exterior nu o sa mai fac nimic urmeaza pasul urmator motorul si aici o sa am o supriza pentru toti ! si pentru mine o sa fie o surpriza o sa revin cu poze in momentul in care ma apuc de treaba ! |
succes in continuare ;)
|
misto masinutza, eu nu m-as fi bagat la culoare si bara fata.
baga poze si cu interioru |
esti asa plin de tine ..zici ca ai cine stie ce r8 .. masina e naspa ...sincer si inainte sa o vopsesti si dupa .. zici ca e taxiu
|
pacat ca topicul e de 2 ani si maisna nu mai exista.... dar in realitate nu era naspa de loc...
|
sincer jantele o strica enorm... si garda aia destul de ridicata ...nici vopseaua nu e asa de spectaculoasa , prea incarcata zic eu ...
|
hai ca nu mai are rost topicul acest.. masina nu mai exista ....
|
poate ne prezinta s3-ul din semnatura
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
taci mah ca tu ai vopsit portiocaliu ala .. :)))
si ai evazat aripile :) + integrala nu se vede :) |
Cat prinde farasu? :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:13. |
- Copyright 2026 4Tuning