![]() |
Re: O noua dacie !
norocosule!ce bine ca e alba:)) te misti imediat....vopsea ieftina....te doare la basca:)) ii sta bine;)sunt curios sa o vad cu bara pusa.Bafta!
|
imi place foarte mult....felicitari!!!
vreau sa imi zici si mie pe privat cum ai facut cu bara fata...cu ce e data inainte de vopsit...adica pregatirea |
Quote:
|
te cred,stiu cum e....trebuie sa fac si eu ceva cu pasajele mele,au fost luate la ciocan:):D ca imi atingeau rotile si s-a crapat chitul....sa mai dea un pic caldura,sa mai prind un pic de timp liber si ma pun si eu pe treaba....la mine e problema cu vopseaua:))destul de multi bani...si ma cam da inapoi,dar nu am ce face:))
|
Quote:
|
multumesc pt sfat,o sa incerc si eu pe bari....mai rau ca am pierdut codul de culoare,dar asta e alta poveste
multe succesuri in continuare! |
3 Attachment(s)
Acum am revenit de la garaj , am revopsit masina :D sau mai depus cateva mizerii dar e ok abia probez masina de polishat :lol: . Acum sunt multumit de rezultate pun cateva poze iar maine revin cu totul montat !
Bafta tuturor ! |
dupa polish o sa iasa cum trebuie,si oricum....scame au toate masinile vopsite afara sau in garaje.....
|
good work ;)
|
Quote:
P.S scuze pentru litere lipsa si etc. am o tastatura ft nasoala in seara asta:D |
Abia astept sa o vad toata montata si cu jantele vopsite:lol::lol:
ps-Cand esti onn pe Y.M sa imi dai un buzz |
7 Attachment(s)
Si incepe sa prinda contur , iese exact ce imi doream , desi vopseaua analizata in detaliu lasa de dorit. Aseara mie cel putin mi-a inghetat si apa care era pe masina deci dau vina pe vreme , totusi cum spuneam analizata in ft ft mare detaliu se cunosc defecte. Dupa ce imi fac noul garaj va fii revopsita total deci nu imi fac griji , iar pana atunci va arat ce a iesit ! Am avut ft mult de munca sa potrivesc acele canapele , piesele de dacie sunt o mizerie m-am chinuit ft mult sa pun totul la loc cat de cat aliniat , la proiectoare o intreaga istorie.
Bafta tuturor ! |
mai merge mult lasata...
pasajele nu-s chiar reusite... ai putea sa renunti la suportul pt numere |
Quote:
2. Pasajele singurul lucru "nereusit sunt marginile in care nu am dorit sa bag deloc flexul pentru ca aparatorile noi vin cu o buza ft micutza peste pasajul exterior in rest sunt ok. 3. Aici da ai ft mare dreptate cel putin rosu ala rupe tot contrastul intre negru si alb , si daca nu le schimb cel putin sa fac ceva cu chestia aia rosie ! Oricum multumesc ft frumos de pareri , de multe ori incerc ft mult sa tin cont de ele dar fara sa pierd personalitatea si dreptul meu de propietar :lol::lol::lol: Multa bafta ! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:02. |
- Copyright 2026 4Tuning