![]() |
Re: Ce parere aveti despre smart?
de bucatarie :))
|
Quote:
|
Quote:
oricum iti recomand argus e ff bun si se arde greu :) si inca ceva vezi ca eu nu am zis nimic de masina ta eu te repsect pe tine si masina si acelasi lucru vreau sa faci si u hai pa |
Quote:
|
Smart este masina ideala pt orasele mari, (ma refer aici la For Two, ca restul sunt doar niste incercari de a face bani. For Four este un Colt mai urat si mai scump care nu a prins si nici nu se mei fabrica, adio For More, iar roadster se va scoate din fabricatie.), este mica, dar ajunge sa te strecori cu ea cam pe oriunde. a fost o idee geniala care a prins si de anul acesta vine generatia a doua. sigur le va merge si mai bine ca le vor exporta in state, unde apare in vreo 2 clipuri si, hop sar pe ele toti. viitorul e asigurat pt For Two, zic eu
|
Quote:
si pana atunci u esti un om care nu stie ce e aia o gluma asa ca mai intai invata sa te cizelezi putin p.s. vezi ca in cartea masinii iti zice exact ce ulei ii trebuie la masina |
Quote:
|
http://www.smart.com/-snm-0156420588...dback-UserInfo
bine daca nu ai timp atunci uite incearca sa trimiti un mail la baieti si intreabai presupun ca iti vor raspunde repede hai bafta |
Quote:
|
ok
eu folosesc 0W50 Mobil1 De asta am bagat de cand am masina si nu au fost probleme. Sa verifici uleiul in cutie neaparat ca al meu era cam lipsa la ultima revizie.Noroc ca mi-am facut-o eu si nu am dus masina la mercedes ca ramaneam si fara cutie de viteze.Cica ar papa ulei cutiile astea. |
Quote:
|
La 15 mii.
Dar trebuie verificat la 3 mii ca sa nu ai surprize. Oricum este o masina cu turbo si e normal sa pape ulei. Acum nu stiu cat de mult. Parca 1l la 10 mii spuneau aia la mercedes ca e normal. Daca iti ia un l la 1 mie e problema. Sa te uiti sub ea sa vezi daca nu ai cumva si galeria fisurata langa turbo. E o problema frecventa la cele cu motor de 600.Eu am avut-o si la a mea desi am motor de 700.Dar sa zicem ca nu sunt cel mai cuminte sofer pe strada. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
pentru colectie 8) ps: motoarele turbo consuma mai mult ulei decat un motor aspirat conteaza si ce ulei bagi ;) |
1 Attachment(s)
ce inseamna sa ai o masina "mare" :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:05. |
- Copyright 2026 4Tuning