Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   intalnire pentru membrii nsl sambata ora 20.00 la sala sporturilor (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/33874-intalnire-membrii-nsl-sambata-ora-20-00-sala-sporturilor.html)

DONU' 25-02-07 23:15

Re: intalnire pentru membrii nsl sambata ora 20.00 la sala sporturilor

54 Attachment(s)
Iata si restul pozelor de la intalnire!

platon911 25-02-07 23:19

acu' isi noteaza nr de inmatriculare "bajetii":lol: :lol: :lol: :lol:

DONU' 25-02-07 23:21

Nu ne afecteaza cu nimic avand in vedere ca Politia notase deja acolo numerele de inmatriculare, iar in al doilea rand n-am facut nimic ilegal.

Vibe 26-02-07 00:15

le-ai pozat...zici ca-s curve la ancheta :) fata , spate, fata, spate...:mrgreen: :peace:

panaitescud 26-02-07 00:19

Quote:

Originally Posted by platon911 (Post 771196)
mah nebune era bagat in viteza......da s-a jukt la skimbator tovarasa mea si a dat-o pe liber nebuna......si a luat-o la vale spre saracu BONU'..........se trosnea un pic de bara........ "toata lumea"=baietii cu Loganuri albe ;) ;) ;)

e nasol daca se joaca la schimbator ....la RECE ;);)

blondu'DOG 26-02-07 07:21

mai nene eu m-am imbolnavit , la propriu. nu puteam sa stau afara mai mult de 3 minute.am venit slab pregatiti......trebuia sa avem in dotare mai multe haine sau neshte wisky d-ala....oricum , frumos eveniment, respect pt. pitu si ceilalti organizatori. daca era mai cald era "Hazmosfera" si mai frumoasa.bravo la toata lumea.

kraven_4_all 26-02-07 09:53

blondule...sa vezi mai inkolo knd o da caldura......si kta dreptate ai cu wisky`u ala....doamne ce bun era!!!:)....

bobby...yo zic k trebuia sa faci o schimbare de nr la o mashina:D

kraven_4_all 26-02-07 09:59

1 Attachment(s)
bobby ce parere ai?pik bine?:)...

paltoane...dak prietena ta are bucurii la schimbator...next time da`o jos din mashina...nu ti`o zic in nume de rau fratzie....dar dak loveai mashina...sa vezi bucurii dupa aia ...ori pe tine ori pe ea ..ori pe amandoi...!!!makr sper k te-ai invatzat akuma...

bogdan_wrc 26-02-07 10:24

ce..era paltonul sa faca prostii...pai cine l-a invitat mah? :))
vento arata cam jalnic la fata...sper sa nu vada bishop:(

B|shOp-VR6 26-02-07 12:32

3 Attachment(s)
Mda.. nu eram eu cel cu ventoul.. masina a fost a mea.. si cand am dat-o arata asa:

Ma doare cand o vad in ce hal a ajuns.. dar.. life goes on..:cry:

Miruna 26-02-07 12:39

Quote:

Originally Posted by kraven_4_all (Post 771130)
miruna..la kum erai imbrakta kred si yo k ti`a fost frig...si te-a invins mai repede k pe noi...yo 1 eram imbrakt relativ gros...cel putin ...am rezistat mia mult afara...

pai de unde era sa stiu eu ca ajung si la sala?!!!...radu m'a sunat si mi-a zis sa fiu gata ca in 10 min vine sa ma ia....m'am imbracat si eu pt disco : ))

bogdan_wrc 26-02-07 12:40

bishop..mai bine, ;) move on to the next project... las ca poate il pune pe picioare...ca prea fugea masina aia ;)

DONU' 26-02-07 13:04

Quote:

Originally Posted by B|shOp-VR6 (Post 771868)
Mda.. nu eram eu cel cu ventoul.. masina a fost a mea.. si cand am dat-o arata asa:

Ma doare cand o vad in ce hal a ajuns.. dar.. life goes on..:cry:

Bishop, iti garantez eu ca masina va arata la fel ca inainte daca nu si mai bine.
Peste cateva zile va intra pe mainile mele, si baietii stiu ca atunci cand vreau sa iasa bine o masina reusesc.
Mihai a avut intr-adevar niste incidente cu ea, tine mult la masina, insa acum dupa ce va fi a mea iti garantez ca se va schimba treaba.
Sa-mi lasi pe PM te rog si numarul tau de telefon fiindca vreau sa te mai intreb una-alta despre masina, iar pe viitor sper sa ne vedem la o intalnire prin Bucuresti.
Multa bafta!

adibose 26-02-07 13:51

sper sa puneti VR6-le mai rpd pe picioare, asa cum a fost el odata..e pacat de masina aia:rolleyes2

DONU' 26-02-07 14:39

Quote:

Originally Posted by adibose (Post 771995)
sper sa puneti VR6-le mai rpd pe picioare, asa cum a fost el odata..e pacat de masina aia:rolleyes2

No problem man..., se rezolva.

All times are GMT +2. The time now is 07:13.

- Copyright 2026 4Tuning