![]() |
Re: MPBZ III - 10 martie 2007
Eu sincer habar nu aveam de o data limita de trimitere a fiselor , cu atat mai mult de itp ... etc . Poate e si vina mea ca m-am obisnuit pe sistemul LR in care masina merge la cursa , se inscrie , participa .... Poate nu am citit eu cu atentie anuntul . Poate e vina mea ca nu am verificat forumurile din Romania . Dar ... sincer .... nu o cred pe asta cu " nu se mai tine pt ca sunt doar 40 de masini" nici sa ma bati . Speedline nu avea 10 - 20 masini . Avea cam 8 pt Buzau . Si inca o chestie . Acum cand ? anunta 20 masini , nsl la fel , speedline 8 .... sa inteleg ca e o chestie de orgoliu ? Aaa si inca ceva ... ITP valabil e de ajuns ? Esti documentat cu privire la ce poti sa ceri tu ca organizator de la participant si daca POTI refuza participarea cuiva care isi rezerva dreptul de a specifica doar ITP valabil si atat ?
|
Ca sa nu mai zic.. aporpo de legislatie.. ca ati cerut CNP-ul concuentilor... si conform legilor in vigoare este considerat confidential si daca se solicita trebuie sa faci foaie scrisa, semnata si parafata cu scopul pentru care il soliciti pentru fiecare in parte.. E.. de asta ce zici?
|
Ca sa nu mai zic.. ca informatiile pe care le dadeai pe fisa aia.. erau baza de date perfecta pt politia romana.. si totusi nimeni nu a comentat.. dar voi dati vina pe noi ca nu le-am trimis pana pe 4 martie ora 00.00.
Sunteti penibili!!! Nu inteleg de ce nu va era suficienta o lista cu numele soferului, masina cu care participa si ev tractiunea. Mai avaeti nitel si cereati statutul social, cat paorta la picior.. etc... La ce va trebuiau numerele de inmatriculare? Daca eu aveam nr provizorii.. si sapt viitoare imi alegeam numere pt masina.. si mi le puneam.. nu mai puteam participa? Daca vreti sa fim carcotasi.. putem s-o dam si altfel cu aceasta "cursa" si solicitarea datelor astea.. |
din experientza curselor .. la care am fost ... ce am scos-o pe asta ... s-a facut show si cu 20 - 30 de mashini care s-au dat de nu mai vroiau sa pleca acasa ... asa k lipssa participantziilor nu este o scuza ... majoritatea se inscriu in ultima zii ptr k asa suntem noi romanii delasatori
|
Quote:
in general .. o cursa se tine pe un drum inchis circulatiei .. poti venii la cursa cu o mashina de raliu neinscrisa .. fara itp si mai shtiu eu ce .. cu care doar sa participi la un eveniment auto ... NEINMATRICULATA |
proasta organizare...ati vrut sa iasa perfect si na iesit nimik. Pacat, multi se pregatisera pentru cursa. Succes data viitoare! :)
|
Quote:
|
nu ati fost in stare sa intelegetii doua aspecte: ora / data si sa trimiteti niste amarate de fise. iar acum va dati cu parerea si ma acuzati pe mine?
pana la urma ar fi fost sute de masini, chiar daca incadrarile sunt de rahat. multi veneau pentru mine, chiar daca nu i-am vazut in viata mea. altii ar fi venit pentru ca nu au incotro, si incep sa inteleg LR-ul. dar din NSL filiala Ploiesti veneau 5 masini, pentru ca ori nu au masinile gata ori nu au bani, din Vroom 10, din restul NSl-ului 21, poate si cu Ploiestiul inclus, dar aseara cand am discutat ultima oara cu Florica avea 11 masini. Anonymous o droaie, dar unul sg s-a inscris si habar nu avea de restul clubului. la fel si din Speedline, cativa, pentru ca restul clubului nu dorea. si ca sa intelegeti cum sta treaba cu politia: au fost singurii care au pus probleme. ultima sansa de a reusi a fost atragerea intregii raspunderii asupra organizatorului. pentru asta erau necesare fisele cu participantii, pentru a vi veirifcate insrisurile cu valabilitatea ITP si a permisului, ca dupa aceea sa fie acordat avizul. in acest mod, orice acceptare a unui concurent care ar fi mintit in fisa fiind pe riscul meu. ma mira ca unii oameni insa, desi stiau asta, prefera acum sa nege intr-un fel sau altu. Florica, negocieri cu militia si sfaturi sa le dai tu la Bucuresti. aici nu merge asa. |
Quote:
|
Quote:
|
eh lasa, data viitoare o sa stii sa vorbesti ..
eu , si eu sunt inca unul care cat de cat stia .. de evenimentul asta, cu ce se mananca, eu .. stiam ca fisele astea sunt ptr voi -ca sa aveti voi o evidenta.. -sa stiti cam la ce va asteptati si tot asa data viiiiiiiiiiiiitoare........ cand o sa iti mai ceara.. fise.. politia.. ai incredere in mine cand iti zic.. sa-ti pui la semnatura .. din secunda 2 in care ai aflat... pana cu 2 saptamani .. dupa termenul limita... urmatorul text.. " TRIMITETI FISE BAI PROSTILOR CA ALTFEL NU AVETI UNDE SA VENITI........ CA SE ANULEAZA " si atunci toata lumea s-ar fi miscat altfel, intelegi tu ? cand 5 stiu ca trebuie fise ptr voi .. ca sa va faceti idee... de .. cam ce-o sa fie pe acolo .. iar restu .. habar n-au nu te astepta la punctualitate si alte ***uri .. deci invata sa vorbesti |
Invata sa te exprimi clar.. nu metaforic si cu tot felul de artificii.. ca nu esti mai interesant daca spui "4 martie ora 0.00" decat "3 martie ultima zi de inscrieri". Drept dovada, majoritatea au inteles ziua de 4 ca ultima zi de inscriere. La telefon mi-ai zis 4 martie.. eu am intrebat.. deci 4 e ultima zi.. si mi-ai zis ca da... Pai de unde sa stiu eu ca tu ziceai prin asta.. ca atunci cand bate orologiul 12 noaptea si se face 4 martie.. tu trebuie sa ai fisele.
|
unii care m-au contactat au stiu de lucrul acesta si au intrat in panica, ca ba aveau nr expirate, ba taloane suspendate si dovezi expirate si ca-i afla politia. le-am explicat ca nu este vorba decat de o centralizare si o validare prin avizare e evenimentului.
asadar, consider ca acest amanunt ar fi creat panica. in plus de asta, este o dovada suplimentara ca organizatorul este privit ca o marioneta. daca regulamentul spunea ceva, de ce nu s-a respectat pur si simplu? s-a vorbit de faptul ca nr de 40 era indeajuns pentru o cursa. ei bine, cu o incasare de maxim 16 milioane din care s-ar fi suportat cheltuiala cursei... vreau sa vad in alta parte o astfel de cursa. retineti ca punct de referinta "tariful" LR: de la 4000 de euro, in conditiile in care utilitatile au costuri nationale. daca cineva isi inchipuie ca o cursa de minim doua ore se putea face cu 500 de euro, are o imaginatie foarte bogata. mai continuam? |
ca sa inteleg si eu, voi considerati ca am anuntat initial cursa asta aici, pe 4tuning, cu aceste reguli, doar de dragul de a ma baga in seama. bine oameni buni. asa este. ma plictiseam si am zis sa fac misto de voi. ce pot sa mai zic...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:59. |
- Copyright 2026 4Tuning