![]() |
Re: Topic pt provocari!
dak astea ..sunt asha..prin orash...sa zicem...k se pun...
|
da...cel de 131 ma depaseste chiar la final...adik eu sunt cu botu masinii la bara lui...la start in schimb pierde cam 2 lungimi de masina fata de mine
|
majoritatea sunt pe bulevard..de la rondu 1 pana la rondu de la SUD..bine cu timp si pt franat...adik vreo 400 de m masurati dupa bord
|
ma gandeam yo...dar din kte zici u ...fuge dci`u asta al tau....sa vdm knd o fi cazu sa te vdm in actiune...sper sa nu se intimideze:D
|
Quote:
Nu mai dati mah detalii de genul asta ca e garda cu okii pe noi ca pe butelii, mah. Nu va mai laudati unde faceti prostii, spuneti ce-ati facut si gata..., lasati zona in pace pe forum. Chestiile astea nu se spun pe net. Da-o-n ma-sa de treaba. :evil: |
eu nu stiu despre ce masini e vorba aici.
poate imi zice si mie cineva cam ce e la nivelul clasei mele.adik din ce am vazut aici clasa A pt raport kg/cp |
Iti gasim o Solenza de 75 CP benzina...., o Corsa 75 CP benzina..., avem ceva..., avem si motorina sub 80 CP...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Super Loganul de 16v?cu asta eram curios...am incercat o data"pe undeva prin oras" dar nu a vrut sa colaboreze baiatu
|
hop si eu....curios din fire? pe mine nu ma aveti? :D
|
putin mai inkolo bogdane:D....feryboy...deokmdata doar 1,6 normal....16v ink nu...dar poate reushim ceva...:)
|
Nu are nimeni nici o poveste despre acest SuperLogan?
pt ca eu nu il vad in stare de mare lucru |
ok, eu astept. ... ca oricum, tre sa astept :)))
buey, cu Logan as vrea si eu sa vad ce si cum. ala de 1.6, 16V. sau se da priuml alt TDI, eventual dinu si vedem dupa aia? |
| All times are GMT +2. The time now is 00:40. |
- Copyright 2026 4Tuning