Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tulcea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea.html)
-   -   Masina mea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea/33608-masina-mea.html)

Eugen_TL 12-04-07 18:31

Re: Masina mea

1 Attachment(s)
uite o poza sa vezi cum arata sita mai inchisa( de preferat e negru dar nu prea mi-a iesit ) in fine .... iar ca sfat : nu dau bine luminitzele de la stergatoare (intra la kitch)

DaViD TL 12-04-07 18:37

cel mai tare oltcit din toata tulcea,bv flmoise si pacat ca a fost cum a fost cu paintu,oricum e foarte reusita,sa faci si ceva poze mai clare cu spatele si pune plase negre peste tot cum a zis si eugen ,numai bine si respect !!!

Cosmin255 13-04-07 00:11

da, da jos cat mai repede luminitzele alea de la stergatoare ca nu e pom de craciun . Pare sa iasa ceva destul de interesant , multa bafta si din partea mea si imi permit sa imi dau si eu cu parerea : incearca sa mergi pe ceva finutz care sa nu iasa in evidenta sa nu iasa kitch, eventual niste jante frumoase ... Asteptam sa ne mai tii la curent

flmoise 13-04-07 02:26

plasele sunt negru mat :)deocamdata masina la cum e vopsita e un kitch iar luminitele sunt cireasa de pe tort! sunt programae jante de aliaj pentru ea dar nu acum ca nu mai am material! in rest...o noua vopsea !

DaViD TL 13-04-07 10:26

la masina la spoileru din fata numai pe mijloc ai pus plasa,in laterale vad ca nu sunt deloc ,sau in acel moment nu era inca plasa ?!? si la noua vopsea tot neagra va fi masina ?!?

flmoise 13-04-07 10:58

bara din fata are in toate locurile goale, plase! masina este un gri hematit(nuante de verde) iar plasele toate sunt acum negre! momentan masina e la "nicu" pentru inchidere centralizata si alarma!

DaViD TL 13-04-07 12:11

si noua vopsea cam cand va fi gata,ce sunet vrei sa ii pui pe masina ,mult noroc la terminarea proiectului !!!

flmoise 13-04-07 13:58

trebuie sa astept o luna pana se intareste "ca lumea" vopseaua! dupa care o sa caut pe cineva care sa imi faca masina asa cum vreau eu
deocamdata mi am luat un mp3 player (default) elta cred ca e, am un amplificator de sunet pe spate de 200 de w si doua boxe de 70 w in spate + doua mici pe fata! in proiect un subwoofer ca sa pot folosi amplificatorul la maxim

Eugen_TL 14-04-07 13:18

te-am vazut ieri urcai pe langa piata civica pe babadag ... e de efect culoarea sa stii plange rau dupa jenti :)

ps: ai vb ceva cu leo?

flmoise 16-04-07 09:39

jentile vor veni putin mai tarziu! dar mi am montat muzica....si am vazut ca trebuie sa mi prind mai bine placutele de inmatriculare in ceva ca mi vibreaza de la bas!

mikafly 16-04-07 20:22

te-am vazut la service-ul maradona.....eu eram la cel de langa la nea Sandu...imi scoteam tobele.....

flmoise 17-04-07 08:08

salut! mergeam sa vad daca e cineva pe acolo! din pacate nu am retinut prea bine cine era pe acolo si poate ne intanlim si noi odata in tulcea asta ....:) ca sa stim cine cu cine sta de vb. :)

adioperator 20-04-07 12:58

Quote:

Originally Posted by flmoise (Post 848214)
oltcit 11RL, motor 1.3 l, 65 hp
viteza maxima atinsa cu motor de 56hp : 160 km\h si 180 km/h la vale inspre constanta
motorul de 65 il am de 3 saptamani si inca nu am apucat sa-l testez
desi din pacate masina nu e asa cum imi doream eu(dar o sa fie) e totusi a mea iar daca o s o vedeti in oras sa fiti intelegatori cu mine(nu e vina mea ca arata asa)!
aveam si fotografii dar nu pot sa le postez

Hmm, la puterea asta cred ca pot sa te provoc la o liniuta ca eu am pe 307 doar 68 cp in schimb e cam grea fata de Oltcit-ul tau, cred ca nu prea am sanse :), oricum a mea nu trece nici s-o omori de 165 km/h :???: , probabil din cauza limitarii.

flmoise 20-04-07 16:48

ar fi interesant :) . dar o sa mai cer un rastimp ca s o pun la punct! deocamdata masinuta se comporta bine peste 4000r/m! numai ca am carburator de motor mai mic! il schimb maine cu unul competent ;) si mai trebuie lucrat la frane ...alea...alea :) eu am vazut la un matiz ...la vale...nu trecea de 160 nici sa-l impingi !

adioperator 20-04-07 17:09

Si sa ma faci sa vezi atunci ce articol pun pe forumul peugeot :)

All times are GMT +2. The time now is 00:00.

- Copyright 2026 4Tuning