Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning Exterior (https://forum.4tuning.ro/468-tuning-exterior.html)
-   -   Vand FLAME THROWER KIT (https://forum.4tuning.ro/468-tuning-exterior/3344-vand-flame-thrower-kit.html)

Danny-future STN 30-03-06 22:36

Re: Vand FLAME THROWER KIT

Quote:

Originally Posted by Alex_55
vreau sa stiu cum se monteaza si daca exista pericole sa imi arda spoilerul

Poate ca nu se faceau 9 pagini de citit dak nu ati fi toti asa , cititi frate topicul ca poate s-a mai intrebat de 100 de ori asta ....
Iti zic eu ca bussines o sa-ti zica "nu" acuma nu vreau sa zic ca te minte dar de unde sa stie el cum vine la tine bara si cat de iesita e toba ???

bussines 31-03-06 06:27

Quote:

Originally Posted by TM-90-HHH
acuma am vazut mp-u,sigur ca mai vreau ,numai sa -mi dai si instructiuniile de montare sa mi-l montez eu ca n-am cum sa ajung pana in buc,eu is din TM iti trimit dimineata sms cun datele mele si adresa

Este f. simplu de montat, trebuie sa ai o bormasina, 2 surubelnitze si un patent. Am sa-ti mai dau si eu cateva indicatii care iti vor fi de real folos.

bafta

bussines 31-03-06 06:43

Quote:

Originally Posted by Alex_55
vreau sa stiu cum se monteaza si daca exista pericole sa imi arda spoilerul

In afara de patania lui XraY de anul trecut de la Casa Poporului, cand A EXAGERAT CU FLACARILE, nu am auzit pe nimeni sa fi patit ceva.
Toate masinile la care am dat si am montat eu acest kit, nu am primit nici un repros pt. o asemenea problema.
Oricum, gandestete ca este un aruncator de flacari in toata regula...
In primul rand, arunca flacara - o sufla pe evacuare (nu arde ca o lumanare)
In al II-lea rand, flacara aceea incinge capatul final al evacuarii, asta depinde numai de tine , cat de mult vrei sa dai flacari.
Daca dai in limite rezonabile... nu trebuie sa ai probleme.

Danny are dreptate, depinde si ce spoiler ai (daca ai ascund evacuarea cumva prin spate lui, imaginatia omului fiind f. bogata...

De montat, se monteaza f. simplu, vezi si un post mai sus sau pe celelalte cateva pagini, primesti instructiunile si scris + poti sa ma intrebi si pe mine, dupa ce achizitionezi sistemul.

bafta

darkyro77 02-04-06 11:34

Vreau si eu un kit pentru evacuare dubla. Am tot traseul pe 50 mm inox facut la Borla, inclusiv serpisorii.
Motor reno 1,4 - 2004. Nu mai am nici catalizator.
Contactati-ma va rog pe ym [email protected]

bussines 03-04-06 21:25

Quote:

Originally Posted by TM-90-HHH
acuma am vazut mp-u,sigur ca mai vreau ,numai sa -mi dai si instructiuniile de montare sa mi-l montez eu ca n-am cum sa ajung pana in buc,eu is din TM iti trimit dimineata sms cun datele mele si adresa

imi pare rau, nu am primit mesajul tau.

bussines 09-04-06 16:14

hai cu poze cei care au montat...

juana_man 11-04-06 14:30

Quote:

Originally Posted by bussines
In afara de patania lui XraY de anul trecut de la Casa Poporului, cand A EXAGERAT CU FLACARILE, nu am auzit pe nimeni sa fi patit ceva.
...

a exagerat in ce sens???? ar fi bine de stiut si limitele acestui thrower inainte sa-l iau.dak e tot vb de luat pt vw polo 86c din 94 se potriveste???acuma imi montez si un sistem nos pe masina si vreu sa stiu dak pot monta si un thrower????astept rasp.mes anticipat.

bussines 16-04-06 16:05

Quote:

Originally Posted by juana_man
a exagerat in ce sens???? ar fi bine de stiut si limitele acestui thrower inainte sa-l iau.dak e tot vb de luat pt vw polo 86c din 94 se potriveste???acuma imi montez si un sistem nos pe masina si vreu sa stiu dak pot monta si un thrower????astept rasp.mes anticipat.

daca este un aruncator de flacari in toata regula, iti imaginezi ca se incinge si metalul care face contact cu acea flacara si daca metalul face contact mai departe cu spoilerul, e posibil sa se topeasca sau sa ia foc.

poti monta fara probleme.

bussines 19-04-06 21:04

Quote:

Originally Posted by darkyro77
Vreau si eu un kit pentru evacuare dubla. Am tot traseul pe 50 mm inox facut la Borla, inclusiv serpisorii.
Motor reno 1,4 - 2004. Nu mai am nici catalizator.
Contactati-ma va rog pe ym [email protected]

hai cu poze....

Hondarul 25-04-06 16:07

up, sus, up, sus de tot :rolleyes2

JKV 28-04-06 21:50

2 Attachment(s)
Sal,

Atasez si eu 2 filmuletze. Sper sa va placa.

Scanteile sunt din tobe, pt ca abia montasem kitul si inca mai erau diverse resturi prin site. Acum nu mai da cu scantei.

3gp-ul e filmat kiar imediat dupa ce-am montat kitul, cand tobele erau "virgine".

Ah, si inca ceva: evacuarea e din inox, integral, iar finala este o Borla Spit Fire.

bussines 18-05-06 15:59

deci, esti multumit...
multam' de filme.

spining 23-05-06 02:32

Quote:

INCERCATI SA VA DESCURCATI SINGURI CU TRADUSUL ...

Exhaust Flame Thrower methods

Active Ignition
The Active Ignition method of producing an exhaust flamethrower involves installing and wiring the kit properly and the igniting the unburnt fuel.

Ignition Bypass
Ignition Bypass is a method of making flames by shutting down the vehicle ignition system which allows raw fuel to flow through the cylinders and exhaust system until it is ignited at the end of the tail pipe by the flamethrower kit.

am citit din topic cat de mult am putut... e 3:30 dimineata si deja imi patineaza ochii...

in textul in engleza pus de tine se vorbeste de 2 variante, cea cu active... si cea cu bypass...

tu pe care o vinzi?

merci de raspunsuri, ti-am trimis si un pm.

bussines 25-05-06 21:06

spining,

ramane cum am stabilit la telefon.

bafta man.

BMWPower 25-05-06 22:44

2 Attachment(s)
Quote:

hai cu poze cei care au montat...

Un up de la mine, marfa buna vanzator serios, mi-am pus si pe 8ar si pe Lambo

All times are GMT +2. The time now is 15:23.

- Copyright 2026 4Tuning