![]() |
Re: Machete in lucru - teo93dinu
4 Attachment(s)
:-)
De plictiseala m-am apucat sa sparg evazarile la Merc :lol: Urmeaza sa fie si el revizuit. Cine nu are scaune scoica sa-si cum.. aaasta sa-si faca , e criza ,deh! :D |
Quote:
|
Cls-ul o sa ramana cam la fel doar ca o sa fie finisat bine , dar baza e body-kit-ul existent (fara evazarile alea oribile). Culoarea va fi alb lucios sper sa gasesc si metalizat , mat nu mai vopsesc in viata mea mai ales cu vopsea de la Motip(e fooooaaarte subtire).
Am mai lucrat la acel scaun maine sper sa il termin si sa ma apuc si de al doilea , la bancheta probabil voi renunta. Caut un fel de autocolant vinilin maro (cognac) , daca gasesc sa fac scaunele asa voi face bordul argintiu. Am taiat si intercoolerul la o dimensiune "mai potrivita" , mai am de pus doua furtune si sa gauresc bara. |
3 Attachment(s)
Inca putin :D
|
12 Attachment(s)
Am mai facut cate ceva...
|
5 Attachment(s)
M-am apucat de o diorama... Mai am de facut furtunul intercooler-admisie motor si e "functional" turbo-ul :lol:
|
bun! bun! imi place ceea ce vad aici!
|
4 Attachment(s)
Ma bucur ca iti place :D
Mai am mici detalii la DYNO , dupa ma apuc de "atelier" , trebuie sa fac un elevator , un compresor , o masa cu sertare pentru scule si sa vad ce mai gasesc prin casa pentru "recuzita" :lol: |
misto, imi faci pofta sa fac si eu asa ceva :D eu am in plan o statie ITP :D 1/24
|
Vezi sa nu ii lasi pe aia cu xenoane si folii sa treaca :lol: fac si eu itp-ul la Passat la tine , ca e 1/24 :lol:
|
Quote:
|
Iti fac un DYNO gratis la mine :lol:
|
2 Attachment(s)
Sciroccoul e gata de vopsire , la diorama mai am putina sa termin elevatorul. Si cum ma plictiseam ieri am zis sa relacuiesc portbagajul la Pejos pentru ca avea coaja de portocala insa cand am izolat pe acolo am reusit sa cojesc vopseaua :evil: asa ca urmeaza sa il revopsesc . Unde sarise vopseaua am dat cu chit , nu aveam cum sa curat vopseaua la metal asa ca am incercat sa aduc vopseaua la nivel.
|
3 Attachment(s)
Gata cu leneveala , m-am pus pe treaba si am rezolvat jantele pentru Scirocco. Dupa 4 ore de munca sunt relativ multumit , nu sunt perfecte dar mor dupa ele :joy:
|
chiar arata bine, are si el cu ce se misca!
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:35. |
- Copyright 2026 4Tuning