![]() |
Re: Intalniri Pitesti...
Baietii cu cashcheta e la noi din oras mi se par cam .. prosti .. sapt asta am trecut pe langa ei prin diferite locatii din oras fara centura .. si n-au zis nik.. si nu cred k nu au vazut .. de vreo 2 ori am incercat sa le atrag atentia k nu port .. si .. nik. Mi se pare mie sau ati patit si voi?
|
Eu nu i-as numi prosti ci indulgenti. Am vazut o faza legata de centura in care un pustan blocase circilatia la semaforul din Tg din Vale. A venit "nenea" , a descongestinat traficul si l-a grabit pe pustan cu niste cuvinte de genul "hai ba' ca vad ca dupa ce ca esti propst nu porti nici centura! Pune-o drq odata ca mori de prost!" dupa care l-a lasat sa plece, desi putea sa-l traga pe dreapta si sa-l "arda"...
|
Chiar asa,e prea mult sa ii numesti prosti pentru simplu fapt k nu te-au ars cand au avut ocazia.Cu toate astea mai sunt si unii...:lol:
|
Maine se anunta ceva? S-a inlocuit cutia de viteze....deci sunt "disponibil" :p
|
ajung si io de data asta... :P
|
SALUTARE BAIETI cum vi sa parut masinuta lui BBI cu maodificatrile care le zice el fata de DEM foarte putin modificat?
|
nene sa nu zici ca ma atac dar daca nici a ta nu e modificata atunci nush ce sa zic...eu nu am umblat in bloc...nu am umblat in cutie...asa ca orice comentariu e de prisos! deocamdata am doar chiulasa,toba aia finala goala si jiglere oleak mai mari! astea nu mi se par modificari care sa o ajute enorm...nu fac nici macar cat aprinderea aia electronica! ;) poate facem si sapt viitoare si vdm!
deocamdata e 1-1! ;) |
cocot baga tata un cartof pe teava k ma trezesti din somn cand treci pe langa blocu meu
|
18 Attachment(s)
poze de la ultima intalnire din Pitesti 12 Aug 2007 :
|
periculos rau tico asta... ;))
|
vaiiii apar si eu in pozeeee :))))
|
Ala e un masterblastertico!!! supertare si superrea masina!!!... si masina si soferul!!!... mai ales soferul!! e rrrrrau, rrrrau de tot!!!:x
|
in sfarsit cineva care a avut chef sa faca asa ceva! toata stima SCO!
:joy: :dance: |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:37. |
- Copyright 2026 4Tuning