Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Renault (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault.html)
-   -   Club renault (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault/3333-club-renault.html)

_2FaST4U 10-01-06 18:45

4 Attachment(s)
Salut. Poze cu gargarita vreti? :) Pozele astea sunt facute intr-un Agip cand veneam de la Timisoara, si masina era jegoasa de pe drum.

Gabi 10-01-06 19:03

_2FaST4U: e foarte frumoasă maşina! O singură obiecţie am: pragurile, care sunt inscripţionate cu GTI. Vezi ca, la secţiunea Bazar auto - Oferte Extinse e un topic al unui tip din Tg-Jiu care face ornamente din fibra de sticlă. Poate te īnţelegi cu el pentru ceva mai frumos.

Baftă multă şi ai grijă de maşină!

PS: cum te cheamă?

_2FaST4U 10-01-06 19:58

Gabi, tu esti cumva \"tataee\" de pe vechi, am impresia ca ne stim de mult!?! Mitza Cretzan ma cheama - aveam acelasi ID pe forumul de la autoshow. Masina exact asa am cumparat-o si ma enerveaza grav pragurile alea. Intr-adevar, sunt din alea de Dacia cu Gti si de cand am luat-o le-am pus gand rau, de fapt dinainte ca stiam masina de vreo 3-4 ani :twisted: . Dar ... fiind frig acum, nici sa mor, nu ma apuc de nimic. Sper din tot sufletu` sa se puna troiene de zapada si turturi grei si mari de gheata pe ele si sa se sparga in iarna asta. Masina o am de prin octombrie si de la inceput am facut planurile. La primavara o vreau vopsita sau macar lacuita ca s-a cam matuit vopseaua. Atunci o sa pun si praguri si eleron. Pragurile le-am mai atins eu prin borduri si cu cricul si s-au mai crapat, ca e foarte joasa masina. Merci oricum de sugestie. Numai bine!

Gabi 21-01-06 15:07

Da, Miţă, eu sunt :wink:

Salut-o pe Danţa din partea mea (că n-am mai vorbit de mult cu ea) şi... ai grijă de buburuză. Din ce se vede, maşina e destul de īntreţinută, la modu' că n-are găuri de rugină, nu cade tabla de pe ea, ş.a.m.d.

Un motor 1.4 turbo īn stare buna de funcţionare e foarte şmecher. Uite nişte filme cu R5GTT īn acţiune:
Renault 5GTT vs. Honda Accord;
Renault 5GTT vs. Opel Calibra;
Renault 5GTT vs. Renault 5GTT;
Renault 5GTT vs. Renault 5GTT;
Renault 5GTT vs. Opel Kadett;
Renault 5GTT vs. Volkswagen Golf V GTI;
Renault 5GTT vs. Volkswagen Golf II GTI;
Renault 5GTT vs. Opel Astra GSi
.

Astea sunt doar cāteva filme cu R5. Mai multe găseşti īn galeria foto ( www.4tuning.ro/gal/index.php ), secţiunea filme.

BH-15-RIC 06-02-06 22:31

2 Attachment(s)
Am si eu un renault si incerc sa fac ceva cu el ca toti i-si iau calibra ,golf sau bmw . am incercat sa vad ce iese dintr-un renault.

vsa 09-02-06 00:20

vsa

Quote:

Originally Posted by \"BH-15-RIC\"
Am si eu un renault si incerc sa fac ceva cu el ca toti i-si iau calibra ,golf sau bmw . am incercat sa vad ce iese dintr-un renault.

am si eu o intrebare cit a ajuns aerograful pt toata masina????cu tot cu manopera,lac si ce a mai trebuit???si te mai intreb ceva desenul l-ai ales tu??? :shock: :shock:

Toto - BOD 09-02-06 18:37

pune niste jante mai mari la laguna aia si te-ai scos!

BH-15-RIC 11-02-06 21:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Toto - BOD\"
pune niste jante mai mari la laguna aia si te-ai scos!

Urmeaza sint pe drum !!!!!!!!!!!!! de la MB ITALIA pe 17\" cu spite

varu21 12-02-06 13:22

niste idei pt un renault megane...din asta nou cu curul ala shake it.
eu nu pot sa-mi dau seama. m-i se pare foarte greu de tunat. :( :( .
nici macar un eleron calumea nu pot sa gasesc.
e naspa masina pt tunat

Toto - BOD 12-02-06 13:27

da`i un google search pe imagini dupa megane II tuning si o sa vezi ca se poate!

sau intra aici

NightRider 12-02-06 15:12

ceva extrem ar fi kit-u carzone specials ...pt cine gusta asa ceva...vezi aici http://www.carzonespecials.com/

dragonelu' 14-02-06 13:37

4 Attachment(s)
ne putem inscrie undeva in acest club renault???
daca DA , atunci vreau si eu , apropos , am un r5 gtt in stare perfecta de functionare , si cat de cat modificat :oops:

yknot 14-02-06 14:00

bine ai venit!

dragonelu' 14-02-06 14:11

multumesc si bine v-am gasit(in sfarsit)

BH-15-RIC 14-02-06 21:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"dragonelu'\"
ne putem inscrie undeva in acest club renault???
daca DA , atunci vreau si eu , apropos , am un r5 gtt in stare perfecta de functionare , si cat de cat modificat :oops:

Faina masinuta sa o folosesti la viteza maxima !!!!!!!!!!!!!!!!!

All times are GMT +2. The time now is 07:34.

- Copyright 2026 4Tuning