![]() |
4 Attachment(s)
Salut. Poze cu gargarita vreti? :) Pozele astea sunt facute intr-un Agip cand veneam de la Timisoara, si masina era jegoasa de pe drum.
|
_2FaST4U: e foarte frumoasă maşina! O singură obiecţie am: pragurile, care sunt inscripţionate cu GTI. Vezi ca, la secţiunea Bazar auto - Oferte Extinse e un topic al unui tip din Tg-Jiu care face ornamente din fibra de sticlă. Poate te īnţelegi cu el pentru ceva mai frumos.
Baftă multă şi ai grijă de maşină! PS: cum te cheamă? |
Gabi, tu esti cumva \"tataee\" de pe vechi, am impresia ca ne stim de mult!?! Mitza Cretzan ma cheama - aveam acelasi ID pe forumul de la autoshow. Masina exact asa am cumparat-o si ma enerveaza grav pragurile alea. Intr-adevar, sunt din alea de Dacia cu Gti si de cand am luat-o le-am pus gand rau, de fapt dinainte ca stiam masina de vreo 3-4 ani :twisted: . Dar ... fiind frig acum, nici sa mor, nu ma apuc de nimic. Sper din tot sufletu` sa se puna troiene de zapada si turturi grei si mari de gheata pe ele si sa se sparga in iarna asta. Masina o am de prin octombrie si de la inceput am facut planurile. La primavara o vreau vopsita sau macar lacuita ca s-a cam matuit vopseaua. Atunci o sa pun si praguri si eleron. Pragurile le-am mai atins eu prin borduri si cu cricul si s-au mai crapat, ca e foarte joasa masina. Merci oricum de sugestie. Numai bine!
|
Da, Miţă, eu sunt :wink:
Salut-o pe Danţa din partea mea (că n-am mai vorbit de mult cu ea) şi... ai grijă de buburuză. Din ce se vede, maşina e destul de īntreţinută, la modu' că n-are găuri de rugină, nu cade tabla de pe ea, ş.a.m.d. Un motor 1.4 turbo īn stare buna de funcţionare e foarte şmecher. Uite nişte filme cu R5GTT īn acţiune: Renault 5GTT vs. Honda Accord; Renault 5GTT vs. Opel Calibra; Renault 5GTT vs. Renault 5GTT; Renault 5GTT vs. Renault 5GTT; Renault 5GTT vs. Opel Kadett; Renault 5GTT vs. Volkswagen Golf V GTI; Renault 5GTT vs. Volkswagen Golf II GTI; Renault 5GTT vs. Opel Astra GSi. Astea sunt doar cāteva filme cu R5. Mai multe găseşti īn galeria foto ( www.4tuning.ro/gal/index.php ), secţiunea filme. |
2 Attachment(s)
Am si eu un renault si incerc sa fac ceva cu el ca toti i-si iau calibra ,golf sau bmw . am incercat sa vad ce iese dintr-un renault.
|
vsa
Quote:
|
pune niste jante mai mari la laguna aia si te-ai scos!
|
Re:
Quote:
Urmeaza sint pe drum !!!!!!!!!!!!! de la MB ITALIA pe 17\" cu spite |
niste idei pt un renault megane...din asta nou cu curul ala shake it.
eu nu pot sa-mi dau seama. m-i se pare foarte greu de tunat. :( :( . nici macar un eleron calumea nu pot sa gasesc. e naspa masina pt tunat |
|
ceva extrem ar fi kit-u carzone specials ...pt cine gusta asa ceva...vezi aici http://www.carzonespecials.com/
|
4 Attachment(s)
ne putem inscrie undeva in acest club renault???
daca DA , atunci vreau si eu , apropos , am un r5 gtt in stare perfecta de functionare , si cat de cat modificat :oops: |
bine ai venit!
|
multumesc si bine v-am gasit(in sfarsit)
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:34. |
- Copyright 2026 4Tuning