![]() |
Re: Recomandari melodii care "cer" woofer
pun si yo o melodie faina zic yo
|
Quote:
|
Quote:
|
mai baieti....am si eu nevoie de putin ajutor din partea voastra...
e o melodie...pe care o canda una...si inceputul este si refren ; adica: part at the moon light and dance for the sunshine... mai zice si y'm not mooving from the dance floor ( sau cv de genul) are cineva idee?? :D ms mult |
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...99#post1021699 , melodi una si una :)
|
uitTati aiki.... https://forum.4tuning.ro/showthread.p...ri+la+capitolu .....ampus eu aq 2 minute niste melodii care cer "woofere" nu woofer.......
|
Quote:
|
Quote:
|
Matzo...daca nu ai gasit melodia vzi ca e pe pagina asta am pus-o eu....moonlight party...cauta pe la penultimele pagini...:D
|
fara indoiala David Banner & Lil Flip- Get Down(2f2f soundtrack)
Trick Daddy- Represent Kam- Have a Fit Dj Honda- Hip Hop 101 Codu Penal- Pentru Cine se Simte BUG Mafia- Estu Salbatic BUG Mafia- Doua Dube una care rupe la greu e: Lords of The Underground- Burn Rubber Outkast- Benz or Beamer Jayo Felony- Can't Keep a G Down (asta sigur o sa va solicite membrana:D) Limp Bizkit- Rollin( Urban Assault Vehicle cu redman si method man) Dr. Dre - Lyrical Gangbang (daca va place gangsta rap,i know i do:D) 2pac- How do You Want it Watts Gangstas- Watts Riders Watts Gangstas- Wanna B (a gangsta) South Central Cartel- No Joke South Central Cartel - Gangsta Team( feat. 2pac,Mc Eiht,Ice T,Spice1) South Central Cartel- All day Everyday Havoc & Prodeje- Bump Mack 10- Hittin' Switches Kam- Have a Fit Gang Starr- The Militia II feat Rakim & WC Eazy E- Old School Shit Domino - Ghetto Jam Ar mai fi multe altele..cam tot ce e rap are bass foarte frumos:D Ps: aproape toate melodiile de mai sus sunt rap din anii 90,deci perioada de aur a genului..asa ca daca nu va atrage muzica rap e probabil sa nu va placa nici astea. |
.....................!!!!!!!!!!!!!!!.............. ..bad pose-jump around......preferata mea!!!!!.....auditie placuta si sper sa va placa!!!!!!!!!!!.......o sa mai caut si altele!!!!!!!!!!
|
4 Attachment(s)
inca ceva.....!!!!
|
Am si eu cateva o sa incerc sa le urca mai incolo putin ca vad ca acum nu-mi merge(cred ca e de la net)
1. Baby D - Get Crunk 2. Juvenile - Whats Happenin 3. Mafia Underground - Taxi (asta rupe) 4. D4L - Im da man 5. Dj. BillyE - beats for my van (un fel de test) 6. East Side Cult - Aint no sunshine 7. Three 6 Mafia - Shake dat Jelly 8. Three 6 Mafia - Armageddon Comes (foarte tare melodia.. rupe plamanii timpanele. frecvente joase) 9. Trina feat Lil Wayne - Dont Trip 10. The Game feat BlueChip - Im Looking |
incercati si asta Timbaland and Magoo- Love to love ya
|
Mai dati o geana si la topicul din Hunedoara... https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/47504-dirty-south-session.html
Am pus si aici o mel cu bas la greu. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:42. |
- Copyright 2026 4Tuning