Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   ULTIMATE virtual TuningDAYS (https://forum.4tuning.ro/351-ultimate-virtual-tuningdays.html)
-   -   ULTIMATE virtual TuningDAYS, 1 aprilie 2007 (https://forum.4tuning.ro/351-ultimate-virtual-tuningdays/33066-ultimate-virtual-tuningdays-1-aprilie-2007-a.html)

Gratzian 17-02-07 00:26

Re: ULTIMATE virtual TuningDAYS, 1 aprilie 2007

Quote:

Originally Posted by GRIGO-X2 (Post 751083)
deci mai am si eu niste intrebari ....
1.deci se vorbea ca putem participa cu mai multe lucrari ...
e valabil si pt 3d....adica pot sa fac mai multe masini?
2.din cate pozitii trebuie sa fie masina la 3d ...tot 5 ca la concursul anterior ?

ma gandeam ca poate nu am scris explicit, asa ca m-am dus sa recitesc posturile in care am anuntat cadrul general al regulamentului concursului...
culmea, eu am raspuns ambelor tale intrebari de la inceput, din prima pagina...
sa nu te mai aud ca zici ceva de intarzieri de-ale mele, daca tie iti e lene sa citesti cateva randuri....

deci orice concurent, la orice categorie poate sa se inscrie cu mai multe lucrari...
la fel cum la un salon de tuning, o firma poate prezenta 2-3 masini, nu numai una... desi poate unele firme prezinta doar o masina ca sa nu plateasca pentru expunerea tuturor... dar nu e cazul vostru

la 3D am scris EXPLICIT CA se participa cu 10 pozitii.
in plus, acum, specific ca trebuie ca din ele, 2 sa fie 3/4 fata si 3/4 spate CU FUNDAL ALB, SAU MONOCROM, ORICE CULOARE.
DE ASEMENEA TREBUIE SA FIE INCA 2 CU DETALII la alegere... restul sa fie la alegere, prezentata in orice cadru credeti ca o avantajeaza, preferabil sa para conditii de salon tuning, dar nu obligatoriu. numarul nu mai e maxim total de 10, cum am scris de la inceput, ci poate depasi, tinand cont de noile conditii anuntate...

topser 17-02-07 09:41

ma bag si eu la non Brush

TopArt 17-02-07 10:50

...ma inscriu si eu. am o fereastra care-mi permite sa ma rup de Corvette pentru ceva timp. timp pe care o sa-l umplu la categoriile:

freehand

2D non brush

2D brush

3D

urez tuturor concurentilor multa multa multa bafta si... sa fie originali, plini de inspiratie si... chiar sa ma depaseasca !!! :D

https://forum.4tuning.ro/imagehosting...6cfb2801bd.jpg

NightDevil 17-02-07 11:11

Save am si eu o intreabare sa nu ma injurati :D la 2d bursh pot sa fac c/p o plasa un intercooler

TopArt 17-02-07 11:23

nu s-a precizat un lucru ELEMENTAR si FUNDAMENTAL: la cati DPI trebuie sa predam lucrarile ? 72 DPI, la dimensiunile anuntate ? 300 DPI, format pentru tipar, la dimensiunile anuntate ?

va rog sa precizati acest lucru pentru a nu fi diferente notabile intre prezentarile concurentilor, CHIAR la aceleasi dimensiuni.

Quote:

Originally Posted by Gratzian
numarul nu mai e maxim total de 10, cum am scris de la inceput, ci poate depasi, tinand cont de noile conditii anuntate...

o sa se mai schimbe vreo CONDITIE prezentata ? sau ne putem apuca linistiti de lucru, asteptand si celelalte precizari pe care ati promis ca le dati ?

inca un lucru: am inteles ca rezolutia (dimensiunile) sunt in proportia de 4:3

avem 1024x768, dupa care apare, curios, 1280/1024, in loc de 1280/960 si avem, in final, tot la 4:3, 1600x1200.

nu cred ca va face cineva vreo lucrare fullscreen la 1280/1024 ci va apela la benzile scrise mai sus de inca un user, pentru a modifica pozele la 1280/960, rezolutia normala.

asa ca ori schimbati-o in 1280/960, pentru a nu avea multe lucrari cu benzi negre sus si jos (sugestia mea) sau lamuriti-ne de ce o rezolutie iese din regula de 4:3 (cea de 1280/1024). ;)

PLUS ca nu se precizeaza cate planse/unghiuri sunt la 2D brush si 2D nonbrush. va rog precizati, sa fie lucrurile clare.

PLUS ca se lasa loc de interpretare in "2D non Brush: prezentarea trebuie sa contina produsul finit si separat, poza pe care s-a lucrat la rezolutia originala. Tehnica la alegere, rezolutia lucrarii de 1280/1024".

ce sa inteleg din asta ? din "PREZENTAREA sa contina produsul finit si separat poza pe care s-a lucrat la rezolutie originala" ? prezentarea reprezinta plansa sau prezentarea reprezinta acelasi e-mail in care trebuie puse amandoua ?

PS: rog un moderator sa "lipeasca" post-urile mele, nu caut sa-mi maresc nr. de post-uri, dar nu le mai pot edita datorita restrictiei impuse de forum. ;)

metal_militia 17-02-07 17:06

moa...pleaca omu' o saptamana si ati si pus tara la cale :-P

ma inscriu la:
1. 2D BRUSH
2. 2D NON_BRUSH

si am o intrebare: la non brush putem sa face unele elemente brush? pt k e mult mai cmod sa le faci decat sa cauti ca tampitu 3 ore un element mic (nu body-kit etc.)

cat despre sponsori ai putea Greatzian sa ne dai niste logouri ale lor sa le punem obligatoriu pe lucrari k sa nu mai facem reclama degeaba la firme mari gen HKS, tein, borla etc. :idea:

HoricutzWSR 18-02-07 09:33

la non-brush scrie ca modul de lucru e la alegere :D

Sleepy_85 18-02-07 11:16

Am niste intrebari in legatuara cu inscrielrile:
Pana cand se tin? si
Lucrarile de inscriere se pun aici?

OmB* 18-02-07 14:10

ba fratilor incep sa le dau dreptate organizatorilor..... cititi cu atentie..... ce draq mai sleepy scrie clar unde terbe trim lucrarile.... chiar asa va e lene???

maf 18-02-07 14:31

au dreptate organizatorii ;) totushi.....toate discutiile astea fara sens care se repeta odata la 1-2 pagini....puteau fi evitate, dak unu din organizatori isi lua 5 min din timp si scria undeva toate regulile toate detaliile si punea undeva pe la inceput :) dar nu detalii p rupte, necesaru .... lucrari d participat cate vrei, formatu , marimea etc ;) ...... oricum e buna organizarea :)) .... e naspa d noi poporu care nu citeste c scrie inainte :))

MeHiGH 18-02-07 15:05

"ba fratilor incep sa le dau dreptate organizatorilor..... cititi cu atentie..... ce draq mai sleepy scrie clar unde terbe trim lucrarile.... chiar asa va e lene???"

"au dreptate organizatorii totushi.....toate discutiile astea fara sens care se repeta odata la 1-2 pagini....puteau fi evitate, dak unu din organizatori isi lua 5 min din timp si scria undeva toate regulile toate detaliile si punea undeva pe la inceput dar nu detalii p rupte, necesaru .... lucrari d participat cate vrei, formatu , marimea etc ...... oricum e buna organizarea ) .... e naspa d noi poporu care nu citeste c scrie inainte )"

Va rog sa fiti atenti ! Sleepy s-a referit la INSCRIERE si la LUCRARILE DE INSCRIERE , nu la lucrarile de concurs !
Numai bine !

Gratzian 18-02-07 15:22

Quote:

Originally Posted by doar_eu (Post 756616)
"ba fratilor incep sa le dau dreptate organizatorilor..... cititi cu atentie..... ce draq mai sleepy scrie clar unde terbe trim lucrarile.... chiar asa va e lene???"

"au dreptate organizatorii totushi.....toate discutiile astea fara sens care se repeta odata la 1-2 pagini....puteau fi evitate, dak unu din organizatori isi lua 5 min din timp si scria undeva toate regulile toate detaliile si punea undeva pe la inceput dar nu detalii p rupte, necesaru .... lucrari d participat cate vrei, formatu , marimea etc ...... oricum e buna organizarea ) .... e naspa d noi poporu care nu citeste c scrie inainte )"

Va rog sa fiti atenti ! Sleepy s-a referit la INSCRIERE si la LUCRARILE DE INSCRIERE , nu la lucrarile de concurs !
Numai bine !

inca nu s-a fixat termen limita de inscriere, se va anunta din timp inchiderea inscrierilor...
si unde am scris eu sa se trimita ""lucrari de inscriere" ? asta a fost in decembrie...

Sleepy_85 18-02-07 18:00

Quote:

Originally Posted by OmB* (Post 756549)
ba fratilor incep sa le dau dreptate organizatorilor..... cititi cu atentie..... ce draq mai sleepy scrie clar unde terbe trim lucrarile.... chiar asa va e lene???

:lol: Dude cred ca tu ar trebui sa citesti de 2 ori inainte sa pui un post, eu stiam foarte bine ce intreb, nu pun intrebari de-a moaca,m-am referit la INSCRIERI si intrebarea era adresata lui gratzian,

Gratzian:"Fiecare participant se poate inscrie la oricare din concursuri, cu oricate lucrari."

Poate am inteles eu gresit dar din context reiese ca ar trebui sa facem lucrari pt inscriere si acu:???: , oricum e bine asa,cred ca avem suficient timp sa facem la 3D ceva ca lumea de data asta:D

Lukian_XXX 18-02-07 18:06

Ma inscriu si yo la
:arrow: 2D BRUSH
:arrow: 2D Copy/Paste
cand e deadline-ul??

ad1 18-02-07 18:30

Quote:

Originally Posted by Lukian_XXX (Post 756924)
cand e deadline-ul??

asta'i deja lipsa de respect...

Quote:

Originally Posted by Gratzian (Post 743030)
Data limita de predare a lucrarilor: 26 Martie 2007, ora 09 am.

All times are GMT +2. The time now is 16:06.

- Copyright 2026 4Tuning