![]() |
Re: Un BMW e34 525 TDS
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Cosminele ce planuri de viitor ai cu 5-u... ? pina acum imi place cum arata si mai ales ca,ai grija de intretinerea sa ;)
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
6 Attachment(s)
Din pacate vad ca lumea nu prea posteaza, sunteti cam lenesi :lol: Lasa ca postez eu.
Am schimbat furtunele de la returul de la injectoare, erau crapate/arse si se faramau la cea mai mica atingere, si curgea motorina intr-o veselie pe acolo, am schimbat supapa de sens, si furtunul de la filtrul de motorina, catre pompa, inca un furtunas de la un vacuum care duce la admisie. Si am curatat traseul de la intercooler, teava aia si furtunele, putin ulei pe ele.. Nu foarte mult, deci nu este foarte ingrijorator 8) Si o poza cu noile achizitii, de care aveam nevoie de mult timp :D |
Cred ca esti una din putinele exceptii cu pompa in stare de functionare la parametri! Faina masina.....adica imi place si te invidez. Sper sa ajung sa pot pune poze cu dricul meu....
|
19 Attachment(s)
Quote:
Te astept si pe tine sa-ti deschizi un topic cu Touring-ul tau :D Sa mai postam si noi ceva pe aici: Am schimbat suspensia pe spate arcuri+amortizoare, dar nu s-a schimbat mare lucru, decat faptul ca a disparut efectul acela de "barca pe valuri" Garda la sol fiind aceeasi, ma gandesc ca sunt probleme si de pe fata.. Daca are cineva arcuri de 535i Astept oferte !!! Si m-am jucat putin cu comanda de la clima 8) Am montat doua module cu leduri SMD, si s-a imbunatatit iluminarea, se vad complet, am incercat sa fac si la manetele care deschid clapele de la geam, picioare, si interior dar nu se mai aprind...:lol: O sa le schimb, si voi pune altele originale, sa lumineze portocaliu :D A trebuit sa facem ceva si cu capitolul audio :???: Am demontat+montat ieri cablurile, si azi restul de interior:lol: E munca dracu de tras firele astea.. :lol: Montat statie audiu Jensen+ Subwoofer Magnat XXL, nu e cine stie ce, dar nu se mai aude asa sec bassul.. Am facut curatenie peste tot in interior, am aranjat toate cablurile sa vina totul ca la carte :D Prea multe poze nu am apucat sa fac, ca m-a prins noaptea :rolleyes2 Apropo : Daca este cineva interesat de ceasurile cu MPH sunt de vanzare :D As mai vrea daca are cineva, suruburile alea de plastic de prin portbagaj, care prind placajul acela unde am eu prinsa statia, si clipsurile care prind mochetele de pe laterale, mie imi lipsesc, si ma enerveaza ca se misca aiurea pe acolo, contracost desigur :D Si as mai vrea, daca are cineva, tweetere din alea care vin acolo la oglinda :rolleyes2 pe bord am mediile de pe fata, si pe spate am langa difuzoarele masinii, si as vrea si inalte :D Acum, o intrebare, masina mea are filtru de polen ? Daca da, semnati va rog pe fotografia aceea in care apare partea de jos a bordului.. Cateva poze: |
1 Attachment(s)
daca tin io minte bine de cand mi-am pus bordul parca aici undeva era si are capacul alb cu un torx de 15 sau 20 incearca sa desfaci torpedoul sau capacul de sub poate dai de el
|
apropo de arcuri de 535 am eu tot setul fata+spate dar nu ma despart de ele decat daca imi faci o oferta atractiva :-)
|
1 Attachment(s)
Un mic detaliu, sa vedem cine isi da seama ce mi-am comandat ? Abia astept sa soseasca :paper:
Scuze db_85_amd ca ti-am furat poza :))) |
Inele?
|
Quote:
|
Si eu am comandat un set-50 lei. Ieftin si practic! Schimba aspectul intrumentarului de bord dramatic....in bine! Bravo..
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:54. |
- Copyright 2026 4Tuning