![]() |
Re: PH 96 K R S
Prea marfa :D... bv,evazarile cu ce ... cum le`ai facut ?
|
Quote:
|
Quote:
|
imi place masinuta ta, este ce trebuie :D
|
Mai pune niste poze mai clare.. cu toata masina..:) din mai multe unghiuri
|
1 Attachment(s)
Quote:
am facut azi una in graba :D |
aoleo ai julit verzica in colt :D
super tare prietene tine-o tot asa ca e ce trebuie |
Quote:
o sa o vopsesc o data cu evazarile...dar mai stau putin sa se incalzeasca vremea mai bn ms pt apreciere |
Arata bine jantele pe masina, sa nu uiti insa de pasaje sa le tratezi anticoroziv!
|
Quote:
cu ce ma sfatuiesti sa le tratez pasajele???stiu ca este un spray antirugina Sonax sau solitia Kelfos(dar numai la 5l :sad:) |
Stiu ca mai este un spray si de la BRUNOX, tot antirugina si il gasesti prin hypermarketuri. Ar fi bine sa cureti bine inainte evemtual cu o perie rotativa, dat cu inhibitor de rugina, dupa care grung, mastic pensulabil daca este nevoie, antihon cauciucat si nu in ultimul rand vopsea dupa!
|
Quote:
|
nu lua "rust in peace", "rust remover", "rust...". am incercat eu, sunt bani dati degeaba. mai curand iei feruginol. si de la loctite parca era ceva bun...
brunox stiu ca a folosit un amic si a fost bun. pe termen lung nu stiu... o sa iau eu la finalul lunii ceva...o sa vad atunci ce. si iti spun rezultatele. |
Acum 2 ani am curatat rabla mea pe dedesubt la luciu metalic cu peria de sarma,si am dat cu protecta(3in1) si pe unde a fost rugina,daca ma apuc sa curat e ca atunci cand am vopsit,adica impecabil ;) plus ca se gaseste in mai multe culori,si se poate vopsi peste ea fara probleme...
|
ms pentru sfaturi baieti :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:07. |
- Copyright 2026 4Tuning