![]() |
Saab forever...
10 Attachment(s)
Saaabbbbbb :):chainsaw::chainsaw:
|
re: Saab - discutii diverse
Quote:
A fost cumparat integral de Koenigsegg eu stiu ca n-au nicio treaba chinezii la Saab, Volvo va fi cumparat de chinezi daca nu se gaseste nimeni altu, Ford o da pe 2,5 miliarde de dolari mai putin de jumatate de cat a dat in 1999 6 miliarde de dolari. Eu sunt curios cum va arata viitorul 93, eu cu 95 nu prea am fost impacat e o masina deosebita, dar totus 93-u mi-a placut cel mai mult. |
3 Attachment(s)
Initial GM semnase un pre-acord cu Koenigsegg si Banca Europeana pentru Investitii. Dar puna la urma Koenigsegg va cumpara Saabul cu ajutorul chinezilor de la BAIC :???:
Abia astept noul 9-3... 9-5-ele e frumos, dar inca e prea GM-izat :lol: Ce imi place Saab-ul 9-3 Viggen (ala albastru in poze) :love: PS: Ceva poze :rolleyes2 |
Pozele astea sunt KoenigSaab:D
|
Quote:
|
Am facut un thread pt usergroup.. postati acolo ca vreti sa se faca grupul. Ca asa poate facem ceva.
Il gasiti aici. |
Re: Comunitatea Saab - Discutii diverse
Va salut, de luni sunt moderator si aici. Vreu sa dezvoltam sectiunea.
Obiectivul meu pe termen scurt este crearea usergroupului si impartirea sectiunii in subcategorii. Pentru asta trebuie sa o dinamizam, sa fim cat mai activi posibil, nu ezitati sa ne vizitati si sa postati! |
Power to the people!
|
cine e moderator ar putea face sectiunile si subcategoriile in Sectiunea Saab, daca eram moderator le faceam eu :D Cu toate ca nu suntem multi pasionati Saab si detinatori, eu nu mai detin Saab din alte motive :D tin in continuare cu marca.
|
Ma bucur ca aceasta sectiune are moderator. :) primele masuri sunt incurajatoare. sper sa se schimbe situatia, intrucat sectiunea Saab este putin dezvoltata.. poate reusim sa schimbam acest lucru :-)
|
Daca ne implicam, sigur se va ameliora situatia. Cu Ionut(_Cluj) vom face tot ce ne sta in putinta ca moderatori :)
|
Mă bucur că în sfârşit e un moderator pe aici.
Mersi mult Evo. Dacă ai nevoie de ajutor ceva.. te ajut cu ceea mai mare plăcere. Sperăm să se adune lumea cu Saab-urile că merită. |
Speram.
Daca aveti cont pe forumuri unde sunt comunitati de saabisti, ar fi super sa-i invitati sa-si prezinte masina aici :D |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:12. |
- Copyright 2026 4Tuning